Nie jesteś zalogowany.
Właśnie mnie też zaciekawiło dlaczego zakończono stadium Beta dla Firefoxa 2 i nie poinformowano o tym użytkowników. Swoją drogą nowa wersja wymiata, a podkreślanie błędów ortograficznych przyda się każdemu, bo nie trzeba wchodzić do Worda
To najfajniejsza sprawa, że podkreśla błędy, ale także fajnie, że pasują do najnowszej wersji FF Adblock i blokada JavaScriptów.
najlepsze wg. mnie to:
- obsluga OpenSearch,
- nowy design interfejsu rozszerzen i motywow,
- wbudowana obsluga sesji z wieloma kartami.
trochę irytujące że x do zamykania zakładek zmienia położenie
Ha zaraz sobie zobaczę, nic nie wiedziałam że mozilla już drugiego Liska wypuściła...
Jest teraz na zakładce i łatwo się do tego przyzwyczaić, ale dzięki temu wbudowano obsługę wielu kart co jest naprawdę pomocne ;]
Narazie sie wstrzymam z upgradem, bo jeszcze sporo rozszerzen, ktore sluza mi juz nie od dzis, nie smiga pod nowa wersja przegladarki.
o dziwo, jak pisano wyżej, FF1.5 nie wykrył FF2.0
jako aktualizacji, ale po ściągnięciu i zainstalowaniu
ładnie się zaktualizował i jest fajny
słownik też wymiata, wreszcie się nauczę pisać
"w ogóle", bo nie mogłem nigdy uwierzyć,
że to się pisze osobno
Ej ten słownik to niezły... Zmusić wszystkich użytkowników do korzystania i skończą się tematy potępiające dysleksję
"Pokuj" (se), "pokój", "ukarze", "ukażę", "oświadczenie", "doświadczenie", und so weiter, und so weiter...
Ej ten słownik to niezły... Zmusić wszystkich użytkowników do korzystania i skończą się tematy potępiające dysleksję
Właściwie to ja mam FF2 już od tygodnia, ale jak zobaczyłem jeden post parę minut przed tym jak założyłem ten temat, to nie mogłem już wytrzymać... Można popełniać błędy, ale to częściej zdarza się na papierze. Z klawiatury to raczej literówki, czy brak ogonków, ale tępe orty dobijają człowieka...
To chyba w czyichś napisach do Blood+ było "przekułaś sobie uszy". Zapewne autor owego przekładu sprawdził tekst w Wordzie, a następnie "przekłuł sobie miecze na lemiesze".
Mam minus: zwijające się po boku zakładki...
jezeli komus przeszkadzaja te X na kazdej karcie to wpiszcie w pasku adresu "about:config" znajdzcie wpis "browser.tabs.closeButtons" i zmiecie jego wartosc na: 2 zeby usunac calkiem X lub na 3 zeby zostal jeden X, ale zostal przesuniety na prawo(sam uzywam drugiej opcji )
Hmm,w końcu sprawdzę inną przeglądarkę niż IE xD Pewenie przy niej zostanę, skoro tak zachwalacie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Hmmmm...byłem zwolennikiem starego Explorera, ale, coraz bardziej podoma mi sie lisek:D
Mialem juz jakis czas FF2 i niestety niedzialaly mi poprawnie w nim wszystkie pluginy.
Maxio takie pytanie jak mam pasek do wpisywania adresów www i wpisze jakiś błędnie to da się go potem usunąć? Bo mnie drażni to że jak rozwijam listę to mam te złe adresy.
Nie wiem czy każdy wie, ale od jakiegoś czasu jest dostępny Ognisty Lis 2
Oczywiście polecam. W szczególności tym, którzy popełniają błędy ortograficzne (FF podkreśla błędy jak w wordzie). A no i link dla leniwych KLIK
Ja mam już chyba od.... ...tygodnia? Jakoś tak. Świetna przeglądara!
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-11-02 00:55:06)