#1 2006-12-30 19:18:15

Rammstein
Użytkownik

Torrent zaproszenia !!!

Witam wszystkich userów !
Mam pytanie głównie do osób używających Torrenty, a mianowicie czy nacie jakieś wolne zaproszenia na strony z Torrentami ? Mój Admin od Internetu właśnie odblokował mi porty i mogę się bez problemu łączyć przez np. Azureusa.
Jestem zarejestrowany na Polish Trakerze i Polish Bytes.
Jakbyście mieli jakieś wolne zaproszenia to byłbym bardzo wdzięczny.
Proszę o przesłanie ich na mojego e-maila rafal-kozlowski@o2.pl.
(chodzi mi głównie o polskie stronki z torrentami)

Dzięki wielkie i pozdrawiam smile

Aha ten wątek może służyć również innym userom, którzy poszukują zaproszeń na stronki z torrentami.

Jeszcze raz pozdrawiam i czekam na e-maile smile

Ostatnio edytowany przez Rammstein (2006-12-30 19:43:20)

#2 2006-12-30 19:35:22

Satanael
Użytkownik

Odp: Torrent zaproszenia !!!

Gratuluje szybkiego namierzenia przez naszą policje. Wystrzegaj sie polskich torrentów jak ognia. U mnie w okolicy złapali dwóch kolesi co korzystali z polskich stron z torrentami.

#3 2006-12-30 19:47:02

arturoniusz
Użytkownik

satanael daj spokój i nie strasz ludzi wiesz ilu jest useruw na PT i co zamkna kilkadziesiąt tysięcy ludzi nie rozśmieszaj mnie

rammstein to dla ciebie tam bez przerwy daja nowe zaproszenia i info gdzie sa wolne miejsca p2p

#4 2006-12-30 19:47:17

Rammstein
Użytkownik

A kto powiedział, że muszę z torrentów ściągać filmy, gry, muzykę itp. ???
Jakbym chciał to robić to mógłbym równie dobrze korzystać z BearShare, Emule, DC++ i wielu wielu innych.
Może chcę ściągać Anime, na które w Polsce nie ma licencji ?
Nic mi nie mogą zrobić jak mi nic nie udowodnią, a mi nie udowodnią bo nawet jakbym miał wjazd do domu i by mi dom przeszukali wraz z dyskami to by nic nie znaleźli. SORRY BARDZO smile
Jestem wzorowym obywatelem smile_big

#5 2006-12-30 19:55:33

gracol
Użytkownik

Rammstein napisał:

Może chcę ściągać Anime, na które w Polsce nie ma licencji ?

A co to ma do rzeczy?

Rammstein napisał:

Nic mi nie mogą zrobić jak mi nic nie udowodnią, a mi nie udowodnią bo nawet jakbym miał wjazd do domu i by mi dom przeszukali wraz z dyskami to by nic nie znaleźli. SORRY BARDZO smile
Jestem wzorowym obywatelem smile_big

Jesteś tego taki pewien? Znałem już takich dwóch, którzy myśleli, że są cwansi od policji. Baaaardzo się zdziwili potem jezor

#6 2006-12-30 19:55:50

didlet
Użytkownik

hmmmm Rammstein - cos nei wierze ze jestes az tak wzorowy ze nic by uu ciebie nei znalezli... np twoj OS podejrzewam ze nie masz legalnego xD no chyba ze na linuksie jedziesz xD

pozdro

#7 2006-12-30 20:09:11

Satanael
Użytkownik

arturoniusz napisał:

satanael daj spokój i nie strasz ludzi wiesz ilu jest useruw na PT i co zamkna kilkadziesiąt tysięcy ludzi nie rozśmieszaj mnie

rammstein to dla ciebie tam bez przerwy daja nowe zaproszenia i info gdzie sa wolne miejsca p2p

Niestety ale nie strasze. Fakt goście sciagali dość znaczne ilości wszystkiego, ale nie zmienia to faktu, że doszli do nich po polskim trackerze. Dlatego ja w ogóle nie korzystam z polskich torrentów.

