Nie jesteś zalogowany.
Witam. Buszujšc po necie, natknšłem się na różne fora na których był wštek o zwišzkach zawieranych przez internet, miłociach przez neta czy miłoci na odległoć. Wyczytałem, że jednak coraz więcej osób włanie tak poznaje Swojš bratniš duszę. Ale sš też tacy, którym się to nie podoba.
Może kogo z Was to dotyczy i zgodziłby się opisać Swojš historię?
Może kto wypowie się jakie ma Swoje zdanie na ten włanie temat?
Jestem ciekawy co o tym sšdzicie?
A co mam o tym myleć każdy sposób jest dobry by poznać miłoć swojego życia. Niema znaczenia jak się poznaję 2 połowę choć poznanie przez internet ma pewne wady Każdy niech robi sobie co chce i poznaje drugš połowę jak chce byle był szczęliwy i nie widze w tym nic złego.
Lecz trzeba jednoznacznie zauważyć że zwišzek przez internet ma wiele braków które po poznaniu już osobistym mogš sprawić że będziemy musieli się rozstać. Główne wady to brak kontaktu cielesnego , brak pewnoci jak wyglšda druga osoba (wyglšd nie jest najważniejszy ale nie wierze w zwišzek gdzie druga połówka nas odpycha z wyglšdu), sposób zachowania i zwyczaje jak również wady i zalety które w rozmowie przez internet można ukryć. Może co jeszcze ale te sš chyba najbardziej oczywiste.
PS: Jeli takie tematy lub inne nie powinnimy tu rozmawiać to temat do kasacji.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2007-01-16 17:24:47)
To forum o anime, a nie forum opisowe my love story, czy cos? Jak tak patrze, to mamy juz firme charytatywna, mamy wybory miss, mamy netoturnieje, info o gornikach (czesp pewno pominalem), teraz jeszcze temat "urzekla mnie twoja historia" + love story... ciekawe kiedy pewstanie temat... "jak \ gdzie \ kiedy i w jakich okolicznosciach skonczylismy w wyrku" czyli w skrocie "nasz pierwszy raz". Mnie sie wydaje, czy forum o anime zaczyna poruszac tematy TVN (UWAGA i te sprawy). Ludzie, litosci... tego spamu sie czytac nie daje... tym bardziej na takim forum.
Teraz mozecie po mnie jechac ;]
PS> Cieszcie sie ze moda nie mam, bo juz bym tu porzadki porobil
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-01-16 17:24:07)
Oooo ja się kocham codziennie przez internet z moim ulubionym botem, wiesz nie ma to jak odczucie że pršda cię kopie a póniej dozanjesz... ehh co tu dużo mówić musicie spróbować
Jeny już nie macie co wymyslac... niedługo ktos załozy temat by sie dowiedziec jakie sa konsekwencje prawne zdrady albo malżeństa przez internet sic!
PS. Zaraz kto walnie że jestemy nieczułymi bydlakami i że tak naprawdę nie mozemy zrozumiec tego zwišzku przez internet i że jak mamy walic głupoty i pisac nie na temat to lepiej żebymy zostawili klawiature w spokoju... To się przyznam jestem nieczułym bydlakiem i wole mieć zwišzek z prawdziwš kobietš niz z "Bóg wie kim" a takie tematy powinny znaleć się na forach dla ludzi o złamanych sercach a nie na forum o anime i napisach o anime itp
Ale oczywicie jest to mozliwe, zwiazek przez internet, gorzej jak nam prowider ten internet odetnie za niezapłacone rachunki... [roftl][roftl][szalony][szalony]
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-01-16 17:37:52)
Zapowiadany przeze mnie od jakiegoś czasu temat "twój pierwszy raz" zdaje się być już tuż za rogiem...
Zapowiadany przeze mnie od jakiegoś czasu temat "twój pierwszy raz" zdaje się być już tuż za rogiem...
Nie strasz!;) Btw... Znajomości przez neta tak, ale miłość?[mruga]
Jakiego spamu, Virus... o czym ty gadasz O.o?
[cytuj]O wszystkim i o niczym
Dyskusja dowolna, na każdy tem[/quote]
Jak mylisz, skšd jest to cytat? xD
Odnonie samego tematu - w tym przypadku podzielam opinie Feniksa, niech ludzie robiš to, co uważajš za słuszne, jednak czym wczeniej dojdzie do spotkania w tzw. "realu" tym lepiej, ponadto internet daje możliwoć "wykazania się" osobom, które nie grzeszš miałociš/ładnym wyglšdem, za to majš inne zalety.
