Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam.
Ostatnio przegrałem CD'ki na DVD'ki i mam sporą kolekcję do odaania.
Płyt jst około 1000 - 1100, plus 50 sztuk ze skanami Mang.
Płyty są w dobrym stanie, w koncu przegrałem prawie wszystko - nie przegrało się tylko kilka odcinków Love Hina (mam ściągnięta jeszcze raz) i coś jeszcze (kiepska partia płyt Platinum).
Płyty są nieuporządkowane (w szpindlach i na stosie:)) ale każda ma naniesioy numer z katalogu WHEREISIT.
Chciałbym je oddać jednej osobie w calości, odbiór osobisty w Warszawie, bez żadnych zobowiązań (no może szpindel płytek czystych ).
Haczyk polega na tym, że nie prowadzilem dokładnego spisu tego co mam - mam tylko katalogi WHEREISIT - ale odawałem juz płyty wcześniej (też tu na forum) - nie usuwając z katalogu (mój błąd). Więc te ktalogi mogą być niepełne - mogą zawierać płyty, które już oddałem (wtedy bylo ich chyba ze 200sztuk) tak czy inaczej, mogę podesłać na maila katalogi Whereisit - stare z brakami lub nowy - na którym widać, które serie przegrywalem.
Zainteresowanych proszę o kontakt na maila ddzirba@o2.pl, chętnie wyślę wspomniane katalogi - jak tlko się ktoś zgłosi, to powiadomię forum, że akcja zamknięta.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez ddzirba (2006-11-15 11:56:16)
Ja bym chętnie je zawinął, jak coś to pisz na GG, na bank się dogadamy
"Skazany na zajebistość"
o0 szkoda, że do Wawy ma ok 300 km lub więcej... Ten kto to dostanie będzie szczęśliwcem
Już znalazłem chętnego.
pozdrawiam wszystkich.
Już znalazłem chętnego.
pozdrawiam wszystkich.
W związku z powyższym śmiem uważać że już nieco za późno, ~de99ial...
Strony 1