#8 2006-12-30 20:14:31

BeAsTMaStEr
Użytkownik

a co do niezlicenciowanego anime itd to jak niema tego w polsce to raczej o prawa autorskie cie nie pozwa,a o extradycji raczej mozna zapomniec bo o takie głupstwo to sie nieoplaca

#9 2006-12-30 20:16:14

Rammstein
Użytkownik

Satanael ja znam takie sprawy, ale to nie ze względu, że ciągnęli z Torrentów pliki, tylko, żę bardzo obciążali łącza i duuuuużo ściągli. Policja z danymi od TPSA chodziła do Administratorów sieci z numerami IP i Admini musieli podawać dane tych osób.
I nalooooooot !!!

A tam Arturoniusz co mi podałeś linka, żeby wejść w dział zaproszenia trzeba odczekać 3 miechy niestety :/
Konto tam już miałem, ale jeszcze 3 miechy tam nie jestem deprecha

Gracol a to ma do rzeczy, że o piractwo mnie nie posądzą yahoo

Ostatnio edytowany przez Rammstein (2006-12-30 20:18:43)

#10 2006-12-30 20:22:12

arturoniusz
Użytkownik

ano tak to jest jak ktos nie zna umiaru i potem tym jeszcze handluje to niech sie nie dziwi jak go zczapia

przeciętnemu zjadaczowi filmow i mp3 nic nie zrobia bo musieli by kilka milionow cel domurowac i skąd tu tyle cegly nabrać

a po za tym ja mam ogniomórka typu NEOSTRADA smile

ps: do wszystkich co sie boja, niema czego bo to takie straszenie dzieci babą jagą

szczęśliwego nowego roku

edit: A tam Arturoniusz co mi podałeś linka, żeby wejść w dział zaproszenia trzeba odczekać 3 miechy niestety :/  a tego to nie wiedziałem

Ostatnio edytowany przez arturoniusz (2006-12-30 20:24:33)

#11 2006-12-30 20:30:11

gracol
Użytkownik

Rammstein napisał:

Gracol a to ma do rzeczy, że o piractwo mnie nie posądzą yahoo

Eh, widzę, że muszę to napisać jasno. Do oskarżenia wystarczą logi serwerów, które każdy administrator musi przechowywać (a w przypadku trackerów twoje ip, konto i dane o tym co ściągnąłeś - i nie ważne, że masz zmienne itp bo nie ma to żadnego wpływu na identyfikację osoby). Zazwyczaj jest to niestosowane, ale może szczęście będzie chciało, że trafisz "na akcję pokazową" jezor To jeden z tych dwóch przypadków, o których pisalem we wcześniejszym poście jezor

arturoniusz napisał:

przeciętnemu zjadaczowi filmow i mp3 nic nie zrobia bo musieli by kilka milionow cel domurowac i skąd tu tyle cegly nabrać

To ten pierwszy przypadek. Cel nie wybudują, ale wiesz co... kilka tysięcy do zapłacenia boli równie mocno.

arturoniusz napisał:

a po za tym ja mam ogniomórka typu NEOSTRADA smile

To nie ma znaczenia, gdyż poza adresem ip identyfikowany jesteś po jeszcze jednym adresie, którego już nie poznajesz podczas podpisywania umowy, a który służy m.in do identyfikacji typu usługi dla usera jezor

Ostatnio edytowany przez gracol (2006-12-30 20:41:56)

#12 2006-12-30 20:37:32

Rammstein
Użytkownik

Ale ja wiem co się mogłoby stać :/
Nie wierzę, że każdy z Was ma all rzeczy oryginalnych.
Ale nie po to założyłem ten temat :/

Prosiłem o zaproszenia a tu z moralnościami mi jedziecie :/
Tragedia

#13 2006-12-30 21:05:10

Satanael
Użytkownik

Ja tylko ostrzegałem przed polskimi torrenciarniami.

