Nie jesteś zalogowany.
Mógł by ktoś odnowić linki do Gravitation TV ^_^
Nie mógłby. Licencja Anime-Virtual się kłania.
to moze Utawarerumono (tylko all ep, no-.rm)
edit: juz mam
Ostatnio edytowany przez Yaku (2006-11-30 00:18:58)
Ja bym prosił o bleach wszystkie od 1 odcinka bo na yhbt.mine nie ma
Ma ktoś może Inuyashę epki od 45 w górę, japońską wersję z angielskimi hardusbami ...? [placze][placze]
Ja bym prosił o bleach wszystkie od 1 odcinka bo na yhbt.mine nie ma
tu masz ale musisz sie zarejestrowac zeby cos sciagnac
ps. bleach jest w wersji Raw ale zato all jak sie niemyle bo dawno tam niezagladalem.
ja bym prosił o Gundam Wing(RAWY) i całą pierwszą serię Mobile Suit Gundam: 0079
a ja byłbym wdzieczny o Peach girl od 15-ego włącznie:):)
Mam taką prośbę... Mógłby ktoś wrzucić takie coś (najlepiej na GigeShare, ze względu na to, że można kolejkować we Flashgecie)? Szukałem wszędzie, to nawet torrentów nie ma, lub są nieaktywne:(.
- [Anime-Keep][2001] Memories OFF - 1,2,3 (Może ta pozycja poleci, bo na torku jest 5 seedow)
- [Anime Influx][2003] Memories OFF 2 - 1,2,3 (torrent nieseedowany:() - TOP PRIORITY
- [yu][2006][x264] Memories OFF 5 - 1 (AQS to hardsub, a potrzebuje softsub od Yu)
- [Anime.fin][DVDrip] Elfen Lied OAV - TOP PRIORITY
- [H-L]Moon Light Lady 1-5
To tyle, z góry dzięki... Udało mi się tylko znaleźć Memoriess OFF 3.5.
Ostatnio edytowany przez Virus (2006-11-30 23:27:26)
ByĹbym wdziÄczny jeĹli by ktoĹ podaĹ link http rapidshare do ĹciÄ gniÄcia 25 i 26 ep Guntz'a nie moge nigdzie znaleĹşc
Ja bym prosil o ep.26 Samurai Champloo od Baka Anime bo brakuje mi tylko tego zeby miec komplet
To więc jak, upnie ktoś tą 1, 2 serie Memories OFF? No i 5 też;).
Maxio ->skoro tylko jeden epek czemu samotnie nie pobierzesz?
na http://www.baka-updates.com/search.php? … 20Champloo mozesz spokojnie po rejestracji pare pobrac
a jesli masz program do wybierania jaką czesc torrenta chcesz pobrac proponuje http://www.mininova.org/tor/330369
pomogłem?
ciesze sie
nie pomogłem?
i tak sie ciesze
Ostatnio edytowany przez Yaku (2006-11-30 23:30:46)
ja bym prosil o link do gto, ale direct download, nie torrent
gto ma licencje w polsce, wiec nikt ci tu linka nie wstawi do tego
~Yaku: pomogles, dzieki, ja tez sie ciesze
Mam prośbe szukam stronki z calą serią eureka seven, korzystałem z jednej, do ktorej link był zamieszczony w tym wątku ale teraz jakoś nie moge znaleźć.
Mam radę.
Jesli ktoś naprawde szuka np anime niech nie bawi sie w polskiego polityka i zrobi cos poza gadaniem xD
Najprostszym i najpopularniejszym sposobem jest wpisanie w odpowiednie sposób słów jakie mają zwiazek z poszukiwaną treścią, np:
UWAGA! moze wygląda na skomplikowane ale na pewno dacie sobie rade ^^
Linki od ręki. Nie trzeba wypatrywac odpowiedzi od Chetnej-Udzielenia-Pomocy duszyczki
A może ktoś upnąć dziewiętnasty ep do NGE Remastered ?? Tylko tego mi brakuje bo płytka mi się spsuła
"Skazany na zajebistość"