Nie jesteś zalogowany.
Orinetuje sie ktos moze gdzie mozna kupic T-shirta z tego serialu ??
Moze w jakims sklepie o tematyce manga i anime, chociaz watpie, pewnie samemu byloby najprosciej podeslac gdzies wzor.
Zrobienie sobie koszulki z tym serialem, wysyłając do jakiejś firmy jej wzór było by najlepszym pomysłem.
Mniej zapłacisz, no i będziesz maił dokładnie to, co chcesz!
Chodź z drugiej strony to będzie zwykła podróbka. Jakiej pewnie nie chcesz.
Ostatnio edytowany przez cudak (2006-10-25 23:24:33)
Widziałem kiedyś sklepy, gdzie możesz wysłać swoją grafikę a oni robią Ci koszulkę Tylko, że to koszt ok. 50zł
chyba troche przesadziles ... taka koszulka kosztuje ok 25zl + wysylka ... na allegro jest tego pelno
Ostatnio edytowany przez bommbel (2006-10-26 08:12:04)
strusic napisał:Widziałem kiedyś sklepy, gdzie możesz wysłać swoją grafikę a oni robią Ci koszulkę Tylko, że to koszt ok. 50zł
chyba troche przesadziles ... taka koszulka kosztuje ok 25zl + wysylka ... na allegro jest tego pelno
Możliwe... ale ja właśnie po takich cenach widziałem (tylko, że to było dosyć dawno - jakieś 2lata temu...). Najwyraźniej staniało
[cytuj]Wlasnie nie chce wprasowywanek bo to nic ciekawego zaraz sie spiera :/ [/quote]
mi tam nic sie nie spiera
Najlepiej popatrz na stronach zagranicznych. Najlepiej to jakbyś był w Anglii, tam jest wszystko. Ostatnio kumpel za 2 funty kupił gold edition Final Fantasy na 2DVD.
Wysyłasz wzór (kolorowy jpg/png/gif tylko na białych koszulkach, na czarnych tylko max 3 kolory i to obrazek wektorowy), oni drukują na wysokiej jakości koszulce i dostajesz pocztą prosto do domu
Najpopularniejsza i najtańsza metoda w tym sklepie to Termotransfer - nadruk jest jakby wprasowywany prosto w koszulkę, a nie nakładany na nią jak zwykła prasowanka. Mimo że po wielokrotnym praniu kolory mogą nieco wyblaknąć, to i tak najstarsza moja koszulka od nich ma już 2 lata i nadal wygląda przyzwoicie.
Koszt takiej koszulki to ok. 50 zł łącznie z przesyłką, co myślę jest ceną do przyjęcia, szczególnie biorąc pod uwagę jakość nadruku.
Aha, i najlepiej mieć obrazek w dość dużej rozdzielczości - 1000 x 1000 jest optymalne.