Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam niepotrzebne mi płyty CD z serią DBZ. Ponieważ na animesub nie można handlować płytami proponuję więc wymianę płyt na płyty DVD w równowartości 50 zł (jakby ktoś nie miał dostępu do sklepu z płytami zawsze możemy się dogadać inaczej). Dodatkowo dorzucam DBGT na 4 płytach DVD i wszystkie kinówki DB, DBZ, DBGT. Wszystkich płyt jest około 100. Płyty CD są marki esperanzy (jak to nagrywałem to były to jedne z najlepszych płyt CD, teraz niestety płyty DVD esperanzy są słabe ale te CD są berdzo dobre). Oczywiście wszystkie płyty działają i sa w bardzo dobrym stanie. Płyty są niepodpisane w kopertach.
Zainteresowanych proszę o kontakt albo przez animesub albo na artemisentreri@o2.pl
PS I bardzo proszę aby osoby niezaiteresowane nie wystawiały głópich komentarzy.
PS I bardzo proszę aby osoby niezaiteresowane nie wystawiały głópich komentarzy.
:D:D:D
buhahaha
Mam niepotrzebne mi płyty CD z serią DBZ. Ponieważ na animesub nie można handlować płytami ...
OMFG!! Nie można! To znacyz, że z musu chcesz się wymienic bo jakby było to zezwalane to bys szczelił niezłą cenę? Pewnie zaraz pójdziesz na inne forum gdzie można "handlować". takei zachowanie: mam na myśli dobrowolna wymiana 1:1 lub coś w tym stylu powinan być we krwi lub przynajmniej wyczona a nie wymuszona przez część społeczeństwa.
A głópich komentarzy ci u nas dostatek
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-10-29 23:12:39)
Strony 1