Nie jesteś zalogowany.
No wiec na jutro mam przyniesc do sql jakies koledy... no i oczywiscie mam pelno plyt z koledami, ale chcialabym jakos zablysnac i przyniesc cos fajnego xP Myslalam o koledach w roznych jezykach i obowiazkowo po japonsku, gdybym teraz jakies znalazla to bym je szybko nagrala xD Oczywiscie szukalam koled ale znalazlam tylko teksty na jakims forum xP Moze ktos ma jakies koledy po japonsku?? Mam czas tylko do jutra Prosze o pomoc
Ostatnio edytowany przez T e n s h i (2006-12-21 18:24:31)
ja w zeszłym roku coś ściągnąłem z japońskich kolęd. jak znajdę, to ci udostępnie:)
OoO Ja też bym była chętna na taką japońską kolęde, jak ktoś by znalazł to może podzielić sie linkiem, bądź wżucić na serwerek jak ma
A to Japończycy w ogóle obchodzą Boże Narodzenie? Przydatny link
Ostatnio edytowany przez Aaron (2006-12-21 19:02:58)
Niestety Linki na Forum ANFO powygasały Czy znajdzie się tutaj jakaś miła osoba co by nam zuploadkowała pare kolęd bądź jakichkolwiek innych świątecznych pieśni japońskich? Hehe sam chciałem założyć taki temat, ale widzę, że ktoś mnie wyprzedził
Ostatnio edytowany przez MaLy (2006-12-21 19:11:00)
ja w zeszłym roku coś ściągnąłem z japońskich kolęd. jak znajdę, to ci udostępnie:)
Hatake masz racje coś było w tamtym roku i chyba mam to jak nie to dodasz
Proszę oto: Link
Dzieki za linka, odrazu zabieram się za sciąganie
Te kolędy sa świetne chyba powiem rodzicom, żeby puścili je podczas kolacji wigilijnej...haha wyobrażam se ich rekacje
Hmm no coz widze ze nie za duzo tych koled, ale dzieki za linki
Waśnie ściągam... później zobaczy sie co tam jest
Everelyn jak ja bym swoim rodzica puściła japońskie kolędy to oni już utwierdzili by sie w przekonaniu o moim wypaczeniu na temat japońskiego I tak maja mnie już dość, jak ja ciągle słucham tylko japońskiej muzy
Tenshi, nie wybrzydzamy tylko bierzemy to co jest...
Ja tez dziękuję za link, weszłam tu z ciekawości ale te kolędy mnie bardzo pozytywnie zaskoczyły...
A ma ktoś może teksty????:D:D bo pośpiewało by się a no i fajnie jakby jeszcze ktoś wstawił jakieś fajne kolędy
~krzysiek_bs ,wielkie dzięki za te kolędy! Właśnie ich słucham Są SUPER!
Japońskie Jingle Bells rządzi! Wszystkie pozostałe zresztą też!
Hatake napisał:ja w zeszłym roku coś ściągnąłem z japońskich kolęd. jak znajdę, to ci udostępnie:)
Hatake masz racje coś było w tamtym roku i chyba mam to jak nie to dodasz
Proszę oto: Link
tak, to jest to:D ale uprzedzam, że te kolędy nie brzmią "normalnie":P
Rany boskie! To jest niesamowite:D Będę miał, czego słuchać przez święta ;] Wielkie dzięki!
te wykonania są super, lepsze niz ang ........:) o wiele...........dzięks
MORE! Błagam jeśli ktoś dysponuje jeszcze jakimiś japońskimi kolędami to bardzo proszę o udostępnienie jeśli to możliwe Przydaloby sie jeszcze troche Ale te co już są udostępnione i tak są super.
Kilka kolend po japońsku
(Nie wiem czy były w tym wcześniejszym linku... no ale od przybytku głowa nie boli )
We Wish You a Merry Christmas
White Christmas
Here Comes Santa Clause
Jingle Bells
Jingle Bells (Salior Moon)
Merry Christmas to You
Rudolph the Red Nosed Reindeer
Santa Clause is Coming to Town
Silent Night, Holy Night
When the Saints Go Marching In