Nie jesteś zalogowany.
ja chyba jednk bed czekam do dvd-ripa, bo i tak trzeba by sie zaczac przygotowywac do sesji i takie tam wiec czasu teraz bedzie troche mniej. Trzeba tylko wypatrywac tego ripa
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Dobra, w takim razie wszyscy czekamy na ripa
Wątpię żeby mi ktoś podwędził tłumaczenie, bo ang dubbing jest
Na pewno będę pilnował wydania, jednak jak ktoś będzie miał cynk to niech da znać
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dobra, w takim razie wszyscy czekamy na ripa
Wątpię żeby mi ktoś podwędził tłumaczenie, bo ang dubbing jest
Na pewno będę pilnował wydania, jednak jak ktoś będzie miał cynk to niech da znać
elo
format mkv i angielskie suby, które na bank pomogą w tłumaczeniu
http://www.mikazuki.fr/torrents/%5bMika … kv.torrent
Size: 139.59MiB | Date: 2007-01-05 17:07 GMT | Comment: V2 - Better encode, better codecs, better translation... English dubs, French subs
tutaj są angielskie suby więc ktoś może ci dziabnąć napisy
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-01-06 01:30:45)
~cieslak, a jak w tych napisach jest ze słownictwem? Znajdują się wulgaryzmu o które tak nam chodzi?
EDIT
~cieslak, masz ode mnie kopa w dupę
gdzieś Ty tam widział angielski skrypt ni ch... nie wiem.
"English dubs" to angielski dubbing
Ĺťe też wcześniej nie przeczytałem opisu pliku...
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-01-06 03:10:04)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
chciałbym powiedzieć, że napisałem mojego posta w momencie kiedy ściągał się epek ;(
na dodatek źle przeczytałem [baka] sorry, ale bolał mnie od 18 ząb i może dlatego pokręciłem sorry ;( ale to na szczęście tylko 140 mega więc 15 minut ściągania
Dziś pojawił sie b.ładny DTVRip od ToyBox - h264 i AC3 2.0 - 232 mega
Dziś pojawił sie b.ładny DTVRip od ToyBox - h264 i AC3 2.0 - 232 mega
Może i bardzo ładny... ale nadal zapewne jest ta cenzura . Jenny jak ja nie lubie :Pcenzury
Ja jak tylko uwolnię się od uczelni wezmę się to, bo dvd będzie dopiero 22 maja.
CO ZA BOOOOLLL.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
No i suby do pierwszego epa poszły do korekty. Były robione na wersji [goat], będzie też synchro do Toy Box plik .mp4
So stay tooned for this realy good shit
Afro Samurai E02 [goat] avi 170.63 MB - jest kiepskiej jakości
"[R-Enc]_Afro_Samurai_01_XviD" nie ma cenzury
btw ktos sciagal wersie "Afro Samurai - 02 {C P} avi" jaka ma jakosc?
odp
taka sobie jakosc
Ostatnio edytowany przez skubii (2007-01-14 23:19:45)
Possalem AS od ToyBox w mp4 i mam problem z ktorego musze sie wam zwierzyc chlopaki Wszystko smiga cacy, ale kusfa dzwiek sie rozjezdza z obrazem mniej wiecej od polowy. Nie mam pojecia dlaczemu ta sie moze dziac no i postanowilem sie was kurde spytac byki/hakiery/mastahy/pomidory (odpowiednie podkreslic) co moze byc grane? W systemie imprezuja kodeki CCCP.
[ToyBox]Afro_Samurai_01[H264.AAC][848x480][17C875C4].mp4 <-= jakośc bdb taa to raw a waży 244mb.
Anime takie sobie.. ten angol..
W tym wypadku nie mam zastrzezen co do angielskiego dubbingu. Jest klimatyczny i ogolnie wyszedl calkiem fajnie. W dodatku z udzialem samego S.L.Jackson'a. Swietna muzyka i kreska(czyt. podoba mi sie:D) Swiat zostal dopiero zarysowany wiec pozostaje czekac na rozwiniecie akcji. Na razie moge powiedziec ze polaczenie samurajskiego miecza i bazooki prowadzi do zwiekszonej aktywnosci pewnych gruczolow:P
Ja nie wiem czy wiecie, ale jest kręcona kinówka Afro (live action, jak to się ładnie mówi ). W roli głównej oczywiście S. L. Jackson
a kiedy premiera ?
Ja nie wiem czy wiecie, ale jest kręcona kinówka Afro (live action, jak to się ładnie mówi ). W roli głównej oczywicie S. L. Jackson
Bedzie mozna porownac:P
30-ego stycznia odbedzie sie premiera soundtracku
Tracklist'a:
01. Afro Theme Skit
02. Afro Intro
03. Certified Samurai feat. Talib Kweli, Lil Free
04. Just A Lil Dude (Who Dat Ovah There) feat. Q-Tip and Free Murder
05. Afro's Father Fight
06. Oh - Stone Mecca feat. Allen Anthony
07. The Walk - Stone Mecca
08. Bazooka Fight Ver. I
09. Who Tha Man feat. The Reverend William Burk
10. Ninjaman
11. Cameo Afro feat. Big Daddy Kane, GZA
12. Yung Afro
13. Take Sword Pt. I feat. 60 Seconds, True Master
14. Deadly Six
15. Baby
16. Take Sword Pt. II feat. The RZA, Berretta 9
17. Bazooka Fight Ver. II
18. Fury feat. RZA
19. Afro Outro
Na oficjalnej stronie mozna poczuc jego przedsmak. Ja czekam z niecierpliwoscia[okej]
Ostatnio edytowany przez wiluS (2007-01-16 16:14:29)
Masakryczne te Anime na początku myślałem że to żart amerykanów ale nie. Słodka rzeź
tyko nie kapuje klimatów niby początek ala dziki zachód potem jakieś nowe i stare technologie nawet cyborgi i RPG dziwne klimaty.
tyko nie kapuje klimatów niby poczštek ala dziki zachód potem jakie nowe i stare technologie nawet cyborgi i RPG dziwne klimaty.
I wlasnie to jest tutaj najpiekniejsze! Pomyslow na zakrzywienie rzeczywistosci bylo wiele i nie kazdy z nich zostal pozytywnie odebrany. W tym wypadku, polaczenie broni palnej z biala pozwala pokazac sile glownego bohatera i wyzszosc samurajskiego miecza. Innymi slowy jest to dominacja zdobyczy przodkow, prostoty nad technika. Dodatkowym atutem jest wartka akcja pomijajaca zbedne dialogi(przynudzanie). Mam nadzieje ze kolejne epizody tylko umocnia moja opinie:)
jak jest lepsza wersja [C P] czy [goat] ??
Ostatnio edytowany przez skubii (2007-01-23 08:09:35)