Nie jesteś zalogowany.
Zaraki ma urodziny
http://youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM
Nic tylko glosowac, "nie bedzie niczego"
A kierowcy będą karani za wszystko!
Bo Co Się Stało Się?
[url=http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061030/BIALYSTOK/61029013]l Zabroni Pan spożywania alkoholu w Białymstoku?
- Nie zabronię. Ale jak zostanę prezydentem, to będzie można pić umiarkowanie. Nie tak, żeby się upić i walać.[/url][roftl][roftl][roftl]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-11-09 03:05:18)
"Tak bo nasza komunikacja jest bardzo, bardzo zla... tak bo chce bardzo, bardzo to zrobic..."
"chce zeby nie bylo bandyctwa, chce zeby nie bylo zlodziejstwa, chce zeby nie bylo niczego..."
"...ja wiem jak zlikwidowac papierosy, ja wiem jak wszystko zlikwidowac!"
a jak dodal ze kierowcy beda surowo karani za papierosy [roftl][roftl][roftl]
Ludzie to naprawde nie maja pomyslu na zycie >>> prawie jak tyrteizm
Ostatnio edytowany przez wiluS (2006-11-09 16:09:19)
gracol napisał:To dziś news ode mnie na początek nowego dnia. ROTFL
Czytałam to w "Metrze" wczoraj na wykładzie. Słów brakuje. Ciekawe za co mamy te dzieci wychowywać. Nic, tylko emigrować...
Właśnie. Nie wiem, co jest w tym śmiesznego... Już sam pomysł i artykuły mogą wkur[cenzura].
RZĄD[kupa]: Chce, by kobiety rodziły. Jakie to q[cenzura] samolubne! Traktowanie kobiet jak urządzenia do produkcji dzieci. NIECH NAJPIERW ZROBIĄ COŚ DLA KOBIET.[cenzura][cenzura][cenzura]
W chwili, gdy oni mówią o ciąży, nie mają KOMPLETNIE na uwadze kobiety.
Ależ nie bulwersujcie się aż tak, to nie ten wątek:) Dla rozładowania napięcia trochę propozycji, jaki napis ostrzegawczy powinien się znaleźć na opakowaniu prezerwatyw (by onet):
- Użycie powoduje raka ptaka:)
- Prokreacja lub rekreacja - wybór należy do ciebie.
- Przed użyciem wstrząsnąc.
- Kaczki nie używają, TY też możesz:)
- Zakładaj ustoma tylko smakowe!
- Takie swinstwa kupujesz - w piekle pokutujesz
- Kobieto! I Ty możesz urodzić Romana!
- Po użyciu wyślij do plebana aby się pomodlił nad zamordowanym niepoczetym.
- Poseł Piłka ostrzega! Po prezerwatywie maleje!!
- NIE ODBIERAJ PISOWI WYBORCÓW. STOSOWAĆ ŚCIŚLE WG WSKAZAŃ PROBOSZCZA. PRZYJEMNOŚĆ ALBO BIEDA - WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE.
- boisz sie splodzic polityka?-uzyj gumy
- Nie pękam!
- "Bez gumy - nie ma porównania"
- Ostrzeżenie dla użytkowników: ,,Ptak" w gumowej tej odzieży Zamiast sterczeć, ciągle leży
- Przed uzyciem wstrzasnac. Spozywac na czczo.
- Uprawianie seksu w prezerwatywie szkodzi twoim plemnikom.
- Przed uzyciem wplac 2zl na ks rydzyka - odpust zupelny gwarantowany.
- Rodzice wiekszosci polskich politykow uzywali prezerwatyw. Ochron Twoje dziecko przed ociezaloscia umyslowa! Nie stosuj przerwatyw!
- "Produkt nielegalny na terenie IV RP.
- JEDNORAZOWEGO UŻYTKU. Przewracanie na lewą stronę powoduje niepożądane efekty uboczne. Wielokrotne użycie z kilkudniowymi przerwami grozi mutacją.
- UŻYWANIE GUMEK WYSUSZA ROZUMEK
- Nie dam się więcej naciągnąć!!!
- "Have a good time"
Ostatnie najlepsze ... mam nadzieję że mają jakąś strategię walki z AIDS
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Ostatnie najlepsze ... mam nadzieję że mają jakąś strategię walki z AIDS
Kiedyś to na wszystko była dobra szklanka zimnej wody/zimny prysznic, ale teraz to podejrzewam, że bez biczowania (najlepiej na mrozie) przed, po a najlepiej i w trakcie, to się nie obejdzie.
Jasmine napisał:gracol napisał:To dziś news ode mnie na początek nowego dnia. ROTFL
Czytałam to w "Metrze" wczoraj na wykładzie. Słów brakuje. Ciekawe za co mamy te dzieci wychowywać. Nic, tylko emigrować...