Osobicie nie mam nic przeciwko, każdy robi to co chce i nic mi do tego.
po1 ja was z rzuce z blotem to prawda ale tu jest topic Wszystko i oniczym pamietajcie o tym
po 2 teraz zaczne jezdzic po tym wyzej PO CO TWORZYC TAKIE TOPICI LUDZIE Idzcie na czata i se pogadajcie bo mnie irytuje
po 3 Zalozmy topic twoj 1 raz ;3 AHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
po 4 virus dlatego nie masz moda
po 5 topic - zwiazki przez internet tak poznalem chyba moja 1 milosc ;x z ktora zerwalem po 2 miechach HAHAHAAHHA
po 6 jestem bydlakiem jak zreszta kazdy
po 7 milosc ofcorse ze jest przez neta wersus ;3
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-01-16 17:40:46)
Zwiazki przez internet? Mamy przyklad do czego to moze doprowadzic:P Oczywiscie to skrajnosc ale nigdy nie wiesz czy nie rozmawiasz z wlasna matka. Moja babcia by to skomentowala w ten sposob:" zwiazki przez internet jak i on sam to zlo! Nie rozmawiaj wnusiu z ludzmi z internetu bo to sami oszusci, pedofile i samobojcy! lepiej ustaw sobie radyjko na 88.4<nie ma to jak propaganda radia na "M"[rip]>
Sam spotkalem sie z roznymi konsekwencjami kontaktow przez siec. Co z tego ze byli to sami znajomi(raczej znajome)... Jak to sie mowi: "nadzieja umiera ostatnia", o ile wiecie o czym mowie;)
Temat rozszerzylbym o "zwiazki przez SMS". Praktycznie to samo zjawisko tylko stukasz na innej klawiaturze...
Ostatnio edytowany przez wiluS (2007-01-16 18:02:20)
To może założę? xD
~wiluS, dobre to było Przypomniał mi się motyw z Euro Tripa, tyle, że na żywo jechali xD
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-01-16 18:07:56)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
(...)po 7 milosc ofcorse ze jest przez neta wersus ;3
Tak samo jak sex(ci co czytają basha wiedzą do czego pije:D)
Dobra! EOT bo się robi offtop:P
PrzypomniaĹ mi siÄ motyw z Euro Tripa, tyle, Ĺźe na Ĺźywo jechali xD
Nie ma to jak kochajace sie rodzenstwo:D
zeby nie bylo offtop'a: moze sa przybrani i spotkali sie po latach dzieki internetowi, jak myslicie?:P
Quithe napisał:Przypomniał mi się motyw z Euro Tripa, tyle, że na żywo jechali xD
zeby nie bylo offtop'a: moze sa przybrani i spotkali sie po latach dzieki internetowi, jak myslicie?:P
Rozwalę Cię teraz. To były bliniaki Że się schlali absyntem to się wytnie
Ale nie powiem, przez neta poznałem idealnš dziewczynę. Spotkałem się z niš na drugi dzień. Kij że po paru miesišcach nic z tego nie wyszło (#), ale wcišż mamy dobry kontakt.
Reasumujšc: "to jest możliwe"
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
wiluS napisał:Quithe napisał:Przypomniał mi się motyw z Euro Tripa, tyle, że na żywo jechali xD
Rozwalę Cię teraz. To były bliniaki Że się schlali absyntem to się wytnie
To twoja opinia:D
Ja jestem zdania ze mieli innych ojcow:P
"Zly dotyk boli przez cale zycie" - jak masz pecha i na spodkaniu bedzie Franek Jurek }:>
Mala szansa jest aby takie cos przetrwalo, ale byc moze przerodzi sie to w przyjazn na cale zycie...
A można skołować harem przez neta?
Zatem teraz ja się wypowiem.
Osobicie znam przypadek zwišzku, który zaczšł się w necie i teraz jest w realu.
Wszystko układa się na prawdę dobrze i nie zapowiada się, aby były jakie problemy.
I zyczę im by było tak dalej.
Podsumowujšc: jest to możliwe i niekoniecznie chwilowe.
A co do mojej opinii, to nie ma złego sposobu na pokochanie kogo.
Każdy jest dobry, zaróno w pracy, w szkole w internecie, przypadkowo, itd. Każdy.
Taak, ~Suchy, nie wiadomo, kiedy człowieka to trafi xD
Jak narazie to się żadna kobieta nie odezwała:P
Ps.Zmienić płeć w Danych osobowych i się odezwać?? Ĺťarcik ^^
Ja poznałam przez neta Satoshiego xDDDD. (w sumie dzieki ansi).
Ostatnio edytowany przez maryska (2007-01-16 19:41:10)