Nie jesteś zalogowany.
sorrak Lukio moj blad tam zamiast twojego nicku mial byc zergadis0
Ostatnio edytowany przez kafej666 (2006-12-16 23:12:07)
Ja osobiscie przymierzam sie do zakupienia sobie pod choine Irivera T10 512 albo 1 gb + sluchaweczki pewnie creativa za okolo 80 zl ponoc taki zestaw wyciska wszystko z muzyki podobno najlepiej slychac to na przykladzie Nightwisha ktorego osobiscie uwielbiam
Ja osobiscie przymierzam sie do zakupienia sobie pod choine Irivera T10 512 albo 1 gb + sluchaweczki pewnie creativa za okolo 80 zl ponoc taki zestaw wyciska wszystko z muzyki podobno najlepiej slychac to na przykladzie Nightwisha ktorego osobiscie uwielbiam
za mna leza douszne creativy, musze cie ostrzec ze sa podejrzanie duze i z tego powodu czesto wylatuja z uszu nie wiem jakie dostaniesz do zestawu, ja do ifp-799 mialem sennheisen mx400 ktore na sam poczatek przygody z playerami wystarczaja...
Nightwish to ciezka partia z doborem sluchawek, jesli stawiasz na bas to kossy the plug (zeby nie bylo ze nie mowilem: DO PLUGOW TRZEBA SIE PRZYZWYCZAIC!), wszyskiego rowno to sennheiseny z wyzszej polki.
ja to cos czuje ze chwyce t30, uzywane 0,5 roku przez kumpla, pewnie za jakies 220zl, albo cos kolo tego
sprzecik wymiata szczegolnie na creativach ep-635
KDE4 ssie
Ja dzis kupilem Irivera T10 1GB FM ( udalo mi sie kupic z radiem w sklepie nieinternetowym co jest prawie nieosiagalne ) za 499 zl lepiej tej kwoty wydac sie juz niedalo player gra piekielnie czysto dodatkowo bardzo dobre slucawki w zestawie. Funkcja Srs WOW czyli imitacja dzwieku przestrzennego, po odpaleniu tego mozna poczuc sie jak w kinie wgniata w fotel.
W opakownaiu
Ostatnio edytowany przez Falmax (2006-12-19 20:31:37)
fajne T10
btw. to jakie słuchawki sa w zestawie?
z tego co pamietam to do t30 dawali senki mx300 z logo irivera
hmm.. to w T10 jakie... ?
(no i nieśmiertelny wishmaster w tle )
KDE4 ssie
Do T10 daja Cressyny tez z logo Irivera z tego co wyczytalem na mp3store.pl to te sluchawki sa calkiem przyzwoite i niema pospiechu ze zmiana na lepsze.
Ja dzis kupilem Irivera T10 1GB FM (..)
Wersja FM nie ma w sobie zadnych innych dodatkow poza radiem?
W tkim razie niewielka strata. Nasze komercyjne stacje ne sa fajne
WyglÄ d troche do bani (chodzi o i River), ale ponoÄ grajÄ Ĺwietnie. Mimo to i tak polecam wszystkim markÄ Creative bo gra rĂłwnie czyto, jest uznana i jest taĹsza od iRiver'a =)
Ostatnio edytowany przez FranzKafka (2006-12-23 14:02:20)
WyglÄ d troche do bani, ale pnooÄ grajÄ Ĺwietnie. Mimo to i tak polecamw szystkim markÄ Creative bo rĂłwnie czyto, jest uznana i jest taĹsza od iRiver'a =)
Uznana mĂłwisz... WszÄdzie na forach czytam, Ĺźe Creative sÄ do dupy A maĹo znanymi i niedocenionymi (taĹsze i lepsze od Creative) sÄ odtwarzacze Sandisk Sansa...
Dlamnie zaden dotychczas odtwarzacz niejest porownywalny z iriverem gdyz jest tofirma ktora zajmuje sie wylacznie produkcja playerow a nie jak creativ playery, glosniki i jeszcze kilka innych rzeczy, podobno sandisk. Do tej pory z podobna czystoscia dzwieku spotkalem sie tylko w ipodach.
Nmo Creative do dupy?? hmmm ciekawa teoria, owszem IRivery są lepsze, ale mmówić, że creative ejst do dupy... hmmm, another children of neo?
Z tego co wiem tylko kilka modeli creativ sa dobre reszta ponoc marna jakosc dzwieku jak na te firme.
mialem creativa przed iriverem, jakosc dwieku jest zadowalajaca...
wielkie minusy tego playera:
beznadziejny wzmacniacz (7mW na kanal ? nie pamietam)
dżojstik-kolko wysiadlo po roku uzywania
czas dzialania na baterii absurdalnie niski (w porownaniu z irv )
a i jakies niewymiarowe sluchawki douszne (senny sa prawie polowe mniejsze, moze mam za male uszy... )
Ostatnio edytowany przez lukio (2006-12-23 15:18:56)
"czas dzialania na baterii absurdalnie niski (w porownaniu z irv )"
Zgadzam się w sttu procentach, tlyko IRiver ma wejście na tarerie AA, a Creativ na AAA. Owszem i tak iriver wypada lepiej, ale weźcie pod wuage róznice w bateriach i ich cenach!
Franz -> no chyba nie kupujesz baterii po kazdym złuzyciu poprzednich?
Ostatnio edytowany przez Yaku (2006-12-23 16:17:29)
Kto w ogóle kupuje playerki na wymienne baterie