Nie jesteś zalogowany.
To mu powiesz, co dostał, ale rozpakować prezent będzie mógł dopiero w nocy/na osobności
No i kupię sobie fajną bieliznę i powiem że to jego prezent dla mnie:P
Freeman masz tyle lat co mój chłopak. Może byś podpowiedział co byś chciał dostać sympatycznego i fajnego od swojej dziewczyny.
lepiej bez bielizny ;]
tylko ciekawe co ja bym wtedy dostała ;p
ja jestem chyba jakis inny... ja bym od swojej dziewczyny nie chcial dostac niczego drogiego... najbardziej bym sie ucieszyl jakby ZROBILA dla mnie ten prezent. Np tuzin róż z origami ja bym sie cieszyl bardziej niz z jakiejs gry, ksiązki, bielizny, przyrządow do pedzenia bimbru itp... Nie lubie kosztowych prezentow... liczy się chec, im bardziej prezent jest zrobiony tym bardziej od serca- takie jest moje zdanie.
oczywiscie ta teoria nijak sie ma do rodziny, ale zrobienie prezentu i tak chyba jest najlepszym pomyslem, zreszta to zalezy od ludzi, jeden lubi dostawac kosztowne blyskotki - ja nie, ja wole cos wlasnorecznie zrobionego, np kwiatki z papieru, nawet nieudolna rzeźba z gliny dla mnie zawsze bedzie lepsza niz kupny prezent.
tylko ciekawe co ja bym wtedy dostała ;p
wszystko byłby cały twój :] w sumie jest ;p ale zapamiętalibyście tę noc yh dzień ;p do końca życia ;p
Co ja bym chciał (oprócz jej występu w przebraniu elfiej pomocnicy Ĺwiętego Mikołaja wersja hardcore...
Od ukochanej osoby, to dokładnie jak napisał Hybrid (Hybrid, wcześniejsze propozycje odnosiły się dla brata/rodziny właśnie). W tym przypadku liczy się tylko gest i nawet pluszak (przykładowo Motoko w wersji przytulankowej nabiera innego znaczenia...
wole jak sie tuli do mnie:P moze inne propozycje macie? jakby mial wybrac przytulanke czy ta elfia pomocnice to chyba wiem co by wybral
Pali papierosy? Jak tak, to może jakąś zapalniczkę markową. Albo może jakąś koszulkę czy bluzę z jakimś fajnym napisem (sporo tego w sieci można znaleźć), albo nagraj się na video, jak mówisz "kocham Cię tu wstaw imię chłopaka" w 201 językach, albo wielki zestaw puzzli z jego ulubionym samochodem, albo...
nie pali lubi koszulki bez napisow a ja nie mam kamerki:P mam ciezki orzech do zgryzienia:P moze zerwe to nie bede musiala sie martwic:P ale wredna jestem:P
Dobrze że chociaż masz pomysł ja mam problem co kupić swojemu chlopakowi... Interesuje się głownie mną, komp ma za słaby wiec nie gra, nie lubi czytać, interesuje sie samochodami i motorami ale mu tego nie kupię:P No i lipa
Z prezentami dla facetów zawsze są problemy. Może jakąś płytę? Tylko zaraz urodzi się drugie pytanie "jaką?".
Z prezentami dla facetów zawsze są problemy. Może jakąś płytę? Tylko zaraz urodzi się drugie pytanie "jaką?".
A z prezentami dla kobiet jeszcze większe
Jeśli masz $$ to z gierek Twojego brata wnioskuję, że spodbałby mu się "Oblivion"
<Ale to tylko sugestia, taka se...>
Jeśli nie masz $$....myślę, że jak mu złożysz SZCZERE życzenia też się ucieszy...
<ja na ostanią gwiazdgę młotek dostałem..taki gumowy, bym sobie prezenty z głowy wybił..... )
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
Kotecek napisał:Dobrze że chociaż masz pomysł ja mam problem co kupić swojemu chlopakowi... Interesuje się głownie mną, komp ma za słaby wiec nie gra, nie lubi czytać, interesuje sie samochodami i motorami ale mu tego nie kupię:P No i lipa
Chodnikową?
płyta odpada bo on tak jak ja nie ma ulubionego zespolu tylko pojedyńcze piosenki które sie podobają:P
A z prezentami dla kobiet jeszcze większe
a dla dziewczyny można coś z bielizny(np jakieś śmieszne stringi), pluszaka, książka, coś z biżuterii ( można coś taniego i fajnego znależć jakiś pierścionek, albo wisiorek)Kubek z napisem lub rysunkem, cos romantycznego itp...
Chodnikową?
Tak i powiem że to będzie fragment chodnika przed naszym przyszłym domkiem i potem na każde świeta urodziny itp będę dawała mu cegły:P
No dla dziewczyny, to pluszak to łojezu, ja pamiętam jak kupiłem, to do tej pory go tuli w nocy xDDD
a na prezent? hmm, może rzeczywiście kup jakąś płytę z nagraniami muzycznymi, wybierz jakiś bardzo dobry zespół, który nie ma tylko jednego utworu dobrego a większość, to możliwe, że mu się spodoba.
ostatecznie jakieś pisemko tematyczne (samochody, samoloty, statki, wojna, czy co tam lubi, albo o grach na przykład)
Czyli kupno krawata/krawatu facetowi to zly pomysl ta.. ?
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-12-16 00:03:44)
No pluszak to jest to:P już rok śpie z moim miśkiem tylko musi być milusi i najlepiej by to było zwierzątko takie jak nazywa cie ta dziewczyna albo jak ty ją nazywasz:P
A co do płyty to odpada on słucha radia i to tylko wtedy gdy prowadzi samochód a tak to telewizor jest non stop włączony.
Czyli kupno krawata/krawatu facetowi to zly pomysl ta.. ?
Dobry pomysł jeśli chlopak chodzi w krawatach;]