Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Wiecie moze skad moge to w miare szybko sciagnac? Z tych linkow co sa na stronie sciaga sie maksymalnie z predkoscia 10KB/s. Ogladalem pierwsze trzy ale chce je miec na dysku:). Podobno wyszly kolejne dwa. Warte sa obejzenia? A moze znacie jakies inne hentaie podobne do tego?
Podobny jest Black Mail
Black mail nie jest podobny do Immoral Sisters.
Immoral Sisters to ścisła czołowka najlepszych hentai lecz najlepsze było Immoral Sisters II.Natomiast III to już byle co i o czymś innym.
Wszystko jest w torrentach ale na pewno tak popularne hentai na stronach jest też do ściągnięcia.
Heh , rzecz gustu , dla mnie są one nawet baaardzo podobne
Jedynie ta sama firma.Oglądałem Black Mail i mam bardzo negatywnę opinię a po Immoral Sisters mam bardzo pozytywną.
Aizen nie znasz się
Podobny do IS pod względem fabuły jest Bad End, zaś pod względem kreski...hmmm... proponuje Dark Shell, lub Heartwork
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Fabuła nie musi być podobna. Chodzi mi przede wszystkim o to żeby wszystko za bardzo nie odbiegało od rzeczywistości. Nie kręcą mnie np piersi o obwodzie 2m czy czlonki tej dlugosci. Podajcie skad moge takie ściągnac
Fabuła nie musi być podobna. Chodzi mi przede wszystkim o to żeby wszystko za bardzo nie odbiegało od rzeczywistości. Nie kręcą mnie np piersi o obwodzie 2m czy czlonki tej dlugosci. Podajcie skad moge takie ściągnac
albo nasienie w pojemności 2 litrów i wyglądzie maślanki albo kefiru xD
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-03 19:00:00)
Aizen nie znasz się
Podobny do IS pod względem fabuły jest Bad End, zaś pod względem kreski...hmmm... proponuje Dark Shell, lub Heartwork
To na tym trzeba się znac? A ja myslałem że wystarczy obejrzeć jedno i drugie i porównać
Na dzień dzisiejszy najlepszy hentaiec dla mnie to Discipline .
Kreska jak w Bible Black z tym że zamiast Bible Blackowego sadyzmu mamy humor (nie dajcie się zwieść pierwszymi minutami pierwszego odcinka)
PS: Post mi się rozdwoił chyba ...ale nie mam jasnozielonego pojęcia dlaczego tak się stało
No , już widać normalnie
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-12-03 20:44:15)
To na tym trzeba się znac? A ja myslałem że wystarczy obejrzeć jedno i drugie i porównać
Ide o zakład że gdzieś jakiś maniak napisał prace naukopwą na temat meandrów fabuły takiego a takiego hentaja więc chociaż i ciebie i mnie to moze przerażać znać się na tym mozna...
Discipline fajne graficznie, ale nie lubie sadomaso.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Ech , jakie tam sadomaso , niby jakieśtam elementy można znaleźć ...z tym że jest to pokazane na wesoło
Najlepsze jest Taboo Charming Mother (aka ENBO) swietna kreska i jeszcze lepsza fabuła, BB sie chowa ... a swoją drogą "immotal sisters" - może immortal
Strony 1