Nie jesteś zalogowany.
Zgadzam się. Eri jest spoko a Tema jest idiotką. Dla mnie każda jest lepsza od Temy ale wolałbym gdyby Harima był z Eri chociarz chłopakowi nic w życiu by nie brakowało.
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
hmm School Rumble to dla mnie klasyk tez czekam z niecierpliwością na kolejny sezon, też uważam ze Tenma jest do bani, do Harimy najlepiej pasuje Yakumo lub Eri, ja bardziej jestem za Eri bo jakumo jest troszkę pozbawiona życia
[cytuj]Zgadzam się. Eri jest spoko a Tema jest idiotką. Dla mnie każda jest lepsza od Temy ale wolałbym gdyby Harima był z Eri chociarz chłopakowi nic w życiu by nie brakowało.[/quote]
Tylko dla chlopaka spokoju by zabraklo
eri nie moze byc bo jest moja:P:)
Sansiro, błagam, skończ
ja bardziej jestem za Eri bo jakumo jest troszkę pozbawiona życia
Też tak uważam. W sumie to ze wszystkich lasek najfajniejsza z charakteru jest chyba Mikoto, jakaś taka ludzka...
"Skazany na zajebistość"
...i ma duze piersi
Ja obstawiam za wersją Eri+Harima oni chyba najbardziej do siebie pasują, bo jak już Kopek napisał Yakumo jest kompletnie bez życia, o Tenmie nawet nie myślę ona jest kompletnie beznadziejna
nie wiem czy wiecie ale w 3 seri moze dojsc ktos jeszcze albo ktos zniknac wiec nie obstawiajcie;p
nie wiem czy wiecie ale w 3 seri moze dojsc ktos jeszcze albo ktos zniknac wiec nie obstawiajcie;p
eri i yakumo napewno nie znikna reszta to mi objętnie, uważam że wprowadzenie nowych bohaterów w 3 sezonie może być niewypałem bo każdy przez te 2 sezony zdązył polubić obecnych bohaterów
Mam podobne zdanie do Kopka. Powinni bardziej rozbudować te postacie niż dorzucać inne. Przykład znienawidzonej przeze mnie Lali Gonzalez pokazuje iż nie zawsze dodawanie nowych ludzi jest dobre
"Skazany na zajebistość"
Lala jest zye..banana jak malpa sie zachowuje i ma taki 'slodki' glosik
Tenma jest w porzadku nic tam nie mam do niej oprucz tego ze ma we lbie krzywo
Co do kwestii Harimy to najbardziej pasuje do niego Eri jak by nie bylo ale wolalbym zeby byl z yakumo
tenma dodaje humoru anime sc wiec jest ok!!! Harima jest najlepszy a eri najfajniejsza:D
która jest to ta eli to ta stiostra tenmy czy ta blodynka
Eri ... blondynka :p
Siostra Tenmy to Yakumo
Ostatnio edytowany przez Pawa (2006-11-13 19:00:41)
która jest to ta eli to ta stiostra tenmy czy ta blodynka
Eri - skrót arotomani robia impreze:P Eri to bogata moja dziewczyna yakumo siostra tenmy-chan tej a tenma-chan to siostra yakumo. yakumo jest mlodsza o rok a tenma starsza o rok i dziwnym trafem tenma jest dziwnie okreslona z liczba 165;p
jak zrobia 3 sezon strzele se wleb niektore anime robia sie jak TASIEMCE ;x ludzie to wielkiego sensu nie ma ;x
*[b]SPOILER[/B]*mogliby zrobic jak w Chrno Crusade nawet jezeli wygrali to i tak umarli zeby nie bylo tasiemca ktos sie pewnie przyczepi ze to nie jest walka ze zlem ;x ale ja i tak sadze ze anime powinno miec max 2 Czesci ;x potem staje sie nudne*[B]/Spoiler[/B]
To powiem ci Mavet, że zostało ci koło roku może troszkę mniej życia, bo 3 seria napewno wyjdzie ;], a Monster miał sporo epków, bo 74 czyli też 3 sezony, a jest naprawdę bardzo dobra pozycją, a 3 seria SR będzie pewnie ostatnią.
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2006-11-13 20:15:46)
jak fajne anime (a school rumble na pewno do takich nalezy) to moga (jak dla mnie) robic nawet 50 semestrow dopuki maja dobre pomysy :p
jak fajne anime (a school rumble na pewno do takich nalezy) to moga (jak dla mnie) robic nawet 50 semestrow dopuki maja dobre pomysy :p
true true " Prawda". Ĺazaa Nyga:P Harima jest supestar