#14 2006-12-30 22:08:13

Iceman
Użytkownik

Torrent Spy spróbuj może tam

#15 2006-12-30 22:28:36

K9999
Użytkownik

Iceman napisał:

Torrent Spy spróbuj może tam

To raczej nie ma nic do tematu...
A sam pomysl tez nie bardzo imo, raziel4ever swego czasu rozdawal za darmo i sam pozniej wspominal, ze prawie wszyscy mieli predzej czy pozniej banowane konta, napisalem nie bardzo, jesli liczysz na konto/zaproszenie na czyms ciekawym za darmo, bez zadnych dowodow ratio itp. Jesli chcesz to lepiej sie zarejestruj na http://filesharingtalk.com.

#16 2006-12-30 23:20:58

zergadis0
Użytkownik

Eee tam, mój kolega ma łącze 10 Mbps, siedzi na Polish Trackerze i ma 2 terabajty downloadu i 2,5 terabajta uploadu i jakoś się jeszcze nikt do niego nie przyczepił.

#17 2006-12-31 01:52:18

fuchikoma
Użytkownik

zergadis0 napisał:

Eee tam, mój kolega ma łącze 10 Mbps, siedzi na Polish Trackerze i ma 2 terabajty downloadu i 2,5 terabajta uploadu i jakoś się jeszcze nikt do niego nie przyczepił.

i ściąga 2tb i co niby z tym robi? kto obejrzy 2tb filmów,
albo przejdzie 2tb gier, albo przesłucha 2tb mp3? shithappens

więc albo kolo jest dilerem, albo pieprzysz bzdury jezor

~Rammstein,
a co do tematu, to jakoś mnie te polskie trackery nie przekonały,
może jakichś badziewnych używałem,
ale skoro chcesz ściągać anime jezor to równie szybko ściąga z zagramanicznych smile

Ostatnio edytowany przez fuchikoma (2006-12-31 01:53:41)

#18 2006-12-31 10:32:11

arturoniusz
Użytkownik

fuchikoma napisał:
zergadis0 napisał:

i ściąga 2tb i co niby z tym robi? kto obejrzy 2tb filmów,
albo przejdzie 2tb gier, albo przesłucha 2tb mp3? shithappens

więc albo kolo jest dilerem, albo pieprzysz bzdury jezor

~Rammstein,
a co do tematu, to jakoś mnie te polskie trackery nie przekonały,
może jakichś badziewnych używałem,
ale skoro chcesz ściągać anime jezor to równie szybko ściąga z zagramanicznych smile

e tam a co to jest 2 tb duzo ?
sporo osob na PT tyle ma jak sie ma dobre lacze i jestes dlugo zarejestrowany na PT to zaden problem tyle wyciagnac

a teraz tak według mnie najlepsze 3 strony polskie to polishtracker z liczonym ratio (szybki download i nowosci pojawiające sie kilka minut lub kilka godzin po premierze)
a 2 to tnp.net.pl strasznie duzo wszystkiego duzy minus to predkosci a plus niema ratia to cos dla userow ze slabym laczem
3 to torrent gigs org jest to cos pośredniego pomiedzy PT a TNP

z zagranicznych polecam np:file list org to tak dla przykladu bo wybor jest ogromny
a anime rownie dobrze z mininovej sie sciaga nie trzeba sie rejestrowac

#19 2007-05-12 11:15:38

Rammstein
Użytkownik

Witam wszystkich smile
Bardzo pilnie poszukuję 2 zaproszeń !
1. www.pilishbytes.net
2. www.btgigs.info

Mój e-mail rammek88@gmail.com

Bardzo pilne !

Jeśli chce ktoś screena do mojego Ratio to zapodam smile

#20 2007-05-12 11:34:00

robak
Użytkownik

Mógłby ktos wypisać wszystkie najciekawsze stronki z torrentami(np.exclusive, torrent.org itp.)? Dobrze by miec wszystko w jednym miejscu, a tak to juz mozna sie pogubic oczkod

Stopka forum

© Animesub.info 2025