Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Przegrywam sobie dragon ball z płyt platinum na TDK i sprawdzam sobie odcinki a tu zamiast 131 jest 121 a za 132 [cenzura][cholera] mówie więc mógłby mi ktoś pomóc w znalezieniu tych dwóch odcinków od Anime-Xtreme albo od Anime-Element mógłby ktoś podać mi linka skąd mogę je ściągnąć albo czy mógłby ktoś wrzucić na MU albo na jakiś inny serwer tego typu.
Ostatnio edytowany przez Marcin (2006-12-13 01:27:59)
jeśli do zwykłego Dragon Balla mógłbym jakoś spróbować Ci udostępnić, ale tylko Rawy ;p
Przegrywam sobie dragon ball z płyt platinum na TDK i sprawdzam sobie odcinki a tu zamiast 131 jest 121 a za 132 [cenzura][cholera] mówie więc mugłby mi ktoś pomuc w znalezieniu tych dwóch odcinków od Anime-Xtreme albo od Anime-Element mógłby ktoś podać mi linka skąd mogę je ściągnąć albo czy mógłby ktoś wrzucić na MU albo na jakiś inny serwer tego typu.
Ortografia:/ Heh napisz mi na gg dam ci linka do servera gdzie jest transfer 500kib/s i szybko sciagniesz
Moderowano: Podawanie linków do stron warezowych z pirackim stuffem jest niezgodne z regulaminem.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-12-13 14:28:02)
tak o DB nie DBZ
a jakiego typu one są napis rozmiar w przybliżeniu odcinka i rozszerzenie pliku .ogm .mvk .avi czy .wma
Moderowano: Link usunięto
~sansiro
napisz mi gdzie pod tym linkiem jest DB od AE albo AX bo widziałem tam tylko polskie ripy które ja mam.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-12-13 14:28:47)
[RAW][Dragon Ball I][153][DVDrip.WMV]@DMHY.net
.wmv
Strony 1