Właśnie. Nie wiem, co jest w tym śmiesznego... Już sam pomysł i artykuły mogą wkur[cenzura].
RZĄD[kupa]: Chce, by kobiety rodziły. Jakie to q[cenzura] samolubne! Traktowanie kobiet jak urządzenia do produkcji dzieci. NIECH NAJPIERW ZROBIĄ COŚ DLA KOBIET.[cenzura][cenzura][cenzura]
W chwili, gdy oni mówią o ciąży, nie mają KOMPLETNIE na uwadze kobiety.
Aż mi dech zaparło, jak to czytałam. Postawa godna pochwały. Szkoda, że więcej ludzi tak nie myśli...
Jak to moja prababka mawiala na widok Slonecznego Patrolu w tv: "W pokrzywy te gole baby bym wygonila, to by sie im odechcialo tylki pokazywac". Teksty dobre dla pomyslodawcow
MistrzSztuki napisał:Jasmine napisał:gracol napisał:To dziś news ode mnie na początek nowego dnia. ROTFL
W chwili, gdy oni mówią o ciąży, nie mają KOMPLETNIE na uwadze kobiety.Aż mi dech zaparło, jak to czytałam. Postawa godna pochwały. Szkoda, że więcej ludzi tak nie myśli...
No właśnie Równouprawnienie!!!. Mężczyźni nie muszą to i kobiety nie muszą rodzić!!:D. Jak kobiety Kcą se dobrze zrobić tak jak kcą męzczyźni to nie czepiać sie kobiet!!!. Równo uprawnienie górą. Jestem facetem i chciałbym żeby kobiety żadziły światem:D[wstyd]
Kobieta na przewodniczącego ONZ USA!!!!:D. Dalej Kobiety jestem z wami[okej][okej]
-----------------
Edit.
Nie sprawiedliwe jest to jak się traktuje kobiety![zly]Kobiety są dobre a męzczyźni nie są też źli. Tylko p[cenzura]a władza żadzi światem... Jestem z wami piękna płeć[wstyd]
[shithappens][shithappens][shithappens][shithappens][shithappens]
Zero sarkazmu jakby ktoś sie pytał:)
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-09 19:57:39)
Sansiro ja jak patrze na Renate Beger to mam obiekcje co do objecia rzadow przez kobiety. Zawsze bedzie to samo.
Sansiro ja jak patrze na Renate Beger to mam obiekcje co do objecia rzadow przez kobiety. Zawsze bedzie to samo.
Taka brzydula nie jest kobieta! To burak ze wsi .Kanclerzem Niemiec jest kobieta i jest ok:). A co wolałbyś renate beger czy kaczyńskiego, a możę leppera, a może giertycha[ostrzezenie].Pozdro[baka]
Ps. Raczej rozchodzi mi się o to że kobiety sa gorzej traktowane niz męzczyźni nadal. Weź po uwage, że sa słabsze fizycznie i robia tyle co męzczyzna wiec powinne zarabiać nawet wiecej dla przykładu. Sexizm...- atak na czlowieka przez czlowieka... tyle powiem[zly]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-09 20:19:20)
sansiro, ty byś chciał? a ja nie xD oglądałeś Seksmisje? HEHEHE to już wiesz co się stanie w 2053 roku, jak kobiety dojdą do władzy
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-11-09 20:17:48)
sansiro, ty byś chciał? a ja nie xD oglądałeś Seksmisje? HEHEHE to już wiesz co się stanie w 2053 roku, jak kobiety dojdą do władzy
Sexmisja to film SF. Nie powinienes go porównywać z żeczywistością.[kombinuje]Pozatym w 2053 roku bede mial 70 lat wiec mi to bedzie obojetne[kombinuje]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-09 20:23:21)
Sevortharte napisał:Sansiro ja jak patrze na Renate Beger to mam obiekcje co do objecia rzadow przez kobiety. Zawsze bedzie to samo.
Taka brzydula nie jest kobieta! To burak ze wsi .
A przy okazji jest kobieta (WOW SZOK!;o)...
Sexmisja to film SF. Nie powinienes go porównywać z żeczywistością.[kombinuje]Pozatym w 2053 roku bede mial 70 lat wiec mi to bedzie obojetne[kombinuje]
Z "Żeczywistościa" porównywać nikt nie będzie, za to jeśli brać pod uwage seksmisje, sansiro za te 70 lat bedzie mógł zostać członkinią partii:) Pamietajmy "partia rządzi, partia radzi, partia nigdy cię nie zdradzi":D
Czemu zaraz zakładasz, że kobiety miałyby chcieć wyeliminować mężczyzn? Ja nie czuję takiej potrzeby. Bez was byłoby nudno