Nie jesteś zalogowany.
hej niestać mnie na kupywanie komiksów więć szukam kogoś kto był by tak miły i zechcial mi udostępnić jakąś mange na kompa.
Z góry dzięki
Google znajdziesz pelno skanlacji
http://korosu-lame.mangapl.com/
o dzieki bardzo ale ja nie mam neta w domu wiec szukam kogoś kto miał by chęć mi nagrać oczywiście oddał bym czyste płyty a nawet dodal bym jakies czyste płyty gratis
O_o to jak to w koncu jest ? masz podwójna osobowosc ?:D
[roftl][roftl][roftl][roftl]
Ostatnio edytowany przez Viader (2006-11-02 16:42:15)
Pewnie chcesz zeby ci ktos te plytki wyslal.Nie zgodzisz sie na to,ze ty wysylasz i ktos nagrywa i odsyla?^^
Zalogowało mu się automatycznie nie na to konto.
Wolaq, raz piszesz że to Desarian nie ma neta więc od ciebie pisze, innym razem że to ty nie jesteś podpięty do sieci. To jak to w końcu jest?? Wiesz, wydaje mi się że nie jesteś najsprytniejszy i wątpię żeby ktoś się nabrał
"Skazany na zajebistość"
Proponuję "zezłomować" te 3 ostatnie tematy Desariana/wolaq666
zlom w skupie 66gr za kilo bedzie miec na mange
edit:polecam berserk
Ostatnio edytowany przez arturoniusz (2006-11-02 17:32:01)
aż sie prosi o zamkniecie tematu... skany mangi sa nielegalne... bo maja licencje w polsce wykupiona przez waneko i jpf... jezeli szanowny admin nie usunie watku to bedzie musial sie liczyc z usunieciem serwisu. wiec prosze admina zeby szybko zainterweniowal:)bo bardzo lubie ten serwis... Nie raz sie spotkalem ze z takiego powodu(głupiego) serwisy zostawaly zamykane. Koleżeńska rada:). Pozdrawiam:)
sansiro powalasz mnie swoimi postami jesteś lepszy niz chalama w żółtym sweterku znoszę cie już dlugo tutaj ale przeginasz pale dlatego mam prośbę zrób jeszcze cos durnego to polecisz w sina dal jeszcze tylko 1 ostrzeżenie proszę
dla wszystkich szukających mangi jest manga wszechbiblia fajna stronka polecam
a i jeszcze jedno tak lubię naruto a przez ciebie nawet na ten awatarek patrzeć się nie mogę
sansiro powalasz mnie swoimi postami jesteś lepszy niz chalama w żółtym sweterku znoszę cie już dlugo tutaj ale przeginasz pale dlatego mam prośbę zrób jeszcze cos durnego to polecisz w sina dal jeszcze tylko 1 ostrzeżenie proszę
Jak znam życie, to kolega sansiro napisze, że tworząc tego posta "akurat" był "napity".
Ale przecież to jest nielegalne...
Ostatnio edytowany przez AceMan (2006-11-20 19:22:40)
napity to ja zaraz będę a potem oskarżże sansiro o to ze przez niego popadłem w alkoholizm
aż sie prosi o zamkniecie tematu... skany mangi sa nielegalne tia a sprzedawanie anime na allegro to już luzik
a tak całkiem na boku mnie ta cala legalność czy nie , dobija niech każdy robi jak uważa mnie tam sumienie nie gryzie ani trochę jak ściągam mp3 jakiejś gwiazdki bo jak widze ze on ma na podjedzie 5 samochodów z alusami wyższymi niz moje auto i jojczy ze ma straty przez piratów ,oj mam ochotę zabic wtedy
Jak chcesz mange, to polecam do ściągania tą stronkę www.anime-eden.com
Ale nie wszystkie mangi są licencjonowane więc jeśli ściąga mangi bez licencji to raczej nie popełnia wykroczenia ;]
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2006-11-20 19:39:25)
Jak chcesz mange, to polecam do ściągania tą stronkę www.anime-eden.com
Ale nie wszystkie mangi są licencjonowane więc jeśli ściąga mangi bez licencji to raczej nie popełnia wykroczenia ;]
Aaaa jesteś wielki Wszędzie szukałem "Detective Conan" i nie mogłem znaleźć
Ja polecam jeszcze tą stronę : http://stoptazmo.com
www.az.kom.pl/ jeszcze chyba nikt nie podał. Można tam znaleźć np. Ichigo 100%
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2006-11-20 19:50:35)
"Skazany na zajebistość"
Zapomniałbym dodać, trzeba się zarejestrować (co trwa 2 minuty) później ciągniesz ile chcesz xD