Nie jesteś zalogowany.
No to czekamy na nastepne napisy zrobione przez ciebie, ktore beda dzien po wydaniu hardka Zobaczymy czy tak sie madrowac bedziesz
Napisy powinny być najpóźniej w sobótkę:)
To mam powiedzieć siostrze i tacie, że dokumenty do pracy mają sobie robić kiedy indziej, bo ja MUSZĘ tłumaczyć? No i powiadomić mamę, że ma sobie sama sprzątać, bo ja jestem zajęta? Już pominę fakt, że ostatnio net mi chodzi jak krew z nosa i ledwo ściągnęłam ten epek. Ludzie, ja nie żyję z tłumaczenia. Jakby mi ktoś za to płacił, to jasne - mogę rzucić wszystko inne. Ale póki co, to tylko moje hobby i stoi na drugim miejscu po obowiązkach.
To tyle obwieszczeń parafialnych.
~qjin, nie sądziłem, że o taką szybkość wydania Ci chodzi, przesadziłeś...
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Takich lolów to jest sporo. "Napisy powinny być najpóźniej w sobotę". Jak powinny być, to se zrób do soboty i nie marudź. Na drugi raz specjalnie dla ciebie będą tydzień później.
A tak w ogóle to dodałem aktualki do 19, 20 i 22 epka Hell Girl z synchrami do l33t. Dzięki dla Small, za podesłanie
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Takich lolów to jest sporo. "Napisy powinny być najpóźniej w sobotę". Jak powinny być, to se zrób do soboty i nie marudź. Na drugi raz specjalnie dla ciebie będą tydzień później.
[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
Panie i panowie! Ladies and Genlemen! Oto udostępniamy pierwszy hardek wydany wspólnie z grupą Ubique. A anime tym jest... Ayakashi. Na razie udustepnionych są pierwsze cztery epizody i można je ściągnąć >>TUTAJ<<. Mam nadzieję, że ucieszyła was ta wiadomość. Hardek były dopieszczany niezliczoną ilość razy, więc fundujemy wam naprawdę najwyższą jakość
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Panie i panowie! Ladies and Genlemen! Oto udostępniamy pierwszy hardek wydany wspólnie z grupą Ubique. A anime tym jest... Ayakashi. Na razie udustepnionych są pierwsze cztery epizody i można je ściągnąć >>TUTAJ<<. Mam nadzieję, że ucieszyła was ta wiadomość. Hardek były dopieszczany niezliczoną ilość razy, więc fundujemy wam naprawdę najwyższą jakość
WoW , niezła nowina, zapewne w najbliższym czasie ściagne
Juz sie zaciaga zobaczymy co tam z majstrowaliscie
A sprobojcie tylko nie poseedowac :P:P To wasze glowki pojda pod moj topor :P:P
czekam jak zawsze na Hell Girl'a (to tak dla przypomnienia:P)
/me seeduje. /me się boi KATa.
Właśnie dodałem napisy do Hell Girl epek 23... Miłego patrzenia, ludziska! Finish is so close...
Ech...Nie myślałem, że przyjmiecie mój post tak na serio...
ihaaaaaa, thx za Hell Girl, jeszcze tylko 3 odc... =)
Ech...Nie myślałem, że przyjmiecie mój post tak na serio...
Takie teksty tylko wkurzają ludzi pracujących nad napisami, więc się nie dziw.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Takie teksty tylko wkurzają ludzi pracujących nad napisami, więc się nie dziw.
Więc wybaczcie mi za tamten post, ja naprawdę nie chciałem nikogo obrazić ani zdenerwować.
Wiem przecież, że robienie napisów to tez praca i wymaga wytrwałości, i czasu. I wiem, że macie tez inne zajęcia, więc logiczne jest, że zrobienie subów do anime znajduje się na dalszym planie.
Jeszcze raz przepraszam. Peace.
Ostatnio edytowany przez qjin (2006-11-01 15:44:05)
I tak oto na światło dzienne wyszły naspisy do 7 epka Legend of Black Heaven. Tą niewielką garstkę, która to ogląda zapraszam do ściągania
Chyba trza będzie założyć topik promocyjny na forum xD
Ta, tak jak z Mermaid`s Forest ;D Malo ludzi oglada a takie dobre anime... nie wiedza co traca
Ja obejżę jak tylko dokończysz suby xD
Przegladalem, i zainteresowala mnie tam jedna pozycja: Moonligh Lady. Mozliwe, ze sie za nia wezme.
To fajnie mam nadzieję że w tym roku będą napisy.Inma Seiden to jeśli nie przeszkadzają ci tentacle też ci się spodoba.
Ale moonlight lady z tego co piszą w internecie to prawdziwy hit hentai.