Nie jesteś zalogowany.
Jest juz 247 chapter.
trzeba przyznać że nie spodziewałem się tego po Byakuji:) zaczyna się robić coraz ciekawiej:D
wlasnie obejrzalem i byly 2 ciekawe momenty dla mnie, pierwszy to byl jak Rukia powiedziala: "Czy nie jestesmy społką ,ichigo...?!" [włączcie jeszcze raz ten screen i zobaczcie oczy Ruki...] a drugi jak powiedzieli Ichiemu ze dostali płaszcze od Byakuya...
nie wiem czy wiecie, ale na konchuu jest 248 rozdział mangi:)
Nareszcie zaczna sie jakies ciekawe walki. ^,...,^
Przemek3: wiemy wiemy, zawsze szybko ogladamy ale troszke nudny byl ten odcineczek
Chyba czytamy to manga nie anime Chapter 329 ciekawy, zaniedlugo akcja sie rozkreci... bedzie MASARA!!!!
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
329?? chyba pomyliły ci się mangi:D
A cholera juz mi sie myli numeracja z naruto oczywiscie chodzilo mi o chapter z numerkiem 249
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
jest już 249 rodział od konchuu:D radujmy się:D
Mam ważne dla mnie pytanie (ze względu na spoilery w tym temacie, nie czytałem postów więc jak by gdzies już była odpowiedz na to pytanie to sorki)
Skończyłem czytać 64 rozdział od Konchuu Subs i teraz na ich stronie relasy zaczynają się od 182 i co mam teraz zrobić, czy moge spokojnie sobie czytać 182 czy moze są gdzieś przetłumaczone rozdziały 65-181, a ja ich tylko nie moge znaleźć. Czy ktoś mozę mi to wyjaśnić??
nowy 251 chapter jest zaje***ty myślę że tan mały uratuje ichigo
Ciekawe co to za dym ulatniający sięz tego małego. I ogólnie rzecz biorac to on mi sięjakiś dziwny wydaje Mozliwe, że wszystkich oszukuje i ze przewyższa siłą Ichigo i społkę.
Skad wzieliscie 250 i 251 chapter?
z angielskich stron pewno:)
dzis rawika nowiutkiego oglądałem i musze stwierdzic ze spoko byl maska na chwilke i prask trzask jeden sznit i po gosciu coraz lepiej sie dzieje oby tak dalej
a tak przy okazji ma ktos info co bedzie dalej z konochu subs bo juz dosc dlugo ta awaria
Ja mysle, ze ten maly kiedys tam udezyl sie w glowe i stracil pamiec. Tak by to wygladalo, bo ma peknieta maske i dalej ma blizne na twarzy.
działa już strona konchuu subs:) teraz tylko czekać na rozdziały:D
jak myslicie to jest druga ręka czy to ta sama po zamianie, extra by bylo gdyby to byla druga szkoda ze to ostatnia strona[placze]
edit: rozmyslilem sie to w zaden sposob druga reka nie moze byc nawet jesli jakos skrzyżowana ale druga jest zaslonieta jeszcze nic straconego[ukryty]
Ostatnio edytowany przez arturoniusz (2007-01-19 16:46:37)
niestety( może stety:P) ta sama co wcześniej:)