Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
do konca roku ??? ale chyba 2007r!
chcecie wiedziec kiedy pojawi sie film w dobrej jakosci przetlumaczony ??? Nie ma co spekulowac poprostu dowiedzcie sie kiedy jest premiera tego filmu na dvd w japan :D do tej daty dodajcie jakis miesiac i macie gotowa date
to jest tak zwany przepis na dobrej jakosci filmy (przetlumaczone na jezyk angielski) jak chcecie z napisami polskimi to ulala
Ostatnio edytowany przez kafej666 (2006-12-18 14:28:47)
"nikłe nadzieje" ?? a nie chciales powiedziec czegos innego? bo ja mam ogromną nadzieje
nie, wlasnie chcialem powiedzieć to co powiedziałem
taka to juz prawda kraj kwitnacej wisni jest daleko unas wedlug jakis posranych debili naime jest niby malo popularne wiec niebedzie premiery ani kinowej ani filmu na dvd co oznacza ze czekamy czekamy na to az ktos zwlasnej woli postanowi zmierzyc sie z panami policjantami wiec troszku poczekamy
Hatake: obawiam sie ze nie chciales powiedziec nikle nadzieje a nikle szanse. bo nadzieje to mamy ogromną, nikłe mozemy miec jedynie szanse ;]
Ale co do filmu to mysle ze do konca tego roku jeszcze bedzie, zapewne jest juz wydany w wersji DVD wiec byc moze juz ktos zajmuje sie przekładem ... Mam nadzieje
Hatake: obawiam sie ze nie chciales powiedziec nikle nadzieje a nikle szanse. bo nadzieje to mamy ogromną, nikłe mozemy miec jedynie szanse ;]
też, ale ja to powiedziałem w innym sensie, nie w tym co ty myślisz, tylko z taką ironią:P z tymi nikłymi nadziejami chodziło mi o to, że są one wręcz absurdalne i po części śmieszne:P tak sobie bajdurzycie... ale może bardziej by tu pasowało "robić nadzieję"...
Buehehe... dopiero był w kinach, a wy już chcecie na DVD... no nie róbcie sobie jaj . Sprawdzie sobie na oficjalnej stronie kiedy wychodzi na DVD (ja sobie zaciągnę jakiegoś rawa jak już będzie, albo nawet samo ISO - więc angielski sub mnie zwisa i powiewa - Shana OAV do dzis dnia nie doczekala sie zadnego przekladu.). Grudzien 2007 to minimum kiedy ten film ujrzy swiatlo dzienne.
Virus swiatlo dzienne juz ujrzal niestety kawal drogi stad , ale prawde powiadasz troche poczekamy. Odrazu trzebabylo (tak jak ja) nastawic sie na to ze premiera dla nas bedzie minimum w polowie 2007 i bylo by good
Buehehe... dopiero był w kinach, a wy już chcecie na DVD... no nie róbcie sobie jaj . Sprawdzie sobie na oficjalnej stronie kiedy wychodzi na DVD (ja sobie zaciągnę jakiegoś rawa jak już będzie, albo nawet samo ISO - więc angielski sub mnie zwisa i powiewa - Shana OAV do dzis dnia nie doczekala sie zadnego przekladu.). Grudzien 2007 to minimum kiedy ten film ujrzy swiatlo dzienne.
no... widzisz Hybrid? Virus powiedział ci to, co ja, tylko prosto z mostu, a ja tak delikatnie, na obkrętke:P
PS: akurat jak cytowalem twojego posta to mi w trayu wyskoczyl dymek z hasłem "Virus Infected":D
Virus swiatlo dzienne juz ujrzal niestety kawal drogi stad , ale prawde powiadasz troche poczekamy. Odrazu trzebabylo (tak jak ja) nastawic sie na to ze premiera dla nas bedzie minimum w polowie 2007 i bylo by good
no lol, nastęny... owszem, była premiera, ale w KINIE... nie na DVD, teraz to możesz mieć co najwyżej nadzieje, że ktoś poszedł z kamerką do kina, nagrał i wrzuci to na neta:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-18 18:06:44)
hehe Hatake spokojnie bez nerwow poczytaj moje wypowiedzi od poczatku w tym temacie to zrozumiesz moze lepiej ze to byl joke pifka na uspokojenie wszystkim
Ostatnio edytowany przez kafej666 (2006-12-18 18:10:19)
~Hatake: to nie tak... ja mam taką nadzieje rozumiesz? ogromną nadzieje pomimo ze to moze sie wydawac niemozliwe. A ty powiedziales ze mamy nikle nadzieje. kiedy to nie prawda, nadzieje to ja mam wielką, szanse nikłą. uzyles niewlasciwego slowa. A to co ja powiedzialem to jest moja szczera nadziej wiec nie wiem po co Virus pisał bezsensowny post? ja napisalem ze "bym chcial" [Mam nadzieje] a nie ze tak bedzie/jest
a ja tam wale jade do japoni jeszcze sie zalapie na seans (jedzie ze mna jakis tlumacz ??)
//EDIT
a tak przy okazji offtopa zawale wie ktos moze skad jest ta ziomala (niewiem czy to ziomala z anime z gry raczej nie no ale moze byc stworzona na kompie wiec tylko pytam) Tak wlasnie myslalem dzieki Hatake Kafej
Ostatnio edytowany przez kafej666 (2006-12-18 18:18:36)
dobra dobra, spoks, ja jestem bardzo spokojnym człowiekiem:-D
Hybrid: dlatego sie wcześniej poprawiłem, że jednak inne słowo pasowało by lepiej.
kafej: mi to na jakiś pojedyńczy art wygląda
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-18 18:16:57)
Strony Poprzednia 1 2