Nie jesteś zalogowany.
Witam wczoraj miał swoją premierę film Bleach memories of nobody, czy ktoś wie skąd można ściągnąć soundtracka z tego filmu. No i czy wiadomo miej więcej kiedy to anime pojawi się do ściągnięcia?
Skoro byl dopiero wczoraj w kinach to nieprędko pojawi sie jakas dobra wersja... screenery to nic nie warty Shit... a OST pojawi sie zapewne po premierze DVD... no chyba że TO bylya premiera DVD. Nie jestem w temacie xD
WĹaĹnie ost chyba juĹź jest dostÄpny do nabycia drogÄ kupna jednak nie muszÄ tutaj pisaÄ o tym Ĺźe oczywiĹcie w naszym kochanym kraju nie moĹźna kupiÄ Bleach'a a co dopiero soundtrack z tego. Pytam o film bo nie orientuje siÄ po jakim czasie mniej wiÄcej po japoĹskich premierach filmy schodzÄ u nich z kin
A rawów jakiś już przypadkiem nie ma?
Nie widziałem, z resztą rawy mnie raczej nie interesują mam nadzieję że nie trzeba będzie długo na niego czekać
Długo co ty bardzo krótko jakieś 6-7 miesięcy.
Ostatnio edytowany przez Armagedon (2006-12-17 16:29:47)
Hatake chyba mial na mysli to [Conclave] Bleach OVA - Memories in the Rain [DBD3E196].avi
Najlepiej to sprawdzać na AniDB czy jest już w jakiejś fajnej jakości ten film i wtedy zacząć ściągać ;]
Powinnismy się cieszyć ze jest chociaż singiel z filmu do ściągnięcie. Brawo dla Nipponsei.
Ostatnio edytowany przez Eragon (2006-12-17 18:19:16)
Więc tak:
Ost miało wydać Nipponsei ale coś sie spóźniają...
Trzeba czekać
Arry jakbyś miał jakieś wieści o tym soundtracku to daj znać w tym topicu lub na priv, ja narazie mam tylko głowny motyw filmu
a w ogóle o czym ma być film
gdzie to wpasować do anime >?<
Nom ost do filmu Bleacha miał być już 13 grudnia, a jeszcze go nie ma ;(
No nie do końca. Miałem raczej na myśli, pokazać mniej więcej wszystko, co do tej pory wyszło na temat kinówki Bleacha.
Niema sie co oszukiwac ! kiedy w japonii był wyświetlany naruto movie 1 to do sciągniecia był dopiero po roku!(mówie o porządnej wersji) wiec na Bleach poczekamy przynajmniej do grudnia 2007r.Obym sie mylił !!!:P
nie nie, musi wyjsc wczesniej, wszyscy na to czekają mam cholernie ogromną nadzieje ze sie nie zawiode i obejrze to juz przed koncem roku
"nikłe nadzieje" ?? a nie chciales powiedziec czegos innego? bo ja mam ogromną nadzieje