Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Dzisiaj gość od histori wizal mnie do odp. Wracając od mapy wdrepłem w coś.. patrze a tam Mp3 player... No i szczęśliwy wracając do domu, żebygo sprawdzić podłaczam do USB a tam pisze, że trzeba go sformatowac wiec formatuje i jak daje na nrmlane to pasek dochodzi do konca i... TYLE :/ a na szybkim to w ogóle pasek się nie rusza... wie ktoś co można zrobić z tym fantem?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Kupić nowe Mp3:P
1.Ty jak cos palniesz :/...
2.Swojego playera to ja mam sprawnego...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Hmm, może Mp3 ma popsuta pamięć. Ĺciągnij jakieś oprogramowanie do mp3.Niech Google.pl będzie Ci pomocą[szpan];).
napisz jaki to plejer bez tego to nie wiem czy ktokolwiek moze ci pomoc naczej niz mowiąc "wyrzuć"
:P
jeżeli to takie okrągłe Sony to trza formatnąć chyba z poziomu oprogramowania na PC,
czy cóś, bo jak skasowałem zawartość z poziomu windy to przestał odtwarzać cokolwiek
i wyrzucał jakieś errory
jezeli to krijejtif to tez trzeba formatnąc uprzednio sciagając soft ze strony firmy, w ten sposób padły mi juz 2 odtwarzałki ale po 15 minutach roboty wrociły do zycia
a jeśli to manta to trzeba wyrzucić
edit.
btw. to ja mialem podobna sytuacje i nic sie nie dalo zrobic w serwisie nie poradzili, tydzien pochodzil, kase zwrocili a była to oczywiście manta, czy jakieś inne gówno manto-podobne[shithappens]
Ostatnio edytowany przez parara (2006-12-22 18:01:00)
KDE4 ssie
jesli znalazles to powinien oddac do sekretariatu a nie przywlaszczac go sobie
jesli znalazles to powinien oddac do sekretariatu a nie przywlaszczac go sobie
BRAWO!
Strony 1