Nie jesteś zalogowany.
Transformers jest akurat japoński
pierwsze 98 epizodow wyszlo spod reki Amerykanow, oryginalny pomysl rowniez nalezy do nich
Ostatnio edytowany przez wiluS (2007-01-08 00:33:51)
Co do Szabli to się zgodzę. Też nigdzie nie znalazłem ani nikogo kto by to posiadał (ale się nie poddaje)[szpan]
Ja znalazłem klka odcinków, prawdopodobnie są one tez dostepne na Youtube, G.IJoes tez dośc łatwo znaleść... oczywiście na e-mulcu.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
ta tylko ja nie moge niektórych programów używac do sciągania, bo neta mam na starszych kompie, i jak coś bedzie nie tak to wszystko idzie na mnie , ale cóż życie hehe
Jeszcze z dobrych anime, które mnie naprawdę wciągnęło, było "Ulysses 31"
Ostatnio edytowany przez Wasiu (2007-01-08 00:35:23)
I Sailor Moon oczywiście
I Sailor Moon oczywiście
no ba między innymi od tego zaczęła się moja świadoma przygoda z Anime i Mangą
Ed: Zrobiliśmy lekkiego offtopa
Ostatnio edytowany przez Wasiu (2007-01-08 00:50:32)
A Kapitan Tsubasa?
EDIT:
to moze jakis mily moderator, przeniesie nasza rozmowe do nowego tematu "Stare ale jare"
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2007-01-08 00:52:36)
To też się pamięta! Gościu przed bramką wyskakuje w powietrze a bramkarzowi pojawiają się 3 postacie i musi szybko odgadnąć która ma przy sobie piłkę
A Kapitan Tsubasa?
EDIT:
to moze jakis mily moderator, przeniesie nasza rozmowe do nowego tematu "Stare ale jare"
mozna by wymieniać Tsubasa miał to coś, i nawet opening był śpiewany po japońsku co średnio pamiętam
Pilka do bramki przez trzy odcinki potrafila leciec.
To fakt jak se teraz przypominam to sie troche śmiać chce
troch z tymi 3 odcinkami przesadziliscie! ale fakt na 10 m.skakali ale to było coś
Teraz jakbym to obejrzala, to pewnie glupie by mi sie wydawalo Ale kiedys sie nie myslalo czy np. takie skakanie na 10 m jest mozliwe czy nie
A ja później na dwór wychodziłem i też tak chciałem skakać, a nie wychodziło
A ja później na dwór wychodziłem i też tak chciałem skakać, a nie wychodziło
Ja się chciałem odbijać od słupka jak stałem na bramce też nie bardzo chciało wyjść (skutecznie)[hehe]
B4RT3K napisał:A ja później na dwór wychodziłem i też tak chciałem skakać, a nie wychodziło
Ja się chciałem odbijać od słupka jak stałem na bramce też nie bardzo chciało wyjść (skutecznie)[hehe]
Eh co te anime robi z ludźmi
no hehe, co to anime zrobiło z zemnie, przez tą anime polubiłem grać w piłke nożną i tak zawsze stałem na bramce:D. ale temat warty jest ciągnięcia :d, ...
czy tu wszyscy zapomnieli o klasyce anime ??
to badnijcie se to http://www.youtube.com/watch?v=Qy3a5SFNrM0
wszystkie te tytuły które wymieniliście pamiętam, jeszcze wiem, że był Gigi, potem jakaś historia (nie pamiętam tytułu) o siatkarkach, o jakiejś zakonnicy co sie opiekowała dziećmi w domu i potem nastała IIWŚ. To były fajne Anime. No i Zorro, Daimos, Yattaman itp. wszystko się pamięta... siedziało się przed TV za bajtla
o i jeszcze świtne anime było, leciało w której z naszych TV pod tytułem Grand Prix chyba, było o wyścigach czegośna kształt F1 ( a moze to właśnie było F1).
Ostatnio edytowany przez Cain (2007-01-08 15:22:22)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.