Nie jesteś zalogowany.
Czy ktoś wie czy są już epki w internecie tego anime? A jeśli tak to gdzie? I kto wie coś więcej na temat fabuły tego anime bo narazie widziałem trailer i spodobało mi się.
Ja to tylko mam nadzieje, ze to anime nie bedzie po angielsku :/ A epkow nigdzie jeszcze nie znajdziesz - lol
A epkow nigdzie jeszcze nie znajdziesz - lol
No właśnie - lol. Czy ludzie w ogóle wiedzą co to jest aniDB?
aniDB - Afro Samurai
(czytaj na dole - wszystkie projekty są "ongoing". "Last ep" - nikt nie wydał jeszcze pierwszego epka xD)
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-10-06 20:33:29)
hehehe gdzieś słyszałem nie wiem czy prawda jak samuel l jackson chciał zagrać w filmie na podstawie tego :p
On chyba chciał podstawić głos pod głównego bohatera ;p. Oczywiście angielski dubbing ;p
A może nie wiem wiem że cośtam chiał zagrać albo głos podstawić ważne że o niego chodzi;p
W trailerze jest podane że to on będzie podkładać głos pod głównego bohatera.
Blee
Właśnie świetnie. Końcówka trailera z jego podłożonym głosem wypada świetnie xD
KAT, może być po angielsku, wtedy jest mój
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Już jest pierwszy ep .
Mi się pierwszy ep podobał, nawet głosy angielskie wypadają świetnie.[okej][okej][okej]
Szkoda że ma być tylko 5 epów
ciekawe skąd masz pierwszy epek pochwal sie bardzo jestem ciekaw /??:)
Sa juz dwa różne rawy ale kreska dość mroczna...
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
No bardzo ciekawe anime troche przypomina mi Samurai Champlo. Kreska strasznie przypadla mi do gustu, walki wygladaja nieźle.
gdzie ?? ja mam tylko hardsub francuski ;/ ale w mkv, więc jest git
ciekawe skąd masz pierwszy epek pochwal sie bardzo jestem ciekaw /??:)
Na Tokyotosho są już Rawy: Jeden od LA - wmp (440 MB), drugi od R-Enc - Xvid (170 MB), a jako że są z dubingiem angielskim, to żadna grupa angielska raczej nie będzie tego subować . Ja mam od R-Enc - jakość nie jest super, ale oglądało się kiedyś anime z o wiele gorszą jakością
Ale do tej serii ( przynajmniej po pierwszym epku) pasuje .
Mi osobiście się anime podoba, ale każdy ma inny gust
Ostatnio edytowany przez Mr_Gregor (2007-01-04 23:50:30)
Co to znaczy "nie są super jakości"? > Mr_Gregor
Chyba mi nie powiesz ze masz na myśli
[LA] Afro Samurai - 01 [WEBRIP].wmv (..) Size: 422.1MiB
P.S.[blee]
Szkoda ze to wszystko torrenty
Ostatnio edytowany przez Yaku (2007-01-04 23:53:28)
Podam tez inny link to tego anime http://www.megaupload.com/?d=NJV6N0SE albo http://www.megaupload.com/?d=PNN4SBL9 jest to format Rmvb wielkos pliku 75mb jak dlamnie jakos srednia
Dobra ludu, zapowiadam wszem i wobec. Anime Garden przejmuje Afro Samurai Tłumaczyć będę ja.
Teraz tak, mam wersję LA, ma dobrą jakość, ale nie przejdzie mi przez SE. I tak najprędzej będę mógł rozpocząć pracę nad tym w najbliższą sobotę. Może opanuję jakiś program do robienia subów, lub też wyjdzie normalna wersja. Oby to drugie
To chyba tyle jak na razie.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Quithe przerob sobie wmv na avi potem zrob napisy w ssa czy ass i po problemie. A jak juz ktos napisal skoro anime jest po ang to hyba nikt nie bedzie do tego robil ANG napisow
EDIT
Jak by bylo zapotrzebowanie to moge to wrzucic na http, tylko dajcie znac czy trzeba.
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2007-01-05 01:12:35)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]