Nie jesteś zalogowany.
Hejka ostatnio podczas zassysania anime z linków zauważyłam pewien problem a mianowicie straasznie wolny transfer, jeszcze nie dawno temu mialam 1mb/s to teraz zaledwie sciąga mi 20kb/s co sie dzieje, czy jest na to jakis sposób???:(
ten temat już był poruszany.... tu można ściągać normalnie : ftp://194.71.11.70/pub/tv+movies/anime- … omain.com/
Vamp tylko że na tej stronie nie ma za dużo anime. DeeDee też mam ten problem tylko że ja mam jeszcze mniejszy transfer- max 8kb/s.
mnie siadły transfery na większości stron z anime, nie tylko na MU. nie mam pojęcia dlaczego i jestem strasznie wkurzona...
zawsze pozostaje możliwość ściągania z torrentów;)
przykładowe strony:
http://torrentspy.com/
http://isohunt.com/
ja zaś jak wchodzę na MU przez Firefoxa to wyskakuje mi że przekroczyłem limit pobieranych plików zaś jak pobieram przez IE to jakoś idzie (ta 20KB/s : / )
20KB/s to jeszcze nie jest tak źle u mnie transfer dziś zaszalał i wyskoczyło 0,01KB/s...
no ale ja sie nie łamie bo mam ludzi od ściągania hiehie
NO ja mam neo i jedyna sensowna prędkośc to jest na torrencie.
Heh to macie dobrze, ja mam za mało limitu na torrenty. A to że tepsa przyśpiesza to nie prawda: klik tu pisze że to bojda.
Ja już nie wiem co się stało z MU przez niego przyjdze chyba z anime zerwać czy jak [placze]no bo z czego brać nowe serie
Heh to macie dobrze, ja mam za mało limitu na torrenty.
Mozesz rozwinac ta mysl? Na MU masz wystarczajaco limitu a na torrenty, nie? Pewnie chodzi Ci o to, ze z MU pobierasz serie tylko w rmvb, chociaz na torrentach tez pewnie sie takie znajda.
K9999 chodzi mi o to że na torrentach pliki sš w min. 170mb i jeli bym cišgała z torrentów to moje 7gb limitu poszło by w 2 tygodnie a ja staram się oszczędzać limit i ciagam anime w rmvb. A ja jeszcze nie spotkałam rmvb a na torrencie.
Trochę dziwnie im wychodzi to przypieszanie bo raczej jest zmniejszanie. I teraz zauważyłam że nie tylko z MU ale i innych serwerów np QuickSharing tez mam beznadziejny transfer
Lol ja jestem tym straasznie podłamana, bo dzieki linkom na megaupload mam juz niezłą kolekcje i to w avi czy mkv, a na torrentach mi idzie tez baardzo cienko moze to dlatego ze nie umiem ich skonfigurowac lol, hmmm najgorsze jest to ze nie znam przyczyny i dlatego nie moge nic zrobic
azureus ma kanal irc pomocy tam ci pomogol, a jesli chcesz kozystac z czego innego to skofiguruj azureusa i na tej podstawie prubuj ustawiac co innego. najwazniejsze to miec stosunek upload/download = 1 w przyblizemiu. chodzi o schareratio (nie pamientam jak to sie pisze) a nie ratio ogulne
lol troszke rozumiem to jak japoński język ale dzieki hehehe, lol ale i tak wielka szkoda lol
jak masz shareratio (shareratio mniejsze od 0,9) zawalone to dostajesz bany od innych uzytkownikuw i trackera (nie wyslaja do ciebie bondz robiom to wolniej niz by mogli). tak to mniej wiencej wyglonda:D
musisz skonfigurowac program na twojom szybkosc UPLOAD (nie pomyl)inaczej nie da rady[ostrzezenie]
Ostatnio edytowany przez camel (2007-01-13 17:18:46)
a wiesz jak dokładnie to wszystko robic??
Do MU to jest dobry soft http://www.rapget.com/download/rapget126.rar przy wyłączonych wszystkich innych programach kożystających z łącza wyciągam nim 200-220KB/s. Jestem użytkownikiem neostrady.