Nie jesteś zalogowany.
Witajcie! Właśnie obejrzalem 2 nd zaciekawilo mnie slowo w napisach " 3 semestr nastapi" chcialbym wiedziec kiedy... Nie wiem czy juz jest i nei wiem czy szukac moze kto wie czy jest a jak nie ma to powiedzcie kiedy bedzie:)
Nie ma jeszcze 3 semestru, a spodziewać się go można (tak mi się tylko wydaje) na jesień. ;]
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2006-11-11 22:55:24)
Nie ma jeszcze 3 semestru, a spodziewać się go można (tak mi się tylko wydaje) na jesień. ;]
juz mamy jesien i to nawet wczesna zime...
Chodziło mi o przyszły rok ;]
a ja po proszę o link do drugiego sezonu School Rumble
W kazdym razie troche na niego poczekamy, bo calkiem niedawno 2 sie skonczyl
aha ale faaajne anime ja to najbardziej lubie swachinke:D tą bogatą:P Jest moja:D
A tak wogóle to zsubowała już 2 sezon School Rumble jakaś przyzwoita grupa fansuberska? Chodzi mi o eng suby.
Ostatnio edytowany przez harnas02 (2006-11-12 01:18:19)
[YourMoon] taa i powiem ze wf pasuje tylko 2 sec opuznienia lub przyśpieeszenia
Jedynie Your-Mom zsubowali całą serie, ale ja ich osobiście do dobrych grup nie zaliczam, ale każdy ma swój gust;](zawsze mogę się myslić ;p)
Your-Mom rewelacyjną grupą nie jest lecz systematycznie podnosili jakość tumaczeń więc nie ma się co martwić.
SC3 będzie za około rok gdyż Manga musi odskoczyć i dzięki bogu nie jest tak jak w Naruto
poda ktoś torrenta do School Rumble 2nd Season
Zgrzyt, wejdź na www.mininova.org
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Quithe o i co [URL=http://img120.imageshack.us/my.php?image=hmmqy6.png][/URL]
a tak po za tym chciał bym że by to był od razu cały pak z wszystkimi odcinkami z School Rumble 2nd Season
@Zgrzyt - watch this:
School Rumble 2nd Term Your Mom [BT]
School Rumble 2nd Term W-F [BT]
School Rumble 2nd Term W-F ddl or School Rumble 2nd Term ddl
Scool Rumble 2nd Term l33t-raws - niestety źródła już wygasły, ale większość epków (od 9) mam od nich, bdb raw
Jeszcze wychodzą Rawy Dvd, wszystkich zainteresowanych odsyłam na Tokyo Toshokan
A odnośnie School Rumble, to jest jedno z moich ulubionych anime i z niecierpliwością czekam na 3 semestr, niestety trochę sobie poczekamy, zapewne będzie dopiero na wakacje (liczę tak lipiec-sierpień-wrzesień).
Będę się chyba musiał wziąć za mangę, bo nie mogę czekać tak długo za 3 sezonem
Tak w ogóle, co Wy sądzicie o School Rumble? Bo mi to anime dostarczyło wiele pozytywnych emocji, nie mówiąc już o tym, że najlepszym rozwiązaniem historii była by dla mnie parka: Harima + Yakumo , A Tenma niech bierze tego odludka Karasume.
Ehhh Yakumo is honto kawaii
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-11-12 14:34:49)
@Zgrzyt - watch this:
School Rumble 2nd Term Your Mom [BT]
School Rumble 2nd Term W-F [BT]
School Rumble 2nd Term W-F ddl or School Rumble 2nd Term ddl
Scool Rumble 2nd Term l33t-raws - niestety źródła już wygasły, ale większość epków (od 9) mam od nich, bdb raw
Jeszcze wychodzą Rawy Dvd, wszystkich zainteresowanych odsyłam na Tokyo ToshokanA odnośnie School Rumble, to jest jedno z moich ulubionych anime i z niecierpliwością czekam na 3 semestr, niestety trochę sobie poczekamy, zapewne będzie dopiero na wakacje (liczę tak lipiec-sierpień-wrzesień).
Będę się chyba musiał wziąć za mangę, bo nie mogę czekać tak długo za 3 sezonemTak w ogóle, co Wy sądzicie o School Rumble? Bo mi to anime dostarczyło wiele pozytywnych emocji, nie mówiąc już o tym, że najlepszym rozwiązaniem historii była by dla mnie parka: Harima + Yakumo , A Tenma niech bierze tego odludka Karasume.
Ehhh Yakumo is honto kawaii
jakie wydawnictwo wydaje sr?? JPF waneko czy może inne:)
Ĺťadne polskie wydawnictwo nie wydaje SR ;], a co do anime to jest jedną z moich ulubionych komedii, stoi na równi z FMP:Fumoffu i Melancholy of Haruhi Suzumiya. Ulubione postaci to Harima, Eri, Mikoto i Hanai, a Tenmy poprostu nie mogę znieść;] nie lubię jej xD
moja ulubiona i tylko moja to eri sawczenka:D
Chyba Sawachika xD