Nie jesteś zalogowany.
spoko luzik ja wysyłam ale niestety z opuźnieniem... poprostu taki jush jestem... ale co jak co płytki dochodzą ale niestety troche trzeba na nie poczekać.... z góry wielkie gomenasai i póki co wymiany se daruje;) i odsyłam zaległe paczki...
w ogóle nie jestem za wymianką na odległo estem za wymianką ze znajomymi np z budy:P
U mnie też nieraz trzeba troche poczekać ale bez przesady jeśli komuś naprawde zależy to należy być wobec niego uczciwym a nie perfidnie go oszukiwać i dopiero jak sie upomniał chłopak na forum to przesłać płytki żeby nie stracić resztek honoru.
Ostatnio wymieniałem sie z obcym kolesiem na 50 DvD i wogóle kolesia nie znałem ale wszystko poszło idealnie. Ludzie muszą ufać sobie nawzajem na tym to wszystko polega. Jednak gdy ktoś czyta ten temat i co chwile ktoś narzeka na użytkownika Keiichi to jak komuś takiemu można teraz zaufać ?
A co do mojego pierwszego postu w którym napisałem że zostałem oszukany przez osobę o nicku Dark Angel wszedłem sobie w profil Keiichiego i znalazłem ciekawą stronkę stronke http://republika.pl/darkangel15/ która wiele mi przypomniała
A mi sie wydaje że nie ma większego sensu. Jak dany delikwent powie, że nie otrzymał zawsze można pójść na pocztę z odcinkiem nadania i sprawę wyjaśnić.
Bo jeśli chodzi o potwierdzenia odbioru to często nie wracają mimo dostarczenia przesyłki. Kiedyś coś tak wysyłałem i musiałem specjalnie chodzić na pocztę aby ci poszukali potwierdzenia bo nie przyszło.
Mi się jeszcze nie żdażyło, żebym został oszukany i mam nadziję, że nigdy się to nie żdarzy.
A co do tego kto pierwszy wysyła płytki, to zależy właściwie tylko od tego czy ti ja zgłaszam się do kogoś czy odwrotnie.
A jeśli idzie o wymianę: SPIS GG: 5791715 - próbować, zwykle dostępny tylko dla znajomych, więc mnie nie widać.
co do Akumy to szczerze to miała być jedna z moich pierwszych wymian i co jak co płytki dla niego miałem nagrane ale chciałem sie upewnić czy on mi wała nie wywinie i poczekać na płytki kiedy dojdą do mnie.... on zrobił tak samo <więc Akuma nie gadaj że ci wała wywinełem > a tak btw to z tego forum wymieniałem sie z Xionem i wymiana poszła sprawnie tyle że płytki sie spóźniły jak zawsze
ej mam pomysl, niech kazdy wysle maila do goscia ze sie chce powymieniac i takie tam jaja robic zeby goscia podenerwowac i zeby bylo smiesznie :/, juz dopisalem go do swojej czrnej listy
Beestia, widzisz gościa, który jako avatar ma takiego blondyna, to jest ten gość, do którego chcesz byśmy powysyłali maile z oferta wymiany. Hehe, ostro.:D
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Też mam blądyna w avku
Jest aż pięciu blondynów
No to nick na K.:D
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Nie to jest skandal zadam wyłacznosci
z tym kolesiem mialem oprbolem tez ale jakos plyty doszly (po 2 tygodniach )... niepolecam..
Ja mam inną metode wymiany. Jak ktoś mi przysyła anime na DVD, to ja mu potem przelewam kase na konto o równowartości poniesionych przez niego kosztów. Już tak kilka razy robiłem i zawsze obie strony były zadowolone.
Jak komus wysylam anime a nie dostaje w zamian plytek to biore kumpla w weekend i jedziemy do drania. Raz tak mialem to typ nagral plyty na poczekaniu. Nie mowie zeby kogos bic. Ale jak juz jestes na miejscu to calkiem inaczej rozmawiasz.
a ja urozmaice wasze dyskusje i podam pare nicków z którymi się wymieniałem i które okazały się uczciwe :-)
1.Dark San
2.Anka (jak tam moje zamówienie?)
3.Atka
4.Gregory-san
Aktualnie zakańczam tranzakcje z Hyuga ( zapowiada się obiecująco)
A ja czekam na płytki od Akumy juz 3 dzien po terminie (moje juz dawno otrzymał) a co najgorsze nie odpowiada :///....biore pod uwage rózne zdarzenia losowe(np brak łacza)aczkolwiek po jakims czasie nawet budda traci cierpliwosc:/
Ja ręczę za Akumę Uczciwy jest to człowiek. Musiało mu coś naprawdę wypaść...
Również ręcze za Akume, tyle że jest to człowiek który uwielbia utrudniać życie innym
No i tak wsumie nic innego nie moge zrobic tylko czekac,tez mi sie wydaawało ze Akuma jest w porzadku aczkolwiek mógłby dac znak zycia:/...wiecie jak wkurza czekanie na paczke(nie wiedzac czy nawet zostala wyslana),juz swira dostaje:/....
A czy przypadkiem Akuma nie wyjechał gdzies na wakacje?