Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Oj biedacy ja mam wszystko w DVD ripie DB DBZ DBGT mange i nawet wszystko po polsku do wyboru do koloru (mangą się nie wymienię )
to zamien sie za cos ja potrzebuje uncut wersje co proponujesz moje gg to 4329674
pisz albo podaj swoje dogadamy sie napewno
Pewnie ze z MuGen-em sie dogadasz ale na zasadzie platnosci,calosc 100zl. Wszystko fajnie ale dawac 100 zl to liczac nawet z 15-19 DVD to wychodzi ok 25zl za plyty reszta to kasa za odcinki. Ja sam chcialem wziasc od niego ale 100zl za jedna seri sporo za polowe wziolbym od reki a tak moze kiedys.
Wieko jak sie nie znasz to sie nieodzywaj taka mała sugestia na przyszłość.
gogi19 nie zale się anie nie chwale informuje a to różnica
moje gg jest podane zaraz pod avem jakby kto chciał.
Chlopczyku jak niewiesz o czym mowie to sie nie wypowiadaj. To ze napisalem jak sprawa wyglada to tylko informacja dla innych zeby sie nie napalali za bardzo na to ze masz wszystkie odcinki DB,DBZ i GT jak zreszta juz zakomunikowales pozostalym. A pozatym tu jest napisane wymiana a nie "odstapienie" komus za kase. Zreszta jest nawet watek "Piraci z Allegro" chyba dzial w ktorym moglbys sie znalesc, bo w dziale Anime za Free juz nie. Zreszta poco to pisze sami sie przekonaja.
Ostatnio edytowany przez WIEKO (2006-12-02 21:49:00)
No własnie wieko sami się przekonają że bzdury pleciesz bo wkońcu z tobą się nie wymieniałem a to że taka propozycja padła OD CIEBIE to nie moja wina ja sie dogaduje z każdym osobno i wcale nie sprzedaje tylko również się wymieniam jak kto chce bo mi to tito. Więc jak możesz to wykarzsię bystrością itelektualną 26 latka i zamilcz
Ja też się już nie wypowiadam koniec tego żenującego tematu dotyczącego mojej osoby.
P.S. Jak mi ktoś chce wytykać to wiedzcie ze wiem iż popełniam mnóstwo ortów i mam to gdzieś.
P.S2 Wieko stwierdzasz że powinienem znaleźć się w wątku piraci z allegro?? a dlaczego jak ja nie spełniam najważniejszego warunku, czyli nie sprzedaję na allegro niczego co ma związek z anime
Ostatnio edytowany przez MuGen (2006-12-03 00:00:23)
I po co się kłócicie?
Ostatnio edytowany przez Lompi (2006-12-03 08:18:47)
No to więc tak:
Kto jest zainteresowany ze mną wymianą (posiadam jedynie DBGT UNCUT) to niech pisze na gg.
Jeżeli ktoś ma DBZ UNCUTA albo zwykłego AX to tez niech pisze może sie dogadamy xD
Przypominam również że posiadam all odcinki db, dbz, dbgt z rtl, oraz wszyzstkie speciale wydane.
Ostatnio edytowany przez Lompi (2006-12-03 08:16:53)
Dobra Bardzo przepraszam Pana MuGena ponioslo mnie i tyle. Poprostu szulak kogos kto bylby w stanie nagrac mi DB DBZ i DBGT najlepiej w wersji Japonskiej w BD kopi i w przystepnej cenie bede bardzo wdzieczny.
WIEKO mogę ci nagrać za darmo całego DBZ (uncut AHQ)
Jeśli ktoś ma GT (AHQ) a chce Z to niech da znać
no ja mam calego GT od AHQ a DBZ mnie interesuje od AHQ choc mam tak jak pisałem wczesniej. pierwsze 100 epów avi od AHQ , cala reszta w ogm i mieszanie od AHQ i od AX. tylko jak juz mamy sie dogadywac potrzebowałbym konkretnie ktore to epy masz od AX a które od AHQ i w avi a ja sprawdze swoje i można cos myślec. Bardzo m zalezy na całym DBZ od AHQ i w formacie avi
od razu mówie że nie polecam wam wersji ax poniewaz tytuły są przemieszane np jest dbz ep 12 a okazuje sie ze tojest 37 ;/ ale przynajmniej ja tak mam ;p
Ja mam DB UNCUT 1-13 avi AE 14-153 ogm AX(są tam też odcinki Anime-Elemente ale nie wiem które)
DBZ UNCUT 1 -291 AHQ ale jak pamiętam to w avi wszystkich nie ma i część ma hardsuby a w ogm mam od 166 do 209
Ale w ogm chyba niema odcinków od 101 do końca przynajmniej ja o takiej wersji nie słyszałem od AHQ
GT UNCUT 1-64 ogm AHQ
Filmy db(4) dbz(nie pamiętam ile) gt(1)
I mam db, dbz, gt polskie rip z telewizji, ale jakość jest LQ
A ma ktoś dbz tą wersję z japoni dvd-rip unicut i czy ona ma wgrane napisy w obraz bo mi by się przydała wersja RAW albo z softsubami
Ostatnio edytowany przez Marcin (2006-12-04 00:00:25)
A może ma ktoś rawy w wmv i byłby zainteresowany wymianą bądź sprzedażą?
A może ma ktoś rawy w wmv i byłby zainteresowany wymianą bądź sprzedażą?
jeszcze w trakcie ściągania mam...
jutro napisze na gg odnosnie dragon balla
moj kolega ma cala serie DB, DBZ i chyba cala GT i wiekszosc kinowek a wszystko oczywiscie w jak najlepszej jakosci bo innych nie ogladamy.... nie wiem jak reszta ale DBZ ktore ma jest wydane przez AHQ a oni nie wydali wszystkich odcinkow w mkv. pozdro
Ja posiadam :
DB - RAWKI JAP AVI 180 mb [ 8 DVD ? ]
DBZ - SUBB AHQ AVI/OGM PO 250-300 mb [ 15 DVD ]
DBGT - ściągam rawki również WMV po 390 mb
Także jeśli chcesz to moge się wymienić
Ostatnio edytowany przez Massive (2006-12-04 11:21:25)
Kto jest chetyn na nagrani mi DB i DBGT na zasadzie wymiany lub rekompensaty prosze pisc do mnie.
Ostatnio edytowany przez WIEKO (2006-12-04 12:56:12)
czym się różnią rawki te po 400mb od AHQ ?
zazwyczaj rawki niemają wklejonych subów ;p
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna