Nie jesteś zalogowany.
ja również bym poprosiła zaproszenie - star-aga86@o2.pl
Witam
Czy moglaby mi dobra osoba podeslac wejsciowke na polishtrackera?
W zamian moge dac moje nieuzywane konto na stronie filelist , z ktorego nie korzystam
moj e-mail: mysia22m@gmail.com
Dziekuje z gory
Ostatnio edytowany przez Mysia (2006-10-23 22:04:54)
hmm... ja też bym prosił
statystyki od ostatniego odpalenia klienta (tak ze 3 dni może): zassane 6.7 GB, wysłane 22.3 GB
statrystyki ogólne (od 20.10, wieczór) - zassane 23.1 GB, wysłane - 62.1 GB. więc mam nadzieję, że przydam się tam
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-10-30 19:33:24)
Ja również mam neta 1 MB więc mało dużo będe sciągał email:lompi2@o2.pl
Ja również mam neta 1 MB więc mało dużo będe sciągał email:lompi2@o2.pl
nie jest tak łatwo jak ci się wydaje ja tak samo mam łącze 1mb i sciagam z predkoscia 140kb a wysyla sie po 3,4 :/ to ciezko miec dobre ratio a po 4gb o ile sie nie myle wywalają:/:/
grejpfrut mam jeszcze 1 i tobie dam jako ze duzo sie w napisach produkujesz i ludzikom pomagasz
tylko daj maila aktualnego i zaraz wysle mam nadzieje ze cie nie wywalą
grejpfrut@gmail.com
poszlo milego piracenia
masz 72h do zarejestrowania
macie jeszcze te zaproszenia? z wielką chęcią bym skorzystał
lisiec@o2.pl
Wyslijcie mi też zaproszenie prosze mój email lompi2@o2.pl ps. konto na polishbytes.net juz mam i super transfery po 90 kb Licze, że na polishtracker również sobie posciągam
Ma ktoś jeszcze jakieś? Fajnie by było jakby mi przesłał. e-mail: zergadis0@yahoo.com lub zergadis0@poczta.onet.pl
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2006-11-06 17:02:55)
Bardzo proszę -czy ma ktoś podzielić się zaproszeniem na polishtracker.
Jesli tak to na mesika@wp.pl.
Dzięki
watpie zeby ci ktos dal po pierwsze o zaproszenia na PT bardzo trudno a po drugie jestes osoba bardzo podejrzana
bo zarejestrowales sie dzis a na moje oko to wyglada tak jak bys juz dostal zaproszenie na PT potem dostal bana lub wylecia a teraz chcac dostac nowe robisz drugie konto na animesub i prosisz jako nowa osoba
moze za bardzo nieufny jestem ale na 4 osoby z animesub ktorym dalem zaproszenia tylko 1 nie jest pijawka
Jak zostaly zaproszenia to ja przyjme jedno wronap@gmail.com
moze za bardzo nieufny jestem ale na 4 osoby z animesub ktorym dalem zaproszenia tylko 1 nie jest pijawka
i ja to samo mam swiete slowa kolego ~raziel4ever[papa]
jeśli można to poprosze o zaproszenia dla mojego kolegi na lukasz_50@tenbit.pl (łącze 1536/512 mega)...
Ostatnio edytowany przez FAiM (2006-11-19 14:42:37)
Witam ja również poprosiłbym zaproszenie na gorgar-wielki@tlen.pl 512/512 Pozdrawiam.
mhm a czemu nie ;>
synibos@o2.pl , proSIem ;3
ja tez ladnie prosze o zaproszenie:)
mlody.jr@gmail.com
prosze:)
hej ja też bym poprosił o konto na PT, moje zostało zbanowane po tym jak dałem kumplowi żeby sobie ściągnął kilka plików i pacan ściągał nie wiadomo czym i dostałem bana .
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-03-27 20:46:52)