Nie jesteś zalogowany.
Dzieki, to będzie dobry prezent na nowy rok ^^ Jeszcze raz dzięki ;]
Poproszę też zaproszenie na krzysiek113@gazeta.pl ;D
Pieknie poprosilbym zaproszenie na polishtracker.org. To najlepsza stronka polska z torrentami z tego co słyszalem. Marze tylko o zaproszeniu. Jesli ktos bylby tak mily, bylbym dozgonnie wdzieczny: Tomsonm@interia.pl
Rowniez poprosze o zaproszenie.
Z gory wielkie dzieki: admin@yumeproject.com.
Dla wszystkich co chca zaproszenie bez zastanowienia, PT ma licznik przy sciaganiu " jesli sciagniesz wiecej niz wyslesz" stracisz konto nieodwolalnie, a wysylanie wcale nie jest takie banalna bo duzo osob wy wykupione osobne lacza tylko do wysylania wiec niemozna z nimi konkurowac. Dlatego ciezko jest utrzymac tam konto wiec na kogos ze slabym uploadem niema sensu marnowac zaproszenia.
Oddam w dobre ręce zaproszenia na PT, sztuk 2.
Kto pierwszy ten lepszy!
PS. Kto ma słabe łącze i nie będzie w stanie utrzymać dobrego ratio lub chciałby jedynie "pooglądać" zawartość stronki niech lepiej sobie daruje! Straciłem już w ten sposób kilka zaproszeń :/
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Ja jestem chętny. zergadis0@gmail.com
EDIT: albo wiesz co, może daj jednak komuś innemu, ja i tak mam już dużo lepsze źródła gier i anime:P.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-01-16 23:57:13)
Ja tez jestem chetny lacze 3/3Mbit wiec jest niezle.
vincent.kenpachi@gmail.com
takie małe info. każdy co ma konto na PT i nie ma zaproszeń to 20.01.07 zostaną rozdane.
takie małe info. każdy co ma konto na PT i nie ma zaproszeń to 20.01.07 zostaną rozdane.
Właśnie dlatego chcę się pozbyć tych co mi zostały
~WIEKO - zaproszonko zostało wysłane.
~Solar - zaproszonko zostało wysłane.
~Wasiu - sorry, musisz poczekać aż dostane nową porcję zaproszeń
Ostatnio edytowany przez Hiroyuki (2007-01-17 12:11:41)
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
prosze o zaproszenie
yorob@o2.pl
Je też ładnie poproszę
wasiu123@o2.pl
Poproszę o zaproszenie
george1985_totoro@o2.pl
dareios napisał:takie małe info. każdy co ma konto na PT i nie ma zaproszeń to 20.01.07 zostanš rozdane.
Włanie dlatego chcę się pozbyć tych co mi zostały
~WIEKO - zaproszonko zostało wysłane.
~Solar - zaproszonko zostało wysłane.
~Wasiu - sorry, musisz poczekać aż dostane nowš porcję zaproszeń
wielkie dzieki za zaproszenie
Też bym po prosił o jedno zaproszonko: prabuciak@gmail.com , a że posiadam łączę z uczelni(100Mbit
) więc troszkę pożeźnie
równiez bym prosiła o zaproszonko na star-aga86@o2.pl
Ostatnio edytowany przez AgA (2007-01-17 13:36:58)
poczekajcie do 20stego jest tu kilku użytkowników PT wiec zaproszenia beda :)sam kilka tez rozdam
Poproszę o zaproszenie
chrno21@interia.pl
Dokladnie po 20 pewnie wpadnie tu kilka kont. Sciaga sie tam niezle ale malo jest anime praktycznie dzial nie istnieje. Tylko sednowac sie nieda za bardzo bo masa kolesi ma UL nawet 1MB/s a ja 380kB/s i niemoge sie dopchac i wyslyla po 12-30 kB/s trzeba bedzie sie pilnowac tam.
Ostatnio edytowany przez WIEKO (2007-01-18 13:36:53)
jak nie ma anime:P są tylko 95% to hentaje:P