Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Tak tak, już się ściąga
Dla tych co czekali:
Black Lagoon The Second Barrage ep08 (20):
Waga: 311 MB
http://www.megaupload.com/?d=I7J6QA63
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-11-30 20:41:11)
Odcinek 09 (21) można znaleźć już na
DirectRaws w tym temacie.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-12-05 22:06:02)
[AniMa-RAW] BLACK LAGOON The Second Barrage - 10 (22) (1280x720 DivX5.2.1) [C49DDC10]
Part1:
http://www.megaupload.com/?d=KZ2HO9AJ
Part2:
http://www.megaupload.com/?d=FT6YFHP3
Waga: 328 MB
Więcej szczegolow na DirectRaws
Przepraszam, ze wklejam sie do tego tematu, ale chciem ep 22 od shinsenow. Na ich forum wyczytalem, ze ep 22 poszedl w eter, ale za kij nie moge go zlapac (isohunt brak, inne strony hgw, bo wymagaja rejestracji itp.) Mialem pare dni neta na akord, ze tak powiem. Chodzily jedynie komunikatory tak jak powinny. Jesli ktos bylby mily i zarzucil torkiem nierejestrowalnym, badz zarzucil na jakis DD, to ja bardzo i wogole...
Przepraszam, ze wklejam sie do tego tematu, ale chciem ep 22 od shinsenow. Na ich forum wyczytalem, ze ep 22 poszedl w eter, ale za kij nie moge go zlapac (isohunt brak, inne strony hgw, bo wymagaja rejestracji itp.) Mialem pare dni neta na akord, ze tak powiem. Chodzily jedynie komunikatory tak jak powinny. Jesli ktos bylby mily i zarzucil torkiem nierejestrowalnym, badz zarzucil na jakis DD, to ja bardzo i wogole...
Chodzi ci o TO?
O stary, jak mowilem, jedynie swej kobiety bym Ci nie oddal . Dzieki serdeczne, bro sie nalezy na jakims zlocie, czy cos (pewnie bedzie i pewnie sie wkoncu pojaiwie, bo czytam, ze nalezy i warto...).
Ostatnio edytowany przez fef212 (2006-12-14 00:52:02)
Jeszcze raz dzieki, zassalem noca z torkow.
A wie ktoś może skąd można ściągnąć 1-12 Black Lagoon w 1280x720 RAWY?
A wie ktoś może skąd można ściągnąć 1-12 Black Lagoon w 1280x720 RAWY?
Ĺciągnij rawy od APeopleRaws. Nie jest to hdtv, ale jakość jest miodna ;]
Mam smutną wiadomość... nie będzie niespodzianki na święta i nie zuploaduje odcinków 11 i 12 (damn, dwa ostatnie), bo okazało się ,że się mi limit wyczerpał ... nie wiem jak to sie stało, zawsze trzymałem się tego by go nie przekroczyć... ale sam się zdziwiłem, jak okazało sie że dzisiaj moja prędkość to jedyne 32 kb/s. Naprawdę nie wiem, kiedy zassalem aż 15 GB, zupełnie nie mam pojęcia kiedy... damn przecież te to cholernie mało, ehhh brak mi słów. No nic, może ktoś inny zuploaduje (chyba że chcecie czekać z pare dni xD, idzie jak krew z nosa ).
Ale przynajmniej zuploaduje parę odcinków Code Geass, od 6 wzwyż, tego możecie byc pewni.
PS. Pewnie 12 pokaże się za tydzień, w Boże Narodzenie xD
11 dostępna na TT. Ja mam download 32 kb/s w standardzie i nie narzekam
11 dostępna na TT. Ja mam download 32 kb/s w standardzie i nie narzekam
Virus... miałeś na myśli 32 kb/s czy 32 kB/s? Bo jest to ogromna różnica... a ja miałem na myśli 32 kbps (kilobity nie kilobajty) a to zasadnicza różnica... ta literka "b", mała czy duża.
duża :P:P:P:P
No to mam prezencik od Mikołaja
[AniMa-RAW] BLACK LAGOON The Second Barrage - 11 (23) (1280x720 DivX5.2.1) [A158C0DA]
Waga: 285MB
http://www.megaupload.com/?d=C65576QA
Wesołych świąt
PS. Odcinek ściągał mi się parę dni (z przerwami), lol
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-12-25 00:41:50)
BLACK LAGOON The Second Barrage - 12 [AniMa-RAW].avi - plik "pociety" total commander'em na 100 MB czesci (razem 6 + plik z suma kontrolna)
czesc 1
czesc 2
czesc 3
czesc 4
czesc 5
czesc 6
suma kontrolna calosci
sumy kontrolne czesci
Ostatnio edytowany przez shinma (2006-12-28 19:45:18)
No i kolejna kapitalna seria zakończona. Pomału nie mam już co ściagać. Zna ktoś jakies inne anime, które by teraz wychodziło lub miało wyjść w najbliższym czasie w podobnych klimatach do BL? Lub w ogóle jakaś normalna fabuła a nie cukierkowate romansidł.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna