Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Feniks_Ognia: nie wiem tego, ale po jakims czasie same sie usuwaja wszystkie bez wzgeldu czy masz ustawione trzymanie w historii rok czy jeden dzien(przynajmniej u mnie )
EDIT:
juz wiem jak po prostu najedz na ta blednie wpisana strone myszka i kliknij klawiszem delete
Ostatnio edytowany przez Maxio (2006-11-02 01:10:52)
Ja mam nadzieję, że została poprawiona obsługa JavaScriptu bo w FF 1.5.x doprowadzało mnie to do szału.
FF 2 sprawdzę w poniedziałek, powód? BAKA
Feniks_Ognia: nie wiem tego, ale po jakims czasie same sie usuwaja wszystkie bez wzgeldu czy masz ustawione trzymanie w historii rok czy jeden dzien(przynajmniej u mnie
)
EDIT:
juz wiem jakpo prostu najedz na ta blednie wpisana strone myszka i kliknij klawiszem delete
Działa Super dzięki. W 1.5 taka sztuczka nie działała.
Bardzo dobra przeglądarka.
Najlepsze jest to że nawet po resecie można otworzyć te strony które ostatnio były oglądane.
Jak komus sie nie podobaja przyciski zamykania na kazdej karcie to mozna to zmienic. W pasku adresu nalezy wpisac about:config, nastepnie klikamy w oknie przegladarki prawym i wubierami dodaj wartosc calkowita. Jako nazwe dajemy browser.tabs.closeButtons a jako wartosc 3. Ogolnie wartosci od 0 do 3 (chyba) daja nam rozne polozenie przycisku zamykania tabow.
Jesli rozszerzenia nie chca dzialac z nowsza wersja przegladarki to wystarczy rozpakowac plugina (to jakies archiwum jest ^^) i zmienic w plikach max wersje przegladarki na np 3.0. Jak jeszcze byl ff2_beta1 to uruchomilem tak wszystkie pluginy ktorych potrzebowalem i dzialaly dobrze.
Mam pytanie moze mi ktos powiedziec o co b w tym firefox 2??[wstyd] Jak chce wejśc na stronke naciskajac ta strzaleczke to rozwijaja mi sie strony ze starego firefoxa ,na ktore wchodzilem klikam i nic[brakslow] Jak sie przenosi adres strony na ten pasek ponizej bo w starym wystarczylo tylko przeniesc[baka] I jescze jedno ja dac wiecej wyszukiwarek bo ja daje "zarzadzaj wyszukiwarkami" potem "pobierz wiecej wyszukiwarek" to tez klikam i nic[zly] Jak ktos moze to prosze o pomoc ale chyba mam jakas skopana wersje:) z gory dzieki
Ostatnio edytowany przez Zell ff8 (2006-11-02 12:00:40)
Jesli rozszerzenia nie chca dzialac z nowsza wersja przegladarki to wystarczy rozpakowac plugina (to jakies archiwum jest ^^) i zmienic w plikach max wersje przegladarki na np 3.0. Jak jeszcze byl ff2_beta1 to uruchomilem tak wszystkie pluginy ktorych potrzebowalem i dzialaly dobrze.
Szalejesz, od tego jest rozszerzenie "Nightly Tester Tools"
A jak coś jest nei tak z zakładkami to podejrzewam (nie jestem pewny), że "tabbrowser extension" powinien ustawić co tylko chcecie. Dodaje masę przydatnych opcji do przegladania w zakładkach
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-11-02 12:15:20)
Feniks_Ognia: nie wiem tego, ale po jakims czasie same sie usuwaja wszystkie bez wzgeldu czy masz ustawione trzymanie w historii rok czy jeden dzien(przynajmniej u mnie
)
EDIT:
juz wiem jakpo prostu najedz na ta blednie wpisana strone myszka i kliknij klawiszem delete
no to jest genialne!
Jak komus sie nie podobaja przyciski zamykania na kazdej karcie to mozna to zmienic. W pasku adresu nalezy wpisac about:config, nastepnie klikamy w oknie przegladarki prawym i wubierami dodaj wartosc calkowita. Jako nazwe dajemy browser.tabs.closeButtons a jako wartosc 3. Ogolnie wartosci od 0 do 3 (chyba) daja nam rozne polozenie przycisku zamykania tabow.
tak mi sie wydaje ze pisalem to kilka postow wyzej
Działa
Super dzięki. W 1.5 taka sztuczka nie działała.
Dziala: shift+delete
Dzięki pomogło
m_jay napisał:Jak komus sie nie podobaja przyciski zamykania na kazdej karcie to mozna to zmienic. W pasku adresu nalezy wpisac about:config, nastepnie klikamy w oknie przegladarki prawym i wubierami dodaj wartosc calkowita. Jako nazwe dajemy browser.tabs.closeButtons a jako wartosc 3. Ogolnie wartosci od 0 do 3 (chyba) daja nam rozne polozenie przycisku zamykania tabow.
tak mi sie wydaje ze pisalem to kilka postow wyzej
No popatrz nie zauwazylem
Wykopie temat ale mam pytanie co do pewnego rozszerzenia w FF.
Jak nazywa się te rozszerzenie w którym wystarczy tylko zaznaczyć jakiś adres i ppm aby otworzyć.
Znalazłem podobny ale nie otwiera w nowej zakładce a w aktualnej :|
Edit: Wielkie dzięki, właśnie o to mi chodziło.
Ostatnio edytowany przez Mender (2007-09-16 00:42:03)
Jak nazywa się te rozszerzenie w którym wystarczy tylko zaznaczyć jakiś adres i ppm aby otworzyć.Znalazłem podobny ale nie otwiera w nowej zakładce a w aktualnej :|
Jak nazywa się te rozszerzenie w którym wystarczy tylko zaznaczyć jakiś adres i ppm aby otworzyć.Znalazłem podobny ale nie otwiera w nowej zakładce a w aktualnej :|
Right-Click-Link - chyba najczęściej przez mnie używane rozszerzenie
Ja tam do lisa sie nie moglem przywyczaic uzywam mniej znanej przegladarki jaka jest Maxthon 2
Ja tam do lisa sie nie moglem przywyczaic
uzywam mniej znanej przegladarki jaka jest Maxthon 2
Czyli inaczej Internet Explorer to dokładnie to samo, co IE to tylko nakładka na IE ma te same błędy (czyt. dziury), co IE polecam ci zmienić na FireFox albo Operę ja używam Opery (zalecam na razie wstrzymać się z pobieraniem wersji Opera Alpha Kestrel, bo ma dużo błędów lepiej pobrać wersje FINAL
)
Czyli inaczej Internet Explorer
to dokładnie to samo, co IE to tylko nakładka na IE ma te same błędy (czyt. dziury), co IE
Nie zgodzę sie z tobą.
Każda nakładka prócz Maxthon'a - INFO
Security Updates
Maxthon Security Updates reduce the risk of certain unpatched Internet Explorer vulnerabilities while browsing.
Co w tym przypadku jest prawdą - najbezpieczniejsza nakładka ale i tak FF i Opera mają inny silnik więc nie ma co porównywać. Jednak do samego IE to ten tego.. Maxthon bije go na łeb - tak wersja klasik 1.x jak i nowa 2.x
Ja tam twierdzę że Firefox najlepszą z przeglądarek:) Jakiś czas temu używałem FF2. Bardzo fajny, szczególnie opcja podkreślania błędów, pomocna dla takich osób jak ja A IE, hmm jakoś nie poleciłbym jej nikomu, nawet z najlepszymi nakładkami.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna