Nie jesteś zalogowany.
witam wszystkich! poszukuję anime Czarodziejka z księżyca z POLSKIM LEKTOREM! Czy wiecie gdzie moge znaleśc to anime? może sa jakieś strony w necie albo ktos ma nagrane na kasety i chciał by to odsprzedać? z góry dzięki!
Na emule jest trochę odcinków.Chyba z polskim lektorem bo nazwy są polskie.
co do sciagniecia to nigdzie raczej nie znajdziesz ! musisz szukać kto ma tv ripy ! ale kazdy woli japonski z napisami zero cenzury
no właśnie na emulu tytuły sa polskie więc miałam nadzieję że to będzie lektor.. a tu lipa...napisy ang:/ własnie mi zalezy bardzooo na lektorze bo anime z napisami już mam i to wszystkie odc. a na kasecie mam nagrany tylko 1 odc ktory znam już na pamięć a pozatym kasete po moim częstym oglądaniu jest w coraz gorszym stanie:/ a i jeszcze mam kawałki 2 odc...więc nadzieje wiaze z forum bo może ktoś ma nagrane i by odsprzedał...
ale za to jak chcesz pokazać to komuś młodszemu to napisów nie przeczyta a już japońskiego napewno nie zrozumie^^
Przynajmniej zero słów krytyki od tauriego , ale jak co to nadal polecma stronke mizunowoerld lub postaraj sie poszukać na serverach albo poszukaj na allegro, ebay, moze ktoś tam to wystawia:D. ja ze swojej strony życze ci powodzenia:D bo ja sma szukałem kiedy ś
Z polskim lektorem czyli nagrywane z Polsatu.
A ja bym bardzo chciał anime nagrywane z Hypera jak ktoś ma(bez względu na wszystko).
zapraszam tutaj, narazie 16odcinkow ale co jakis czas dodaja nowe:)