Nie jesteś zalogowany.
Hmm wydaje mi sie ze by nie zrobil takiego swinstwa(nadal mu ufam ale bardzo mnie to denerwuje)
Gregor co przez to rzoumiesz--->"jest to człowiek który uwielbia utrudniać życie innym "?
Chyba nie wyjechał bo wczoraj po północy był na gadulcu.
Hehe. Aby to zrozumieć trzeba go choć raz zaprosić na weekend do domu, to wtedy się zrozumie
Nie martw się. Z nim, jeśli chodzi o wysyłke płyt to czasem trzeba poczekać z tydzień. A jak płyty nie dojdą to daj mi znać to sam potruje mu
Heh ok[placze]
Heh ok
Generalnie Akuma wkrótce wyjeżdża, moze nawet juz go nie być, ale co do wymiany to kolesia polecam za samo podejście, bo ja z nim mam zaplanowaną wymianę i jak coś jest nie tak to o wszytkim informuje. Akuma rules. Hehe:D
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
He he my ass[zly] narazie nie dostalem moich plyt za ktore sie wymienilem(po ustaleniu terminu wysłałem anime w ów dzien a na drugi juz je mial) .Co gorsza nawet sie nie odezwal .Jesli faktycznie pojechal na wakacje bez jakiej kolwiek informacji to sry ale moim zdaniem jest to nie odpowiedzialne i bedzie to moja ostatnia wymiana.Puki co wierze w niego i mam nadzieje ze mnie w ch%^ nie zrobi.
To ile tych dni mineło? 3? Nie bądź śmieszny. Jeszcze może będziesz marudził że ani w sobotę ani w niedziele listonosz nie chce do ciebie przyjś? Cierpliwość jest cnotą, a ty jej nie posiadasz. I nie ma co porównywać się do Buddy, bo raczej ci dużo do niego brakuje. Bardziej to przypomina "cierpliwość" wygłodniałego kojota .
Nikt Ci nie pytal o zdanie jesli sobie przypominam,pozatym ja wysylam w terminie(a nawet szybciej:/)i jesli ktos mi obiecuje ze uczyni tak samo(pomijajac fakt ze oczekuje tego samego) to jest normlane.Wiec nie mow mi o cierpliwosci bo smieszy jestes.Naleze do osób punktualnych i odpowiedzilanych(staram sie) jesli sam taki nie jestes i uwazasz 3 dni po terminie ze to malo to prosze bardzo zyj w swoim dziecinnym swiecie :/
Ok, dzięki, miałem ciężki dzień i właśnie potrzebowałem takiej dawki głupot co by się rozluźnić. Lepsze to niż przeglądanie joemonster.
A co do samych zapytań, to czy aby na pewno muszę wyjaśniać, czy może sam się skapniesz?
To może i ja się podziele z kim nie warto się wymieniać - otóz pewien osobnik 6 m-cy zalega mi z wymianą 10 DVD; wysyłałem maile i nic - otóż nie wymieniajcie się z panem Mateuszem K. adres e-mail: makonar@op.pl . Nie podałem żadnych danych umożliwiających identyfikacje gościa bo mam na tyle przyzwoitości w sobie że zboleje stratę 16 zł . Nie twierdze wcale że jest oszustem - może jakieś przeszkody uniemożliwiły mu nagranie płyt. Ale chyba wtedy kultura wymaga żeby odesłać płyty cudze lub przynajmniej w zastępie czyste płyty.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
lol, jest dużo przyczyn losowych które uniemożliwiają ludziom wykonanie swych zobowiązań więc jeśli ktoś spóźnia się zaledwie trzy dni z tak śmieszną sprawą to jeszcze nie koniec świata i żaden powód by bluzgać innych. Pretensje możesz mieć jeśli to będzie rzeczywiście duży odstep czasu. Póki co czekaj i nie denerwój się. Pamiętaj że poczta też ma swe kaprysy. Raz wysłałem gościowi płyty miały przyjść nasępnego dnia a dotarły po czterech dniach. Więc poczekaj spokojnie:P
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Spoko wysłałem paczke za 40 zeta(pomijajac starcony czas:/ )gosc sie nie odzywa ani nic,ktos mi tu gada ze sobie poprostu pojechal na wakacje(jak juz wspomnialem nie dal znaku zycia:/ )a wy mi mowicie ze mam sie uspokojic..OK ale pomijajac cały ten absurd przeciez czekam i jeszcze zaczkeam jak mi to radził MrGregor tylko nie pojmuje jak mozna byc tak lekkomyslnym(no chyba ze faktycznie siadł mu net czy cos i nie moze sie skontaktowac bo tak tez sie czasem dzieje:/)
a mi sie zdarzylo wyslac komus 30 czystych plytek pewnemu komus...<obiecal ze mi cosik tam nagra i im wiecej plytek przysle tym lepiej...> i niestety juz ich nie widzialam:( dostalam smska ze to potrwa i ze mu glupio ale to nie jego wina...itepe tiede...a pozniej usz nic...nawet na wiadomosci na gadu nie odpowiadal...zdziwilam sie wielgachnie bo ten pewien pan byl wczesniej swietnym qmplem smskowym:)...na gadu tez sie gadalo no ale...jako ze go lubilam to nie wymienie go tutaj...mimo ze tu jest i sie wypowiada. Chcialabym tylko zeby wiedzial ze mi przykro...bo to glupio gadac z kims a pozniej z dnia na dzien prawie zerwac z nim kontakt ...hehe...wstydzi sie czy jak??? to juz roczek dobry minal...no ale ^__^ juz mi przeszla zlosc i zdziwienie <przede wszystkim zdziwienie> tak wiec pozdrowka i wszystkiego naj dla niego...heh paskudo, mam nadzieje ze wiesz ze o TOBIE mowie... nie rob takich "niespodzianek" nikomu innemu! nareczka:/ Atka
I jak dostałeś już płytki?
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Z pewnością. Już widzę jak listonosz przynosi płytki w NIEDZIELE bo ktoś się trochę niecierpliwi .
Heh nie jeszcze nie.Ale mysle ze bedziesz wysztko ok okazlo sie ze to zdarzenie losowe i komp mu siadl .....jednak mozna wierzyc ludzią(chociaz w tym przypadku stracilem z 10 lat zycia:p )
To spoko! Jednak nie wszyscy to oszuści.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Komp sie zepsół a tam miałem adresy wszystkie. Jeszcze 3 osobą musze wysłać paczki.
Najgorsz jest to że pare dni nie mogłem sie odezwać i już z człowieka złodzieja robią ;/
Żadnego złodzieja i nic takiego nikt nie powiedzial przeciez. (ale trzeba przyznac że takie urwanie kontkatu jest dosyc nie pokojace i niezdaza sie zaczesto pod warunkiem że ktos cos kreci....)ale dobrzez ze okazlo sie inaczej....pewnie zaraz sie odezwie mr Yong i walnie cos w stylu a niemowilem :]
Puki co sprawa zamknieta i Akuma jest czysty niczym łza....
Pozdro