Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam.
Jestem z okolic olsztyna i szukam ludzi którzy chcieli by wymienić się anime, jeśli nie posiadacie anime a macie chęć zaopatrzeć się w coś do oglądania to piszcie nawet za darmo przegram wam jakieś seriale( oczywiście dacie mi tylko czyste płyty DVD) jeśli interesują was jakieś filmy(ale nie anime tylko zwykłe to też piszcie) nie posiadam zbyt wielkich zbiorów ale zawsze coś tam mam. Jeśli chcecie liste moich anime bądz filmów to odpiszcie na mój post.
Z góry dzięki.
Kurde wymienić to bym się mógł, nie pasuję do tematu ;( "Chętnie nagram lub wymienie się anime z LUDĹšMI"
Ufol jeśli chcesz sie wymienic z nim to waro ponieważ spoko z niego typ i zawsze dotrzymuje słowa
to mi za ladnie wyglada, czyzby desarian=wolaq666. znam bardzo malo takich dobrych dusz, naprawde BARDZO malo.
if ("desarian"=="wolaq666") printf("duzy przekret"); // zarcik programistyczny, moze malo udany
nie desarian to nie wolaq666 ale dobrze go znam bo już w przeszłości wymieniałem się z nim anime a poza tym chodzi do tej szkoły co ja i tam go poznałem.
Niech admin sprawdzi,czy te posty poszly z tego samego ip i po sprawie;]
przyszly z tego samego ip ale to dlatego ze ten typ nie ma neta wiec siedzi u mnie i pisze odemnie
zawsze desariana wspieralem poniewaz ciezko jest sie z kims wymieniac skor nie ma sie neta
przyszly z tego samego ip ale to dlatego ze ten typ nie ma neta wiec siedzi u mnie i pisze odemnie
BUAHAHAHA! siedzicie przy jednym kompie i piszecie do siebie na forum, że się ZE SOBĄ wymienicie? To się kupy nie trzyma
EDIT:
chętnie wymienie się za gry na podstawie anime za filmy anime. Jeśli ktoś jest chętny to piszcie.
za kilka minut:
ja nie mam gier ale mam troche anime wiec chetnie sie z toba wymienie jesli chcesz
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2006-11-02 16:33:44)
taki jestes mądry bo masz neta ale nie każdy ma i trzeba się jakoś wspierać
Rotfl :D owned na maksa niezly typek ))
[roftl][roftl][roftl]
Ostatnio edytowany przez Viader (2006-11-02 16:35:01)
wiecie co te forum jest świetne dzieki niemu poznałem już dwie ciekawe osoby a poza tym zgarnęłem troche anime.
Jeszze miesiąć temu posiadałem 2 seriale a teraz mam ich z 30 wiec jest super.
Witam.
Jestem z okolic olsztyna i szukam ludzi którzy chcieli by wymienić się anime, jeśli nie posiadacie anime a macie chęć zaopatrzeć się w coś do oglądania to piszcie nawet za darmo przegram wam jakieś seriale( oczywiście dacie mi tylko czyste płyty DVD) jeśli interesują was jakieś filmy(ale nie anime tylko zwykłe to też piszcie) nie posiadam zbyt wielkich zbiorów ale zawsze coś tam mam. Jeśli chcecie liste moich anime bądz filmów to odpiszcie na mój post.
Z góry dzięki.
Masz tu linka i nie zaśmiecaj forum:
[url=http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=16526]http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=16526]
Strony 1