Nie jesteś zalogowany.
~Vexyr - Kanona doczekasz się lada dzień, ale na razie światło dzienne niech ujrzą napisy do 26 i 27 odcinka NANY.
no nareszcie:D ile można było czekać:P
dzięki Jasimine za napiski[cmok]
Jakby je robilas sama jasmine to by tak nie blyszczaly :P:P Hahaha
Subki do 12 epka Death Note
extra
czyżbys KAT też chciał buzi?:D bo czuć tutaj nutke zazdrości:D
GANTZ - ep03 - Dostępny.
czyżbys KAT też chciał buzi?:D bo czuć tutaj nutke zazdrości:D
No pewnie :D :P
KAT, od Przemka chcesz? Nie podejrzewałam cię o takie skłonności... Ale mogę to zaakceptować
KAT ->[cmok]<- Ja
Ekhmmm... No dobra. To ja wam nie będę przeszkadzać ani stawać na drodze do szczęścia
Kolejny dzień przynosi 28 odcinek NANY.
Właśnie dodałem napiski do drugiego epka Arii ^^
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
No tak jak obiecałem - 11 odcinek Kanona.
P.S. Ma być "ogień" bo to wiersz Morsztyna (kto oglądnie, ten zrozumie).
I stało się, zapraszam do skosztowania 05 kieliszka podanego przez Bartendera.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Gantz - ep04 dostepny do pobrania.
Podobnie jak 12 epizod Kanona.
P.S. Walc był do dupci.
Gantz - ep05 oddany w wasze lapki.
Gantz - ep06 - zakonczony. Nastepne suby najpozniej w sobote.
Nie przejąwszy się zbytnio konkurencją, dodajemy 13 epizodzik Kanona.
A teraz do spania, bo mi się oczka kleją.
UWAGA!! Ogłaszamy rozpoczęcie nowego projektu, a jest nim AFRO SAMURAI. Więcej informacji w dziale projekty naszej strony (klik w sygnaturkę ). Napisy do 1 epka już na dniach, dziś idą do korekty.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Na razie zadowolić się musicie jakże odmiennym w swej fabule Kanonem. Nadeszła kolej na epizod 14. Uff, półmetek i tego projektu przekroczony. A odcinek? Po prostu fantastyczny, wrażliwe osoby niech przygotujš chusteczki. Ale po raz kolejny odnoszę wrażenie, że to trochę chaotyczny zbitek gatunków - uwidoczni się to w tym odcinku. Ze skrajnoci w skrajnoć.
P.S. W przyszłym tygodniu zajmę się kolejnymi odcinkami Bokura ga Ita (zwłaszcza, że wydano już wszystkie odcinki) oraz Chevalierem d'Eonem (nie wiem, kto może jeszcze czeka na odcinki w moim wydaniu, ale trochę mi się opóniło, zwłaszcza że jest do doć ciężki kawałek chleba).
P.S. 2
Zapraszamy do pobrania calej serii Ayakashi w formie hardsuba! Projekt wykonany wraz z grupa ubique. Link do relka: http://anfo.pl/opis.php?id=1495
Ostatnio edytowany przez suzaku (2007-01-12 01:19:25)