Nie jesteś zalogowany.
Eri rox xD Chociaz w sumie to na rowni z Harima. Juz 3 semestru nie moge sie doczekac.
Imadori rules, to mój idol. A takie pytanko: ma ktoś jakieś linki do drugiego sezonu ale od l33t raws?? Zależy mi na direct download bo torrenty u mnie cieniutko śmigają
"Skazany na zajebistość"
Gomme xD choć w sumie dziwne, popularna seria i nic nie ma. Noo, trza by się zabrać za obejrzenie 2 sezonu[slina]
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Lepiej szukać na IsoHuncie
http://isohunt.com/torrents/?ihq=school+rumble
Trochę znalazł.
Ostatnio edytowany przez kamehameha (2006-11-12 21:41:03)
Ja drugą serię obejrzałem do dziewiętnastego odcinka i dalej nie mam :/
"Skazany na zajebistość"
Zacząłem uploadować ep 20 (od l33t-raws) na MU, mój speed 16 kB/s, więc wszystkich zainteresowanych proszę o cierpliwość, link dam jutro. Jeżeli starczy mi cierpliwości i samozaparcia, to zuploaduje do 26 odcinka (wszystko od l33t-raws).
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-11-12 23:07:21)
Już się nie mogę doczekać School Rumble San Gakki. Bardzo bym chciał, żeby Harima był razem z Yakumo, bo oni do siebie najbardziej pasują (moim zdaniem:P). A jeśli nie, to żeby jednak rozwiązało się wszystko, bo głupio tak się starać o czyjąś miłość przez 3 serie anime i jej nie otrzymać
Już się nie mogę doczekać School Rumble San Gakki. Bardzo bym chciał, żeby Harima był razem z Yakumo, bo oni do siebie najbardziej pasują (moim zdaniem:P). A jeśli nie, to żeby jednak rozwiązało się wszystko, bo głupio tak się starać o czyjąś miłość przez 3 serie anime i jej nie otrzymać
ostatni odcinek s2 wyjaśnia yakumo"ie ze ona musi byc z harima nic więcej[kombinuje]choć chce dobrze dla siostry ma dylemat nie bójcie się tak to i tak wszystkiego nie wyjaśnia:P
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-12 23:37:43)
harima musi byc z ta blondynka ( Sawa cos tam )
harima musi byc z ta blondynka ( Sawa cos tam )
sawczenka lub eri jak kto mowi eri jest moja:D
Chyba Sawachika Sansiro. Mi ona też bardziej pasuje do Harimy niż Tenma lub Yakumo
"Skazany na zajebistość"
Time to School Rumble II
Chyba Sawachika Sansiro. Mi ona też bardziej pasuje do Harimy niż Tenma lub Yakumo
mi ona bardziej pasuje do mnie[kombinuje]
Oczywiście że Eri musi być z Harimą. Będzie kiepsko gdy nie będą. Sansiro chcesz dostać kopa od Harimy:P
Za chwilę będą leciały zakłady o to, z kim będzie Harima Ja wam mówię, że będzie z Yakumo[madrala] I tak z komedii zrobi się następny Harem <lól>
harima bedzie z yakumo a z eri bede ja i koniec tematu
Mi tam obojetne czy bedzie z Eri czy z Yakumo, bo obydwie tak samo lubie:) Maja cos w sobie te panie:) Byle by tylko nie był z Tenma. Szczerze to tez jej za bardzo nie lubie:D No ale na 3 semestr sobie troszke poczekamy, ale cale szczescie, ze nie jest tak jak z naruto:P Juz wole poczekac a w miedzyczasie jakies inne anime obejrzec. Slyszalem ze Azumanga tez jest dobra pod wzgledem komediowym. Brac sie za nia?
Sansiro grrrrr[shithappens]
Zostaw kolesia, niech żyje w swoim świecie
Po pierwszej serii mogę powiedzieć, że Yakumo i Harima by dość tak do siebie pasowali xD A Eri to rozpuszczony babsztyl
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA