#1 2007-01-12 22:25:45

Rosette
Użytkownik

Anime-eden

Wštek pewnie głupi ale nie mam do kogo zwrucić się z tym pytaniem. Otoż kiedy próbuję œcišgnšć coœ z www.anime-eden.com nic z tego po prostu nie mogę. Przedtem œcišgałam FlashGetem ale teraz nie mogę. Czy ktoœ jeszcze ma taki problem czy tylko ja? Bardzo bardzo   prosze o pomoc bo z tej strony œciagam głownie anime smutny placze

i jeszcze jedno pytanie nie za bardzo na temat: od poniedziałku nie mogę nic œcišgnšc z MU. Mam taki transfer że szkoda mowic max jest 7kb/s a normalnie mam 32. Próbowałam œcišgać FlashGetem, DAP'em i przez przeglšdarkę ale nic z tego. A do tej pory z MU œciagało mi się bardzo dobrze placze Myœlałam że to wina Neo ale wszystko inne œciaga mi się bez problemów . Czym może to być spowodowane? Coœ z komputerem, netem a może MU?

Błagam niech mi ktos pomoże w obu tych sprawach to dla mnie bardzo ważne placze Proszę.

#2 2007-01-12 22:30:14

JoJo
Użytkownik

Odp: Anime-eden

W jakis sposob zablokowane zostalo sciaganie poprzez programy wspomagajace, mozna tylko bezposrednio przez przegladarke pobierac 2 pliki naraz. Co do 2 sprawy moze operator sieci ma problemy techniczne ?

#3 2007-01-12 22:36:39

Rosette
Użytkownik

Czyli nici ze ściaganie z anime-eden przez FlashGeta pozostaje tylko przeglądarka??? No to mi ulżyło bo myślałam że tylko ja nie mogę nić z tej strony pobrać.
A co do 2 sprawy to prosze możesz mi wytłumaczyć o ci konkretnie chodzi z operatorem sieci? Bo ja w tych sprawach to zielona jestem bakawstyd

#4 2007-01-12 22:45:21

JoJo
Użytkownik

No niestety nic z flashget itp,. Co do sieci jesli masz np. siec kablowa ktora zaklada firma X to oni sa wlasicielami i odpowiadaja za siec oraz jej stan techniczny, byc moze maja problemy techniczne, najlepiej zeby sie upewnic zadzwon do dostawcy internetu i zglos swoj problem, jednak przed tym polecalbym przejrzec kompaw poszukiwaniu wirusow i spyware zazwyczaj to spowalnia neta.

#5 2007-01-12 22:49:43

Rosette
Użytkownik

Hmmm to chyba jednak nie operator bo nie mam kablówki tylko Neostradę. Wszystko ściąga mi się z normalna prędkością tylko na MU mi się ślimaczy smutny

#6 2007-01-12 22:52:13

JoJo
Użytkownik

Nigdy neostrady nie mialem wiec nie wiem co moze ja "bolec" oczkod moze ktos bedzie wiedzial jak pomoc w tym przypadku.

#7 2007-01-12 22:55:01

remo_100
Użytkownik

Co do spyware to raczej nie ma takiego dużego problemu z netem, bo u mnie œmiga wszystko cacy, co do samych wirusów to też zależy, jakich jak to trojan to pół biedy. Moim zdaniem może to być problem taki, że blokowane sš kanały, które używajš niniejsze programy, co niesamowicie spowalnia neta. Powód JoJo też jest prawdopodobny, choć jak w normalnym œcišganiu Tobie normalnie idzie œcišganie to raczej to wina Dostawcy.

Ps. Oczywiœcie nie można zapomnieć o tym, że transfer jest także uzależniony od iloœci osób, które to pobierajš i Wysyłajš.

#8 2007-01-12 22:56:14

Chaos
Użytkownik

teraz na anime-eden żeby ściągać trzeba się zarejestrować i można korzystać z flashgeta

#9 2007-01-12 23:22:25

Rosette
Użytkownik

Chaos jestem zarejestrowana ale kiedy chcę œcišgnšć FlashGetem pojawia się czerwony krzyżyk.
remo_100 o ile rozumiem trasnfer jest uzależniony od sciagajšcych i wysyłajšcych w torrentach ale nie na takich serwerach jak Megaupload (ale możliwe że cos pokręciłam) A mi z megaupload nawet przeglšdarka œcišga tak że plik rmvb o wielkoœci 50 mb œcišga się 6-7h . I neostrada może zablokować takie serwery? Zaczynam wpadać w desperację bo oprócz anime-eden, anime z MU to moje jedyne żródło anime smutny:(

#10 2007-01-12 23:46:39

JoJo
Użytkownik

W flashget musisz wpisac do sciaganego pliku login oraz haslo z anime-eden , sprawdzilem przed chwila i dziala, btw ~Chaos dzieki za rade z tym logowaniem w flashget oczkod

#11 2007-01-13 14:04:39

Yaku
Użytkownik

Rosette ->
Zobacz czy na http://www.muffindomain.com/   możesz używac flashgeta
U mnie jeszcze pare miesiecy nie było zadnych problemow teraz jak tylko chce zaczac pobieranie - czerwony krzyzyk..
Zarówno ja jak i kumpel łaczymy sie z netem przez osiedlowe sieci radiowe lecz on normalnie moze pobierac z tego miejsca przy pomocy tego programu.

Mozliwe ze nasze problem bierze sie z tego samego miejsca - mozliwe ze tyczy sie zupełnie czegos innego.

Jesli jednak rowniez ty nie moglabys pobierac flashgetem z muffina stawiam na operatora.

center

#12 2007-01-13 14:19:16

Rosette
Użytkownik

Na muffinie nigdy nie uzywałam flashgeta zawsze pobierałam przez przeglądarkę. Ale to akurat nie problem, większym jest to że teraz na muffinie anime są na Megaupload, tak jak i na inny stronach z których pobieram. I od tego tygodnia z Magaupload pobieranie jest niemozliwe. Transfer jest okropnie wolny i dokonczenie seri które oglądam jest niestety niemożliwe smutny

Stopka forum

© Animesub.info 2025