Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam!! Bardzo chętnie wymieniłabym się na "Rurouni Kenshin" TV, najlepiej rmvb lub rm ale avi też nie pogardze:D Inne anime z samurajami np:"Samurai Girl Real Bout High School " I OCZYWIŚCIE FILMY Akiry Kurosawy i Masaki Kobayashi!
Mój zbiór to:
-Inu Yasha 1-167
-Inu Yasha filmy 1, 2, 3, 4
-Green Green 1-12
-Pretear 1-13
-Arc the Lad 1-20
-Samurai Chlamploo 1-26
-mam także ładną kolekcję filmów Kurosawy na CD i kasetach VHS, ale NIESTETY NIEPEŁNĄ.[placze]
Wszystkich zainteresowanych kupnem/wymianą (niepotrzebne skreślić) proszę o kontakt na GG 7925696 lub robinriv@wp.pl
Gorąco (się) polecam!!:D
Mam Kenshina TV +OAV 1 i 2 oraz movie tyle że w avi.
Jeśli jesteś zainteresowana to pisz na priva lub e-maila.
> najlepiej rmvb lub rm ale avi też nie pogardze:D
Normalnie prawie że padłem z krzesła widząc taki tekst. To mi zabrzmiało jak "chciała bym dostać samochód, najlepiej maluch, ale i mercedesem nie pogardze"
Yang nie ładnie tak wyśmiewać się z ludzi
Nu nu nu
Oj p. Yang prosze się nie śmiać z lamera!![placze][placze][placze] Mało znam się na komputerach, mój bittorrent++ doprowadza mnie do szału i nie mogę otwarzać ogm a większaść jest z tego formatu. Znowu (pan) na mnie najechał a przecież nic nie zrobiłam[placze]. Za pomyłki też się opieprz dostaje??
Dziękuje Mr_Gregor że wziołeś damę...hmm... powiedzmy w obronę!!
ale jak bardzo potrzebujesz samochód, a masz niedużo forsy to bierzesz malucha, a jak są tylko merce to bierzesz merca, bo tak bardzo potrzebujesz samochód,ale jak są dostępne maluchy, lepiej malucha bo tańszy
No ja wszystko mogę znieść, ale tego "pana" niezdzierże. Niech ktoś stanie na ubitej ziemi co by tradycji stało się zadość .
BTW w podanym przykładnie było słowo "dostać" a nie kupić.
No a skąd mam wiedziec, ile ma (pan ) lat? Wole zachować kulturę zważywszy, że jestem tu nowa i nie czuje się jeszcze (jak u siebie). TO JUŻ SKANDAL: ZA GRZECZNOŚĆ DOSTAĆ OD MODERATORA STRONY!!!!
Ale między nami zgada, cio, p...ups... Yang??
Gwoli ścisłości, wszystkie powyższe wypowiedzi były żartem, tak więc nie masz się co martwić.
A wiek to zbytnią tajemnicą nie jest, bo wystarczy sprawdzić w katalogu gg . Ale dla ułatwienia podam że 24. Ale wystarczy że w pracy ludzie się zwracają per "pan". W necie jest ta swoboda gdzie takiego tytułowania raczej sie nie uświadczy .
Chłopaki i dziewczyny ostatnio pomogliśćie nam przy trojanie teraz mamy sprawe gostek nasyła eski na naszą kolezanke na jej komórke mamy tylko jego nr z neta niechce gadać z nami na necie jest sznsa go wyczaić jak ktoś ma jakiś pomysł to prosimy o wiadomość te eski są złe nieżycze nikomu z nas aby je dostawał numer gostka jaki przychodzi na jej komórke to1020407295122 jak ktoś wie jak go wyczaić to proszę w imieniu naszej kumpeli o pomoc dzięki z góry za pomoc.
Chyba komuś się pomyliły działy :p.
To może lepiej nic nie mówić?
Imperare sibi maximum est imperium
może dokładnie nie o to Ci chodziło ale to jest dobra stronka do poczytania o samurajach: Samurai Archives
Dzięki "pieniacco"!! Bardzo fajną rzecz mi pokazałeś!!
PS: Do Yanga, Kane i Tomusso: czy też macie wrażenie, że ktoś tu "sępi"??
Jakiej jakości są filmy InuYasha 1 i 3?
I za ile byś je wysłała do Krakowa?
Maciek
chyba "wysłałA"
Strony 1