Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Otóż oddam prawie za darmo anime dobrowolnie wybrane przez ciebie(lecz nie morze to przekraczać 5 DVD) + nagrane Those Who Hunt Elves (całość),Gate Keeper,Genshiken.
Ale prawie za darmo.
W ZAMIAN CHCE POŻĄDNE SYNCHRO DO CAŁEJ SERI School Rumble Nigakki od grupy Your-Mom!
Pewnie się drapiecie po głowie i myślicie o co biega, hmm pobrałem SR od tej rzesz grupy lecz 13-14 pierwszych wystawionych tu odcinków kompletnie nie pasuje> próbowałem sam ustawić lecz zawsze jak ustawiłem to po 30s zawsze się wali i na nowo muszę. Chętnych proszę o kontakt to zapodam mą listę anime
UWAGA OSZUSTÓW WŁASNORĘCZNIE ZABIJE WYKASTRUJE A ORGANY SPRZEDAM NA Allegro, a twa rodzina tez ucierpi
Ĺciągnij rawy, a napisy masz doskonale dopasowane na ansi (a jak do jakiegos nie ma, to mogę Ci podesłać).
Co do Your-Mom to nie posiadam ich wersji.
no właśnie w tym problem że nie wiem czy będzie mi się chciało czekać aż pobiore na nowo tyle odcinków ,a po za tym nie wiem skąd pobrać całość od l33t-RAWS
no właśnie w tym problem że nie wiem czy będzie mi się chciało czekać aż pobiore na nowo tyle odcinków ,a po za tym nie wiem skąd pobrać całość od l33t-RAWS
A próbowałeś fps przestawić?
to lepiej wymien sie na school rumble z kims kto ma w wersji od l33t raws
School Rumble II - Megaupload
na naszym forum jest wszystko podane co i gdzie
za lenistwo
Strony 1