Nie jesteś zalogowany.
Poszukuje pewne anime takie jak:Princess princess,Yami no Matsuei,Saiyuki,Kyo kara Maou i Loveless wymienie za inne anime z mojej kolekcji.prosze o pomoc Pozdrawiam
Nie mogłaś inaczej nazwać tego tematu? Takich jest na pęczki i zawsze w każdym chodzi o coś innego.
Ah, kiedy ludzie się nauczą...
Do tego nie napisałaś czy chcesz się wymienić i jeśli tak to w jaki sposób - anime za anime czy anime za czyste płyty. A może poszukujesz tego w sieci? ftp, http, torrent, emule, gnutella czy jeszcze coś innego.
Sprawdź na boxtorrents.com - chyba tam ostatnio widziałem te tytuły
i polecam lekturę tego na przyszłość.
do tego nie przedstawiłaś swojej listy.. (chyba, że chcesz je wysyłać każdemu zainteresowanemu na gg)
brak zasad wymiany , czy chesz dokonać tego za pomocą poczty polskiej czy z rąk do rąk.. ludzie wolą jasne info
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-11-17 19:04:21)
Jeśli chodzi o forme wymiany to anime za anime.Spis swojich anime pośle na meila,jeśli ktoś jest zainteresowany,poza tym poszukuje jezcze Tokyo mew mew. Ludzie odezwujcie się bo strasznie zależy mi na tych tytułach[placze] Piszcie
Yami no Matsuei, Saiyuki, Kyo kara Maou i Loveless te 4 mam tego 1 nie jakbys chciala sie wymienic daj znac na muj gg 8360515 to ci wysle muj spis , jestem zawsze po 21