Nie jesteś zalogowany.
Może i tak, ale Animax ma u nas być emitowany dzięki AXN, a na AXN są emitowane anime z angielskim dubbingiem i lektorem, czyli trudno powiedzieć czy nie gorzej niż jak by były z polskim dubbingiem.
Samurai 7 jest w oryginalnej ścieżce dźwiękowej z polskim lektorem, więc można powiedzieć, że się zobaczy jak będzie, oczywiście, że najlepiej oryginalny dźwięk + napisy.
~zergadis0 mozesz mi powiedziec kiedy anime leci na AXN?? bede wdzieczny jak............
Przedwczoraj od 23 do 0 leciał 3 i 4 epek Samurai7 ;]
no moim zdaniem to on edzie w pakiecie "dzieci"
no dobra zle stwierdzilem prawdopodobnie nie dadzą tego dla dzieci :)
Bardzo sie z tego ciesze.Wole żeby był na wszystkich(łącznie na kablówce) telewizorach.
P.S.NIe prosić o to żeby był na N,CYfra + ani na CYfrowy Polsat bo mozę sie źle skończyć dla innych(Wystarczy napisać dla wszystkich).
HBO
Czyli dupa, pewnie trza będzie płacić dodatkową kasę za kanał
W dodatku będzie polski lektor
Dobrze, że przynajmniej dubbingu nie będzie (to nasza, w sensie fanów, zasługa).
No i będzie blok anime w jap, z napisami (a czemu nie zrobić tak od razu całości? - taniej i lepiej).
Tylko w cyfrowych pakietach i stacjach, więc standardowe kablówki odpadają.
Multimedia wprowadza HDTV więc pewnie na tym pakiecie to będzie (ale oczywiście jest odpowiednio droższy).
Ostatnio edytowany przez Suchy (2007-10-17 11:24:06)
cóż, chyba mogę się z nim pożegnać i nie robić sobie złudnych nadzieji
Hah a od Listopada wlasnie wykupuje pakiet HBO ^^
Jednym słowem: LIPA ;/
Ano lipa jak sie ma tylko kablowke tak jak ja, ale nie dlugo bedzie nowy dom to sobie zaloze. Tyle ze to nie dlugo to rok
No cóż... zawsze pozostaje Hyper. Oby tylko nie odłączył się od ZigZapa, bo jeszcze i jego mi zabiorą :/
Przynajmniej nadarzyła się okazja, by zapoznać się z całym pakietem HBO;)
A ja mam głupie pytanie, choć dla mnie ważne.
Czy jak wejdzie ten kanał, to anime tam prezentowane staną się również licencjonowane?
Czy wprowadzenie tego kanału do Polski może spowodować mniejszą popularność napisów?
Jeśli będę miał ten kanał, to w sumie i tak nie będę go oglądał, gdyż nie mam na to czasu. Cenię sobie wolność w dobrze anime i czasu, który mogę na to poświęcić. Oglądam co chce i kiedy chce i osobiście wolałbym, by tego kanału nie było, choć z drugiej strony, program ów może doprowadzić do bumu na anime w Polsce i całą komercję z tym związaną, jak wysyp mang na polskim rynku i różnych gadżetów związanych z anime.