Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam
Szukam osób chętnych do wymiany anime na terenie lub w pobliżu Lublina. Mam sporą kolekcję, ale nie wszystko mnie interesuje. Obecnie poszukuję Guyvera - ściąganie trochę potrwa a chciałbym już mieć i oglądać - oraz Chrono Crusade.
Mogę wymieniać się na dwa sposoby:
1. Anime za anime.
2. Anime za czyste płytki DVD, najlepiej +.
Szczegóły na gg (podane w profilu), PW lub maila. W tym temacie także.
Narazie nie mam kasy ale jak bede mial to sie odezwe. Prawdopodobnie gdzies w polowie tygodnia.
Jak chcesz to mam Guyver(wersja z 2005r) i Chrno Crusade też mam
powinieneś przeszukać forum i byś znalazł dobry temat do wymiany na terenie Lublina a nie zakładasz nowy
Wiem ze z Lublina jest Eragon, wymienialem sie z nim juz i polecam. Sam mieszkam pod osiedlem Felin. Jakos mozna cos uskutecznic, choc w blizej nieokreslonej przyszlosci, bo narazie sporo innych rzeczy na glowie...
To moze ludzie z Lublina kiedys sie zorganizuja i beda ... "wspolnie, towarzysko spedzac czas"... Zajeliby jakis pub lub cos.....mozna by to nawet kulturalnie zrobić : D ...
Nie ma dziewczyn. Nie ma imprezy. Tak to jest w bidnej Polszcze kat. D.
A czemu tylko z Lublina? Z Chełma to tylko godzinka jazdy
Jesli chodzi o balety to proponowalbym Centrale. Fajny klimat i wogole.
Ja nie widze problemu. Jak cos to dac znac ;f
Dajcie wszyscy znać na GG.
Podobno w Lublinie jest już towarzycho MiA i podobno już od mangowych z Kawaii istnieją a teraz w pubie przesiadują.
Poszukamy ich razem hehe.. chociaż z drugiej strony to towarzycho własnej adoracji dosyć hermetyczne.
Podobno w Lublinie jest już towarzycho MiA i podobno już od mangowych z Kawaii istnieją a teraz w pubie przesiadują.
ano. ano, kiedyś ( a może teraz też) co weekend spotykali się ludzie na placu litewskim i wymieniali anime. Moj kolega tam kiedyś czasem bywał..
Ostatnio edytowany przez plecak (2006-11-23 20:02:40)
Zgadza się, bywam na tych spotkaniach(zwlaszcza jak jest ładna pogoda), jak leje albo jest brzydko to sięidzie do pubu i robi to co czlowiek umie najlepiej(pije). Jestem oczywiście z lublina więc mogę się wymienić
Strony 1