Nie jesteś zalogowany.
Półmetek: 25 odcinek NANY.
UWAGA !!! Do stycznia nie będzie nowych odcinków z projektów, którę JA tłumaczę. Też mam prawo do świąt. !!!
(P.S. No chyba, że wyrobimy się z Kanonem.)
Nie martwcie się, ja nie zamierzam brać przykładu z suzaku
Do pobrania macie już subki do 11 epka Death Note. Akcja znów nabiera tempa
No dobra, to jednak macie 10 odcinek Kanona.
P.S. Hmm... ni stąd ni zowąd liczba odcinków na anidb zwiększyła się z 24 do 26. No cóż będzie trochę więcej tłumaczenia.
Dobra wiadomość dla fanów trunków Można już pobierać napisy do 04 epizodu Bartendera
Enjoy!
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Będzie tłumaczony odc. specjalny DN??
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
yeap
yeap
Imho, watpie, by ktoras z grup zagranicznych to tlumaczyla. Zreszta jesli nawet, to szkoda na to czasu, gdyz mozna to potraktowac jako ciekawostke. Wiecej info w tym temacie.
A to w takim wypadku zobaczymy czy bedziemy to robic czy nie. I tak decyzja glowna nalezy do jasmine, gdyz to ona jest nadzorca projektu.
Wchodzimy na ostatnią prostą przy Black Heaven A to znaczy, że napisy do 12 epka są już do pobrania. 13 i zarazem ostatni ep na dniach, so stay tooned
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Mała aktualka subów do Legend of Duo - poprawiłam drobne błędy, przerobiłam parę zdań i dodałam inną czcionkę przy naszym logo Nie ma jakichś chętnych na zrobienie hardka do tego anime? Krótkie jest, nie trzeba się bawić w karaoke, a fajnie by było, gdyby istniał polski hardek
Jak mi się będzie bardzo nudzić <tzn. nie będzie mi się chciało uczyć >, to zaktualizuję też suby do NightWalkera.
Legend of Duo? Szczerze... to najgorsze anime jakie w życiu widziałem, akcja przyprawia mnie o atak śmiechu (jeżeli jest tam wogólę jakaś akcja) ale tylko jak jestem pod wpływem %%, bo normalnie bym tego nie przełknął. I właśnie dzięki paru piwkom miałem niezły ubaw jak to z kumplem oglądałem na "nocce anime" , bez tych piw to chyba bym płytkę z tym anime wyrzucił w czeluści piekielne. Bishomeni, wampiry, bleee, jak dla mnie to samo DNO (DUO ^^"), akcja jest komiczna, dialogi beeznadziejne, fabuła też... unikajcie, unikajcie tego jak ognia , no chyba że chcecie się nieźle pośmiać, ale wtedy radze przygotować pare piwek, bo normalnie tego nie można zdierżyć. Dodatkowo to anime nieźle ryje psyhike... do dzisiaj mam w głowie słowa "to twoja wina DUO", i mój kumpel też tak ma ~_~, co się z nim widzę to ciągle "to twoja wina DUO!" albo "Przestań stefan!". Przez to anime już nie będe normalny...
Ale widocznie ~Jasmine się to podoba... nie będe tego komentował , każdy ma inny gust.
No właśnie. A o gustach się nie dyskutuje Ja widzę wiele plusów tego anime. Wystarczy się trochę zagłębić w fabułę, a przestaje być śmieszna <pomijając Stefana >. Nie wspominając o kresce, która dla mnie jest genialna.
Zakonczylismy projekt ANGELIUM.
PS. Od pewnego czasu sa jakies jaja z prv.pl i przekierowania od nich na strony nie dzialaja. Objawia sie to bledem 404 i otworzeniem glownej storny prv.pl. Dlatego tez nasza strona ostatnimi dniami nie funkcjonuje pod adresem www.animegarden.prv.pl Na nasza strone mozecie wejsc poprze adres "bezposredni". Oto link: http://212.244.127.242/~animegarden/index.php
Ale w grudniu mam nadzieję jeszcze będą
Wykrakałeś xP
Edit:
I tak oto zakończył się projekt Legend of Black Heven. Napisy do 13 ep. już do pobrania Czy był happy end przekonajcie się sami
Ostatnio edytowany przez Quithe (2006-12-27 00:56:58)
Dzisiejszego dnia swiatlo dzienne ujrzaly poprawione suby do Mermaid`s Forest + 11 odcinek, ktory nie byl jeszcze przetlumaczony.
Co wniosla aktualizacja? Hmmm w sumie to mozna powiedziec, ze napisy zostaly zrobione od nowa!
Oto lista rzeczy, ktore zostaly zmienione/dodane.
- dodano czcionke do dialogow!
- dodano opening oraz ending (w kolorach)!
- dodano tlumaczenie zapowiedzi nastepnego odcinka!
- poprawiono skladnie i entery w wiekszosci zdan!
- poprawiono i zmieniono znaczna czesc zdan!
Na dzien dzisiejszy napisy do Mermaid`s Forest bardziej "przypominaja" ASS niz mDVD xD
Oto pare screenow:
[URL=http://img110.imageshack.us/my.php?image=mf01nb4.jpg][/URL] [URL=http://img175.imageshack.us/my.php?image=mf02ly5.jpg][/URL] [URL=http://img110.imageshack.us/my.php?image=mf03lw5.jpg][/URL]
PS. Zapraszam do pobrania i obejrzenia tej serii, gdyz widze, iz jest ona malo malo popularna a jest naprawde bardzo dobra. Torrent znajdziecie na www.mininova.org w wersji MKV od exiled-destiny. I radze sie pospieszyc, bo serie ciezko dostac ;P
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-12-29 18:28:00)
Nowy rok = nowy projekt. A na co padło? Tym razem coś tylko dla dorosłych, którzy nie odwracają głowy od ekranu na widok ściekającej po ścianie krwi i walających się tu i ówdzie fragmentach wnętrzności. Mowa oczywiście o znakomitej serii GANTZ. Dlaczego GANTZ? Uważam iż jest to bardzo dobra seria, która zasługuje na bardziej przyzwoite napisy niż te, które obecnie są do pobrania na ANSI.
Do pobrania 01 epizod!
PS. Mermaid`s Forest - Mamy mały problem z synchrem do wersji Exiled-Destiny dla innych playerów niż SubEdit. Dlatego na dzień dzisiejszy, jeśli ktoś posiada MF od grupy ED zmuszony jest na oglądania go za pomocą wyżej wymienionego programu z FPS = 25.
Gantz - ep02 - Dostepny!
Juz nie moge doczekac sie nastepnych napisow do Kanona tzn. obejrzalem juz z angielskimi, ale siostra tez oglada i bez polskich subow raczej nic nie zrozumie.
Subki do 12 epka Death Note dodane! Cieszycie się? Nie wiem jak wy, ale ja uwielbiam to anime
no nareszcie:D ile można było czekać:P
dzięki Jasimine za napiski[cmok]