Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
W związku z brakiem chronologi w numeracji anime na stronie Harem Team - Anime4You zabrakło mi 15 odcinka tej serii.
Wiecie skąd będę mogł go pobrać jeśli nie działa mi programy p2p ?
Chce takze uniknąć francuskich kolorowych hardsubow oraz filmów w formacie *.rm
Ostatnio edytowany przez Yaku (2007-01-08 20:33:11)
eee nie jestem pewna czy jesli sciagniesz z tej strony to będzie działać, ale można spróbować. http://www.anime-eden.com/page/anime
czemu nie ściągasz z emule ??
tu masz pełno linków do różnych wersji
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … ort&aid=24
zacznij se ściągać osłem skoro na torrentach i ftp nic niema
Lekko wykorzystam temat i zadam pytanie:
Jaka jest dokładna chronologia tych .hacków?
Znalazłem takie coś jak:
.hack//GIFT
.hack//Intermezzo
.hack//Legend of the Twilight Bracelet
.hack//LIMINALITY
.hack//Roots
.hack//SIGN
.hack//Unison
W jakiej kolejności to ściągać i oglądać?
geez, było to już nie raz... w zasadzie to nie ma jakie okrelonej kolejnoci, ale jeli oglšdajšc według chronologii, to:
.hack//SIGN - 28 odcinkowa seria...
.hack//Intermezzo - special...
.hack//LIMINALITY - 4 odcinkowa OVA powišzana z grami na ps2...
.hack//Unison - drugi specjal signa... występujš tu postacie zarówno z signa jak i z gier...
.hack//Legend of the Twilight Bracelet - adaptacja mangi o tym samym tytule... warto dodać, że do kanonu jest zaliczana tylko manga...
.hack//GIFT - jednoodcinkowa OVA... nie zalicza się jej do kanonu... występujš tu postacie z signa i gier...
.hack//Roots - zupełnie nowe anime, w którym akcja dzieje się trzy lata po wydarzeniach w mandze i w nowej wersji The Word, tj. The World R:2...
czemu nie ściągasz z emule ??(..)
Ograniczenia osiedlowej sieci radiowej : zablokowanie mozliwosci poboru danych type p2p, p2m.
Juz sprawdzam Flame ^^
EDIT:
Wreszcie uruchomił sie download przez IE
Tednak ta przegladarka czesto przerywa mi pobor danych. Nie rozumiem dlaczego nie moge pobierac z tego miejsca przez FlashGeta :/
Ostatnio edytowany przez Yaku (2007-01-17 01:11:16)
Niestety i tutaj seria jest niekompletna.
Pietnasty odcinek ma tytuł Otchłań (tłumaczony również jako głebia). W spisie odcinków.. jak i napisach pietnasty nazywa się Dowód a szesnasty Otchłań.
Strony 1