Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Jako 100% katolik wybaczam a nawet nadstawiam drugi policzek.
Obiwanieshinobi, będę się jednak upierał (ale tylko ten jeden raz), że odpowiedziałem na cały Twój post
Upieraj się na zdrowie. Nie twierdzę, że odpowiadanie na całość postów jest zasadniczo niemożliwe. Napisałem, że (cytuję): "To miałoby sens tylko w przypadku, gdyby całość posta stanowiło pytanie." (koniec cytatu).
WOW Freeman vS Obiwanshinobi dajesz FREEMAN!!!!!!! hhahahaahhahaahahaha :P:P mimo iż nic nie kumam o czym wy gadacie wydaje mi się że jest 1:0 dla wolnegofaceta:P:P hahahahahahha obi idź poczytaj sobie następny tom encyklopedi bo coś już ci nie idzie hahahahahah
nie moge hahahahahahahahaha
Obiwanshinobi napisał:Feniks_Ognia napisał:Tak na przyszłość radzę odpowiadać na całość czyichś postów
To miałoby sens tylko w przypadku, gdyby całość posta stanowiło pytanie.
Jeżeli odpowiadam na czyjeś pytanie w formie twierdzącej odnosząc się do przykładu a ktoś nie odpowiada bo nie umie znegować mojej odpowiedzi na jego pyanie to już nie moja wina.
Negowanie zdań twierdzących nie wymaga jakichś szczególnych umiejętności.
Przemądrzalcy
Przemądrzalcy
to jest mało powiedzieane ja do tej pory nie wiem o czym oni do kur... piszą
Feniks_Ognia napisał:Obiwanshinobi napisał:Feniks_Ognia napisał:Tak na przyszłość radzę odpowiadać na całość czyichś postów
Jeżeli odpowiadam na czyjeś pytanie w formie twierdzącej odnosząc się do przykładu a ktoś nie odpowiada bo nie umie znegować mojej odpowiedzi na jego pyanie to już nie moja wina.
Tylko trzeba je znegować a żeby to zrobić trzeba odpowiedzieć w miare sensownie.
pa3cja napisał:Przemądrzalcy
Ja rowniez nie wiem o czym pisza
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-10-30 23:24:34)
Obiwanshinobi napisał:Feniks_Ognia napisał:Obiwanshinobi napisał:Feniks_Ognia napisał:Tak na przyszłość radzę odpowiadać na całość czyichś postów
Tylko trzeba je znegować a żeby to zrobić trzeba odpowiedzieć w miare sensownie.
Nic prostszego. Wystarczy napisać "Nieprawda, że..." i przytoczyć negowane zdanie. Negowanie oznacza (za)przeczenie (http://www.slownik-online.pl/index.php).
szefu napisał:pa3cja napisał:Przemądrzalcy
Żywię głębokie przekonanie (uwielbiam ten zwrot, zwłaszcza gdy rozpoczyna odpowiedź jakiegoś polityka na pytanie, które tak naprawdę wymaga odpowiedzi tak-nie), iż problemem tego wątku jest właśnie to, że nikt, włącznie z odtwórcą głównej roli, nie wie o czym pisze Ponieważ jednak na pewno nie mam racji, to cofam to, co właśnie powiedziałem
pa3cja napisał:szefu napisał:pa3cja napisał:Przemądrzalcy
Żywię głębokie przekonanie (uwielbiam ten zwrot, zwłaszcza gdy rozpoczyna odpowiedź jakiegoś polityka na pytanie, które tak naprawdę wymaga odpowiedzi tak-nie), iż problemem tego wątku jest właśnie to, że nikt, włącznie z odtwórcą głównej roli, nie wie o czym pisze Ponieważ jednak na pewno nie mam racji, to cofam to, co właśnie powiedziałem
to po co wysilać język,psuć klawiature skoro można napisać tak bądź nie?:P nie kumam was
chyba jeszcze poczytam z 5 razy wasze posty moze coś rozkminie:P to już algebra mi łatwiej przyszla
Wietrzę interes. Zainteresowane osoby powinny wzorem Katarzyny "z cicha pęk gwiazdy" Cichopek i jej partnera o nazwisku Partner wydać instruktażowe dvd i książkę. Mam przekonanie graniczące z pewnością, że popyt i tak przewyższa podaż
Ostatnio edytowany przez Freeman (2006-10-30 23:54:48)
Partnera to mógł mieć Kojak, że przytoczę brodaty bon mot.
i znowu się zaczyna........
czy wy wiecie co to jest taka zwyczajna rozmowa?:P tak wiecie typu siema,yo,elo,cześć
a nie Bardzo Piękny dziś dzień jest , Dzień dobry panu/i jak się dziś czujemy....
może za młody jestem by to skumać?
Ostatnio edytowany przez szefu (2006-10-31 00:00:44)
Ale równie szybko kończy
szefu, wez zalozmy kolko malo inteligentnych co? a oni niech se filozofuja, w samotnosci
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-10-31 00:02:58)
z przyjemnością
pa3cja napisał:Przemądrzalcy
raczej troluja
ara ara...
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6