Nie jesteś zalogowany.
witam
z okazj świąt wielkanocnych lub bozonarodzeniwych, odbędzie się kolejne spotkanie w piwnicy 21 przy starym
zacznie się o koło 19.00.
serdecznie zapraszam :d
Witam zaraz po świetach i przed sylwestrem kolejne spotkanie;
Odbędzie sie ono dizisja o godzine 19.00 pod prengieżem :d
i i dziemy do nowego lakalu :d bo piwnica troszke się zmieniła serdecznie zapraszam:d
wrescie mogli by wpaśc ci co sie zapowiadają a nie wpadają:
daje swoją komurke :604864894 pozdrawiam bankaii bedziemy czekać max 15 min.
NIE STETY NASTAPILA ZMIANA LOKALU[papatki]TERAZ SPOTKANIA BEDA SIE ODBYWAC W LOKALU 'KUZNA'PRZY ULICY WOZNEJ:D SERDECZNIE ZAPRASZAM
powut zmiany: brak naszego stalego przyjaciela :d
W sobote o godzinei 16.00 odbędzie się kolejne spotkanie jak co to prosze przyzjśc pod pręgież:d
czekamy max 10 min potem tylko na kome do mnie bo zmienilismy ogulnie lokal :d
Pewnie i tak tego nikt nie przeczyta i nikt nowy nie przyjdzie ale coż tradycja musi byc
Ostatnio edytowany przez Bankaii (2007-01-04 01:08:55)
A kiedy nastepne spotkanie ,bo na to niemogłąm niestety przyjsć
ciam cia ram cia ciam
Hej w sobote o godzine 17.00 odbędzie się kolejne spotkanie w pubie "kultowa" jak ktos nie wie to standart przed pregierzem o godzinei 16.55
pozdrawiam serdecznie
O tej to godzinie bede sie stroic na studniówke.....Co za pech A czemu taka zmiana zawsze było w niedziele(przynajmniej tak mi sie wydaje)
ciam cia ram cia ciam
Mam pytanie a na tych spotkaniach to co robicie bo w sumie to jestem z poznania i mogłbym wpasc!!!
Hmm, tak już mówie
1. siedzimy w miłym toważystwie,
2. rozmawaimy na różne tematy,
3. do tego popijami piwkiem lub innym truynkiem,
4, wymieniamy się animami i itp.
no i oczywista wspaniałe przyjaźnie się zawieraja :D:D:D:D:D
a czasami kogoś swatam???? jak któs chce oczywista i widze miętę po między tymi osobami:D
więc ogulnie to jest wesoło, takie ala mangowe tylko że troszke lepsze
Ostatnio edytowany przez Bankaii (2007-01-10 12:43:30)
To chyba bede!!!
o jak fajnie jak co to gdzies w kturyms poscie zostawiłem kome, zapisz sobie:d i jak co to dzwon.
Kaorichan: spotkania zawsze były w srodku tygodnia, raz były w niedziele i było wtedy az 3 osoby
Ostatnio edytowany przez Bankaii (2007-01-11 00:47:07)
Skoro tak.....Nic mi nie pozostaje jak życzyc wam udanego spotkania:)
ciam cia ram cia ciam
Lekkie odwieżenie temaciku... dla osób, które go jeszcze nie dostrzegły
Włanie przeczytałem esemeska od osoby, którš pozdrawiam i wpadłem na pomysł z refreshem...
[cytuj='~Bankaii']a czasami kogo swatam???? [/quote]
Zaczynam się bać tych spotkań... po moich dwóch odbytych wizytach ...
...zwišzki męsko damskie czy tylko męsko męskie swatasz... [roftl]
a jak myslisz ISao:P, to juz było tak jak ciebie nie było przed swiętami .
Moja kom;604864894 jak co dla tych co nie wiedza gdzie :d a i "nowych" odbieram spod pręgierza
Witam mam pytanie :
Są jeszcze organizowane te spotkania bo nudzi mi sie na chacie i z chcecia bym wpadl
Witam mam pytanie :
Są jeszcze organizowane te spotkania bo nudzi mi się na chacie i z chęccią bym wpadł
Ogólnie są organizowane... w sobotę o 14 pod pręgieżem się widzimy... :]
Potem być może się zbijemy do mnie na malutkie karaoke
W razie co to sesemesek na 697930845... zawsze jakaś nowa osoba mile widziana
(podaję nr. bo nie wiem czy Bankaii dotrze czy nie... )
Sobota tj. 17. 02. 07ad. ???
o 14:00 (GTM+1h)???
Hmmm.. jak się wyśpię po nockach to chętnie skorzystam...
(czasem potrzeba zmian klimatu..)
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
O 14 są mangowe ISao a my przeważnie się widzimy po nich, a w tą sobotę to dotre napewno bo chcę od ciebie IS płytkę z twoich urodzin :D:D:D, chyba że walimy odrazu do ciebie to daj znać wtedy :D:D wezmę coś z pracy :D
i'll be there ^^
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Do zainteresowanych: na nasze spotkania z reguły zbieramy się o 17. O 14 są mangowe ale tylko dla zainteresowanych i o mocnych nerwach
Chłopaki, nie wiem jak wam to powiedzieć ale w tą sobotę chyba jednak wylądujemy w pubie:) Tomeku przyprowadzi nową osobę i zbyt dużym szokiem dla niej byłaby taka imprezka jak w sobotę No ale wszystko się jeszcze ustali
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."