Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
A więc potrzebne mi są rawy Bleacha, odc. od 56 wzwyż. Widział gdzieć ktoś może? Jakieś linki?
P.S.Istnieją jakieś polskie hardsuby do Bleacha?
Chyba wstawię takowe do nowej paczki.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
a co to za problem hmm mininova
Od 1 do wychodzących teraz są od l33t-rawsna torrencie
A hardsuby pl są ale tylko 13 epków od anime-people
A od innych grup polskich niewiem
Ostatnio edytowany przez Marcin (2006-11-28 18:32:47)
hehe, faktem jest. Są tam. Ale i tak je wstawię.
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Mbell jeśli mógł byś wrzucić wszystkie odcinki Bleacha do jednej paczki to byłbym bardzo wdzięczny.:) No tak ale te linki to do terrentów są, a ja wolał bym coś na Megaupload, albo jakiejś stronki.
Ostatnio edytowany przez fsad3 (2006-11-28 19:22:54)
Do jednej nie wrzucę, bo mi ja zaraz ktoś zwinie
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Hej ludzie a moze by ktos tak pomyslal nad tym ze mbell nie jest SWIETYM MIKOLAJEM. Skoro tak chetnie korzystacie z akcji Anime za Free, a czasem [tak jak teraz] prosicie zeby mbell zrobil jakas paczke, to moze byscie pomysleli zeby podeslac mu jakies plytki?? Z tego co na szybko rzucilem okiem to mbell smajstrowal ponad 15 paczek (w wiekszosci sam). Tak wiec troche kasy juz na to poszlo. Tak wiec Apeluje do waszego sumienia. Oczywiscie nie kaze wam przesylac od razu 50 plytek, ale tak 10? 5? To chyba nie za duzy wklad w rozwoj akcji. Wezcie pod uwage ze w przypadku normalnej wymiany w najlepszym wypadku i tak musielibyscie dac 2 plytki za 1
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Skoro mowa o raw'ach to czy wie ktoś gdzie można znaleźć "Memories in the rain" raw?? Byłbym bardzo wdzięczny.
Strony 1