Nie jesteś zalogowany.
kiedys bodajze w Poloni 1, puszczano dosc sporo anime, chociazby mozna zaliczyc tu Yattamana, ktorego ciezko bylo znalezc.. oczywiscie wychowalem sie na tych anime, i do tej pory mnie fascynuja, z wielkim DB na czele ale pamietam jeszcze starsze anime, zanim zlikwidowali ten kanal, chcialbym sie dowiedzieci co to za anime, nie mam duzo informacji o nim, ale napisze co pamietam.. bohaterami byla 2 dzieci, chlopiec i dziewczynka, chlopiec mial na imie Pol, i w odcinkach pojawial sie jakis stworek(nie pamietam kto dokladnie), ktory zatrzymywal czas, mogli poruszac sie wtedy tylko te dzieci, stworek zabieral je wtedy do innego swiata, gdzie byla walka z ogromnym stworem, bodajze szatanem. hmm... wiecej chyba nie pamietam, ale licze ze moze ktos po tak malo licznej ilosci wskazowek bylby w stanie mi pomoc, z gory dziekuje pozdrawiam
Fantastyczny świat Paula Wspominam to z łezką w oku
Opening http://www.youtube.com/watch?v=rt2jCC5Hu84
Ostatnio edytowany przez Wasiu (2007-01-07 21:16:16)
Jeeezu! Zapomniałem już, że coś takiego oglądałem:)
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-01-07 22:54:33)
OO po tym openingu kojarzę Szczególnie jak tym yoyem walczył
To pierwsze pamiętam jak przez mgłę, ale co do Yattamana to kto go nie zna? Zawsze to oglądałem. ^^
Az mi sie lezka w oku kreci
U mnie to Yattaman był pierwszym anime jakie oglądałem chyba, że wcześniej była Sailor Moon na Polsacie
No właśnie co było pierwsze Sailor Moon czy Yattaman?
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-01-07 23:30:47)
Yattaman
Hehe dzięki! Jakby ktoś chciał powspominać Yattamana to mogę się wymienić z kimś na jakieś inne anime. Mam 89 odcinków na 3 DVD. Są to tv-ripy właśnie z Polonii. Chętni niech piszą na PW. Anime to już straciło licencję po zlikwidowaniu Polonii prawdopodobnie wraz z resztą anime nadawanych na tym kanale.
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-01-07 23:37:09)
W wieczorynce anime chyba raczej nigdy nie było. Chyba, że Kubusia Puchatka można nazwać anime
ma ktoś coś te starocie na płytach byłbym zainteresowany (sentyment )
W wieczorynce anime chyba raczej nigdy nie było. Chyba, że Kubusia Puchatka można nazwać anime
jednak caly czas wydaje mi sie ze cos bylo...[hmm]
To była fajna seria : klik
oooo! opening pamietam doskonale[okej] swietna seria anidb - Yattodetaman
Ostatnio edytowany przez wiluS (2007-01-08 00:02:53)
A może to nie było w wieczorynce ale na dawnym FoxKids a obecnym Jetixie?
Shin Chan Rulez!
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-01-08 00:01:11)
Tygrysia manska to było coś
Yattaman to było coś . Jednak bardziej podobał mi się Yattodettman (W królestwie kalendarza) oraz Kaiketsu Zorro A tak poza tym to miło powspominać stare czasy.
PS. Jak ma ktoś jakieś epki w oryginalnej wersji to dać znać (choć wątpię )
A muminki ? A pszczółka maja ?