Nie jesteś zalogowany.
Quithe przerob sobie wmv na avi potem zrob napisy w ssa czy ass i po problemie. A jak juz ktos napisal skoro anime jest po ang to hyba nikt nie bedzie do tego robil ANG napisow
EDIT
Jak by bylo zapotrzebowanie to moge to wrzucic na http, tylko dajcie znac czy trzeba.
Problem z wersją od LA jest jeszcze taki, że jest wsadzony w epek trailer filmu (2 razy). Przerabiać nie będę, bo nie chce mi się bawić. Jak zobaczyłem na forum opis jak to zrobić, to skutecznie się zniechęciłem
Napisy może i będą, ale po wydaniu dvd (wersja dla nie słyszących), ale na tym akurat mi nie zależy (chodziło o jakiś normalny kontener xP). W sumie to wydanie pewnie też nie będzie ocenzurowane jeśli chodzi o słownictwo. Tak jest w przypadku wersji tv.
Jeszcze do formatów napisów, kurna, trzeba się w końcu nauczyć, ale teraz mam przerąbane z pracą licencjacką
I jeszcze mały edit odnośnie rozpoczęcia prac, chodziło mi o przyszłą sobotę 13.01 xD
EDIT
Wyszła wersja grupy [goat]. Waży 229 mb. Brzmi obiecująco, ściągnę i powiem czy to to czego wszyscy szukamy
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-01-05 01:30:19)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
nie wiem czego szukacie ale wersja [goat] jest ok, angielski dub i zajefajna jakosc
sciagac i ogladac;)
nie wiem czego szukacie ale wersja [goat] jest ok, angielski dub i zajefajna jakosc
sciagac i ogladac;)
No właśnie tej fajnej jakości szukamy i normalnego pliku (a przynajmniej ja xP)
Dobra, postaramy się jak najszybciej udostępnić wam te napisy
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
afro [goat] mowisz masz ^^
afro [goat] mowisz masz ^^
Radzę czytać wcześniejsze posty
Cholerna cenzura w telewizji!! Nawet "shit" wycieli...
no wlasnie ((( zaczalem ogladac i sie troche zasmucilem (( Kreska przyjemna, klimacik na poczatku tez ciekawy, ale te ciecia dzwieku? BLEEE. Nie moge sie doczekac odpowiedniej wersji [z bluzgami] oraz napisow Szkoda ze tyle trzeba bedzie na nie poczekac, ale coz poczekac warto :] A poza tym moze by ktos tego poszukal na WINNY albo SHARE?? Niestety na http://hashdb.com/ niczego nie znalazlem
EDIT:
czy wszystkie dotychczasowe wersje maja cenzure na dzwieku?? I czy ten francuski mkv na pewno jest hardkiem?
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2007-01-05 03:43:35)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
no wlasnie ((( zaczalem ogladac i sie troche zasmucilem (( Kreska przyjemna, klimacik na poczatku tez ciekawy, ale te ciecia dzwieku? BLEEE. Nie moge sie doczekac odpowiedniej wersji [z bluzgami] oraz napisow Szkoda ze tyle trzeba bedzie na nie poczekac, ale coz poczekac warto :] A poza tym moze by ktos tego poszukal na WINNY albo SHARE?? Niestety na http://hashdb.com/ niczego nie znalazlem
EDIT:
czy wszystkie dotychczasowe wersje maja cenzure na dzwieku?? I czy ten francuski mkv na pewno jest hardkiem?
Wszystkie, niestety...
I chyba pojawią się dwie wersje subów, z tym co wychwycę, a potem poprawiona z odpowiednimi bluzgami
I czy ten francuski mkv na pewno jest hardkiem?
tak ale w tym przypadku można wyłączyć francuskie suby i jest ok no i jakość jest dobra
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-01-05 08:25:15)
cieslak czyli nie jest to hardek, skoro mozna wylaczyc napisy Moze pojawi sie jakas wersja z porzadnym dzwiekiem.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Zrobi ktoś jakies screeny z wersji goat i tej wmv?
Zrobi ktoś jakies screeny z wersji goat i tej wmv?
Widziałem obie i wg mnie są na tym samym poziomie.
Waski, zostaje jeno czekać na dvdripy.
powiadasz?? Moze to i dobrze ale moze im to troche zajac.
powiadasz?? Moze to i dobrze ale moze im to troche zajac.
Bo ja wiem, emisja zakończy się w styczniu, a na stronce AS już jest preorder dvd xD
a czy ktoś widział wersje od W4F
elo
format mkv i angielskie suby, które na bank pomogą w tłumaczeniu
http://www.mikazuki.fr/torrents/%5bMika … kv.torrent
Size: 139.59MiB | Date: 2007-01-05 17:07 GMT | Comment: V2 - Better encode, better codecs, better translation... English dubs, French subs
Ale i tak chyba lepiej poczekać na dvdripa, bo chyba wszystko teraz będzie miało cenzurkę;]
Też mi się wydaje, że lepiej poczekać za dvd ripem bo ta cała cenzura nie za bardzo mi się podoba.
Też mi się wydaje, że lepiej poczekać za dvd ripem bo ta cała cenzura nie za bardzo mi się podoba.
Czyli jesteście za poczekaniem z tłumaczeniem na DVDRipy? Jeżeli tak mogę się pod to pod pasować.
ja też jestem za dvdripem bo po przejrzeniu pierwszego epka jakoś niezbyt podoba mi sie ta cenzura... nie wiem czemu ale to anime przypomina mi to troche basilisk zapowiada sie niezla produkcja :]
Ostatnio edytowany przez vince (2007-01-06 00:04:05)