Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam, brat mnie poprosił o sciągniecie pokemonów. Najbardziej ot zależy mu na Pokemon Chronicles, wie ktoś może z kąd mogę to sciągnąć?? proszę o pomoc i dzięki z góry
http://isohunt.com/torrents/pokemon?ihp … 1=2&iho1=d
http://www.mininova.org/search/pokemon/seeds
Ostatnio edytowany przez wiluS (2006-11-27 15:49:23)
Witam, brat mnie poprosił o sciągniecie pokemonów.
taaaaaaa.... Brat...
A jezeli naprawde dla barata to jak sie nie myle ma 11 lat wiec nie wiem po co mu to sciagasz jak pl. napisow raczej nie znajdziesz...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
a to nie ma licencji u nas?
z tego co mnie się zdaje to ma licencje i prosiłbym o zareagowanie władzy zwierzchniej!
dzięki wam, a ty jadak wiesz dobrze że ja tego nie oglądam ale chciał to mu załatwie, czasem w końcu bratem trzeba być co nie?? :D
Kisiel, KA88: Nie wiem jak to jest z licencją, ale z tego co mi wiadomo to kupionych i zdubbingowanych w Polsce jest dopiero 5 sezonów (276 epizodów), podczas gdy Chronicles następują dopiero po nich i traktowane są jako specjale. Czyli na mój rozum nie są u nas zlicencjonowane
I tak przy okazji - ciekaw jestem czy macie na dyskach ripy GITS, Akiry czy jakiegokolwiek innego anime wydanego w Polsce... hmm?
AceMan dobrze prawi! Polac mu! Widac ze mieszka chlop w moich okolicach :D
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-11-27 20:42:04)
Kisiel, KA88: Nie wiem jak to jest z licencją, ale z tego co mi wiadomo to kupionych i zdubbingowanych w Polsce jest dopiero 5 sezonów (276 epizodów), podczas gdy Chronicles następują dopiero po nich i traktowane są jako specjale. Czyli na mój rozum nie są u nas zlicencjonowane
A skąd ja to mam wiedzieć (ile jest serii itp)? Czy ja oglądam pokemony? A ty? chociaż po twoim ostatnim teledysku.. XD
I tak przy okazji - ciekaw jestem czy macie na dyskach ripy GITS, Akiry czy jakiegokolwiek innego anime wydanego w Polsce... hmm?
MAMY! ale nie udostępniamy do nich linków. Nawet jest o tym wzmianka w regulaminie Chce sie je mieć - niech ludzie sami poszukają na necie.
AceMan dobrze prawi! Polac mu! Widac ze mieszka chlop z moich okolicach
Sam mu polej mnie nie stać na darowizny a do tego ponoć mieszkasz w jego okolicach
no Małe sprostowanie dzis był emitowany 304 epizod(w tv4) wiec 6 sezonów nie 5
Czy ja oglądam pokemony? A ty?
A wiedz że oglądam Jestem aktualnie na 220 epizodzie i zaraz zabieram się za kolejny
bnn1983: a możliwe, nie wiem.. ja oglądam aviki z angielskim dubem (i w miarę możliwośći jap. audio + eng. sub), przynajmniej mają w miarę normalne tłumaczenie...
19 lat i ogląda pokemony? nie wierze 0_o
19 lat i ogląda pokemony? nie wierze 0_o
Ej no, odczepcie się od Pokemonów. Jakby nie gry z Pokemonami, to bym pewnie nigdy się nie dowiedział, co to jest emulacja.
Tak oglądam Pokemona... przyznaję się XD a Pokemon Chronicles nie ma u nas licencji bo to jest seria specjalna u nas zlicencjonowana jest pierwsza seria Pocket Monsters (podzielona na 5 sezonów, ach ta głupia amerykańska robota gdy w Japonii była wydana jako całość) łącznie 276 i jak narazie początek serii Advance Generation (wedłóg podziału amerykanów sezon 1), oraz filmy "Pocket Monsters: Myuutsuu no Gyakushuu" (pierwszy), "Pocket Monsters: Maboroshi no Pokemon Lugia Bakutan" (drugi), "Pocket Monsters: Emperor of the Crystal Tower" (trzeci) i specjalny "Pocket Monster: Myuutsu! Ware wa Koko ni Ari" (Powrót Mewtwo)
Strony 1